• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    51,4 KB · Görüntüleme: 86
  • image.webp
    image.webp
    63,7 KB · Görüntüleme: 73
bende 13 giidyor bisey yapmadan
kalaninin gitmesi için diyet yapiyorum : )
bunye meselsidir bu birazda

Woow 13 kilo mu,süpermiş. Bu konuda da idolümsün canımcım :)

Aslında çok narin güzel bir isim de ben acaba başka bir isim mi olsa ki diye düşünüyorum. Benim aklımda Beril vardı eşim de taş ismi mi koyucaksın diyo ama yakut demek aslında yani değerli taş.
Selin de güzel ama ben Beril'i daha çok sevdim :)

Kızlar başıma gelenleri anlatayım salı günü sabah vc ye gittim baktım kanama adet olmuş gibi.oyle korktum ki hemen hastahaneye gittik. Doktor baktı erken doğum başlangıcı var dedi rahim ağzı biraz düzlesmis dedi.hemen yatış verdi bi gün yattık şükür düzeldi. Dua edin şu 9 ayı tamamlayalim
Çok geçmiş olsun, artık biraz daha dikkatli olmak gerekiyor galiba çoğu kişi böyle şeyler yaşamaya başladı. İnşallah herkes zamanında sağlıkla kavuşur bebişlerine

• Beğen
Reactions: zyc
diğer yeğenimin adı da beril abla selin kucuk beril. beril parlak falan da demek sanırım. ikiside güzel aslında ama selin daha güzel sanki.

Ablanın çocukları mı? Tam bizim düşündüğümüz isimleri bulmuşlar :) Beril i ben yıllardır düşünüyordum kızım olursa koyarım diye. Eşim beğenemedi işte. Selin diye bir öğrencim vardı o yüzden ben de selin ismine ilk başta tepki gösterdim ama gidüşündükçe güzel gibi geliyor. Helin olabilir dedim onu da eşim İngilizce düşününce hell in gibi oluyor yani cehennemin dibi gibi oluyor dedi eledik :)

millet ben eve gidiyorum çorba yıyıp yatıcam da hangi çorba bu mideye iyi gelır acaba. korkar oldum artık.

ölüyorum! sabahtan beri kusuyorum daha içimde bir şey kalmadı kaburgalarım ağrıdı.
ben ne kadar cins ve ters biriyim cümle alem başında kusar ben sonunda.
doktorluk bir şey yoktur heralde.

Yediğin bişey mi dokundu ki bozuk mozuk olmasın Allah korusun :(

Ablanın çocukları mı? Tam bizim düşündüğümüz isimleri bulmuşlar :) Beril i ben yıllardır düşünüyordum kızım olursa koyarım diye. Eşim beğenemedi işte. Selin diye bir öğrencim vardı o yüzden ben de selin ismine ilk başta tepki gösterdim ama gidüşündükçe güzel gibi geliyor. Helin olabilir dedim onu da eşim İngilizce düşününce hell in gibi oluyor yani cehennemin dibi gibi oluyor dedi eledik :)
bizde azra nil koycaktık hızlı okuyunca azrail gibi oluyor diye vazgeçtik (tövbe yarabbi ) :)

hakkaten öyle, hiç düşünmemiştim.

:) İngilizcem pek yok benım hatta hıc aram yok.sen kaç dil biliyorsun çok ülkeye gitmişssin ama.
ya ben başta berilden hoşlanmamıştım ama şimdi alıştım. bana iki isimde çok güzel geliyor. ablamın kızları. ikisi de çok güzel kızlar ama beril dünyalara bedel. bıcır bıcır bir şey.

millet ben eve gidiyorum çorba yıyıp yatıcam da hangi çorba bu mideye iyi gelır acaba. korkar oldum artık.

iyi yaparsın canım git eve dinlen.
Benim midem kötüyken ilk zmnlarda ben yoğurtlu çorbalar içebiliyordum salçalıları midem almıyordu yoğurtlu bir çorba yapabilirsin canım.

Back
X