- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
oyy çok tatlı ki :)alın size göbiş :))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyy çok tatlı ki :)alın size göbiş :))))
Disk kayması 2 adet :)hımmm fıtık mı var ?
bende de Pelvis ağrısı var bgn ya kemiklerim açılmaya başlıyor sanırım yürümek işkence gibihemen eve gitmek istiyorum ama koskoca bi gün var önümde
![]()
Ama böyle de güzel anlatılmaz ki ağzım sulandi resmen :)2 gundur canım soyle bol soğan domates vepatateslı sulucana pısırılmıs bulgur pılavı ıstıyor..adam evde yok dıye sırf kendım ıcınde pısırmek gelmedı ıcımden.. oyhh kır soganıda yanına bıde cacık..![]()
Dosya boyutu büyük diyo EEgecen ggün nasil ekledim yaa hmmm denisikkkk
geçmiş olsun canım ya yorgunluktandir büyük ihtimal sanirim calismamamiz gerekiyor artıkDünkü akşam 7 ye kadarolan sınavdan mıdır Nedir sabah kasık ağrım vardı okula güçlükle gittim dayanamadımumarım bir sorun yoktur rapor istedim Dr un sekreterini arayıp. Eve geldim
![]()
ordan yapıyorum ama olmuyor kı dosya boyutuda buyuk degıl buyuk dıyo anlamadımcanım altta cvp yazdığımız yerde dosya yükle diyor oradan mı denedin oradan dene istersen?
benim göbüşümü dövn göbüşünü merak ediyorum![]()
ordan yapıyorum ama olmuyor kı dosya boyutuda buyuk degıl buyuk dıyo anlamadım
Gercekten 2. Trimester balayımızmış resmnÇok geçmiş olsun canım neyseki duzelmiş hemen hayirlisiyla bi tamamlasaydik şu haftaları..son zamanlar daha gergin geciyorms ya 2.trimester ne güzeldi
ne ağrısı bu bilmiyorum ama benim balık dönüp duruyobende de Pelvis ağrısı var bgn ya kemiklerim açılmaya başlıyor sanırım yürümek işkence gibihemen eve gitmek istiyorum ama koskoca bi gün var önümde
![]()
annem sizin göbekler küçük vala ben hangar gibi oldum :) maşallahalın size göbiş :))))
Yer kalmadı galiba midede, fazla kaçırmaya gelmiyor arkadasım bn de snn gbymGünaydın kızlar dün bir yedim bir yedim... gece facia ile geçtimide ağrım tuttu, sabaha kadar kustum... off çok zor bir gece geçirdim, yemekte abartmayın yoksa benim gibi olursunuz
![]()
maşalah canım :)
annem sizin göbekler küçük vala ben hangar gibi oldum :) maşallah![]()
Canim cok gecmus olsun babana allah acil sifalar versinne ağrısı bu bilmiyorum ama benim balık dönüp duruyo![]()
diğer yeğenimin adı da beril abla selin kucuk beril. beril parlak falan da demek sanırım. ikiside güzel aslında ama selin daha güzel sanki.Aslında çok narin güzel bir isim de ben acaba başka bir isim mi olsa ki diye düşünüyorum. Benim aklımda Beril vardı eşim de taş ismi mi koyucaksın diyo ama yakut demek aslında yani değerli taş.