- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
her Salı mi perşembe mi hamile butikleri oluyor trendyolda bak bakalim canım :) şimdiden Güle güle giy :)ben de o mu acaba diye düşündüm ama emin olamadım. ay ben de alayım görünce bari. sağol.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
her Salı mi perşembe mi hamile butikleri oluyor trendyolda bak bakalim canım :) şimdiden Güle güle giy :)ben de o mu acaba diye düşündüm ama emin olamadım. ay ben de alayım görünce bari. sağol.
ay ben geçen gün hamile kalmadan bikaç ay öncesinin fotolarından buldum da, resmen evrim geçirmişim. o fotoğraf x 2 olmuşum :)))
Ayy çok hoşuma gitti gobusleriniz dayanamicam ben de paylascm gobusumu :)
Eki Görüntüle 1324014
Saol cnm :)8 gibi olmuşssun.orantılı ve güzel. Ne güzel hamilelersiniz.
aynısını ben de taktım kafaya eskisinden ince olcam diyorum :) dar elbiselerimi çok özledim :)e o kadar fark olacak canım , bende eski elbiselerime bakıyorum da ne çıtırmışım be diyorum, geçen eşimle eski fotolara baktık , vay be incecikmişsin diyor, unutmuş hemen o günlerimi hain domdom : ))) bebek olsun hemen eski fit ben olacam
Belim sorunlu Benm de o yüzden taşımak cok zooor :)e hani büyük diyordun : ))) güzelsiniz güzel : )))
Güle güle giy cnm cok yakışmış :)trendyoldan canım ebru maternity :) herkesin cok hosuna gidiyor bu elbise :)
Ve topuklu ayakkabı .. :)aynısını ben de taktım kafaya eskisinden ince olcam diyorum :) dar elbiselerimi çok özledim :)
Belim sorunlu Benm de o yüzden taşımak cok zooor :)
tesekkur ederim canim :)Güle güle giy cnm cok yakışmış :)
kesinlikleeeeee :) resmen aşeriyorum topuklu ayakkabı giymeye :)Ve topuklu ayakkabı .. :)
bende de Pelvis ağrısı var bgn ya kemiklerim açılmaya başlıyor sanırım yürümek işkence gibiGÜNAYDIN KIZLAR ,
yağmurlu bir sabah kasfetli bir hava karnımda bir ağrı içimde dönüp duran bir çocuk şimdiden bitsin gün istiyorum.
her Salı mi perşembe mi hamile butikleri oluyor trendyolda bak bakalim canım :) şimdiden Güle güle giy :)
e o kadar fark olacak canım , bende eski elbiselerime bakıyorum da ne çıtırmışım be diyorum, geçen eşimle eski fotolara baktık , vay be incecikmişsin diyor, unutmuş hemen o günlerimi hain domdom : ))) bebek olsun hemen eski fit ben olacam
limangodan aldığım elbise çok ince geldi bnm bacaklarımı gosteriyor öğle arası terziye gidip sorucam astar dikilir mi içine diyeSAĞOL CANIM. markafonide indirimde var ama benim bedenim indirimde değil. ben de limangoda başka bi yerden aldım ik tane bakalım gelince deniycem beğenirsem alırım olmazsa yine iade.![]()