• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

günaydın güzel anneler :)

dün neredeyse hiç giremedim; tezi yazdım bütün gün eşim de nöbetten çıkınca öğleden sonra evdeydi... akşam da kızımın kıyafetlerini; uyku setini nevresimlerini ütüledim; önceki gün 4 makine yıkayıp kurutmuştum... çok yorulmuşum, ayak tabanlarım acıdı ayakta durmaktan, belim ağrıdı; uyumuşum hemen :)
ne çok yazmışsınız hepsini okuyamadım maalesef :KK43:
göbekleri koymuşsunuz maaşallah hepinize:)
ben de tombiklerdenim :) kendimi toparlayayım hemen kilo vermeye başlayacağım doğumdan sonra :)
ben 50 bedenden 38 bedene düştüğüm için zamanında güveniyorum kendime, benden çok eşim güveniyor moral veriyor aslında :D

bende de Pelvis ağrısı var bgn ya kemiklerim açılmaya başlıyor sanırım yürümek işkence gibi :KK43: hemen eve gitmek istiyorum ama koskoca bi gün var önümde :KK43:

Dünkü akşam 7 ye kadarolan sınavdan mıdır Nedir sabah kasık ağrım vardı okula güçlükle gittim dayanamadım :( umarım bir sorun yoktur rapor istedim Dr un sekreterini arayıp. Eve geldim :(

güzel annişler starda melekte yine canan karatay var ısrarla gebelikte şeker yüklemesi zararlı diyor.
Kanda trigliserid değeriniz insulin hormonu ve d vitamini hormununa baktırın eğer ki bunlar yüksekse annede şeker var demektir diyor ve bebekte de ilerde olabilir diyor.

Dünkü akşam 7 ye kadarolan sınavdan mıdır Nedir sabah kasık ağrım vardı okula güçlükle gittim dayanamadım :KK43: umarım bir sorun yoktur rapor istedim Dr un sekreterini arayıp. Eve geldim :KK43:
geçmiş olsun canım ya yorgunluktandir büyük ihtimal sanirim calismamamiz gerekiyor artık

canım altta cvp yazdığımız yerde dosya yükle diyor oradan mı denedin oradan dene istersen?
benim göbüşümü dövn göbüşünü merak ediyorum :D
ordan yapıyorum ama olmuyor kı dosya boyutuda buyuk degıl buyuk dıyo anlamadım

Günaydın kızlar dün bir yedim bir yedim... gece facia ile geçti :KK43: mide ağrım tuttu, sabaha kadar kustum... off çok zor bir gece geçirdim, yemekte abartmayın yoksa benim gibi olursunuz :KK43:
Yer kalmadı galiba midede, fazla kaçırmaya gelmiyor arkadasım bn de snn gbym

annem sizin göbekler küçük vala ben hangar gibi oldum :) maşallah :nazar:

nasıl küçük yaaa... ve herkes diyor ki son iki ayda alıyorsun esas kiloyu. göbeğin daha da büyüyecek falan... ben ki göbeğimi gayet gergin hissediyorum sanki 1 mm bile genişleyemeden yırtılcak çatlıycak gibi hissediyorum.

Aslında çok narin güzel bir isim de ben acaba başka bir isim mi olsa ki diye düşünüyorum. Benim aklımda Beril vardı eşim de taş ismi mi koyucaksın diyo ama yakut demek aslında yani değerli taş.
diğer yeğenimin adı da beril abla selin kucuk beril. beril parlak falan da demek sanırım. ikiside güzel aslında ama selin daha güzel sanki.

Back
X