paınt yokkı bende.. zaten resmın boyutuda buyuk degıl ama oyle dıyor![]()
bi fikir daha geldi aklıma. çözünürlüğünü düşürerek bi foto daha çek. çözünürlük düşük olunca da boyut küçülüyor.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
paınt yokkı bende.. zaten resmın boyutuda buyuk degıl ama oyle dıyor![]()
popon nerde? :)
süpersiniz valla maşallah.
geçmiş olsun canım ya yorgunluktandir büyük ihtimal sanirim calismamamiz gerekiyor artık
bende 13 giidyor bisey yapmadan
kalaninin gitmesi için diyet yapiyorum : )
bunye meselsidir bu birazda
Selin de güzel ama ben Beril'i daha çok sevdim :)Aslında çok narin güzel bir isim de ben acaba başka bir isim mi olsa ki diye düşünüyorum. Benim aklımda Beril vardı eşim de taş ismi mi koyucaksın diyo ama yakut demek aslında yani değerli taş.
Çok geçmiş olsun, artık biraz daha dikkatli olmak gerekiyor galiba çoğu kişi böyle şeyler yaşamaya başladı. İnşallah herkes zamanında sağlıkla kavuşur bebişlerineKızlar başıma gelenleri anlatayım salı günü sabah vc ye gittim baktım kanama adet olmuş gibi.oyle korktum ki hemen hastahaneye gittik. Doktor baktı erken doğum başlangıcı var dedi rahim ağzı biraz düzlesmis dedi.hemen yatış verdi bi gün yattık şükür düzeldi. Dua edin şu 9 ayı tamamlayalim
bi ağır ki sorma desteksiz zor duruyogayet cici bence. hiç de öyle abarttığın gibi değil.![]()
saol canım :)Ayy yerim senin göbüşünü yaa ne güzel o öle :) içindeki melek daha güzel ve tatlıdır annesi kesin dana deme pls![]()
diğer yeğenimin adı da beril abla selin kucuk beril. beril parlak falan da demek sanırım. ikiside güzel aslında ama selin daha güzel sanki.
ona bakarsan benimki de öyle. bazen dikkat ediyorum da omuzlarım düşüyor onu taşımaktan. karın ve bel kaslarımızın çok dayanıklı olmamasından kaynaklanıyor bence.bi ağır ki sorma desteksiz zor duruyo
ölüyorum! sabahtan beri kusuyorum daha içimde bir şey kalmadı kaburgalarım ağrıdı.
ben ne kadar cins ve ters biriyim cümle alem başında kusar ben sonunda.
doktorluk bir şey yoktur heralde.
bizde azra nil koycaktık hızlı okuyunca azrail gibi oluyor diye vazgeçtik (tövbe yarabbi ) :)Ablanın çocukları mı? Tam bizim düşündüğümüz isimleri bulmuşlar :) Beril i ben yıllardır düşünüyordum kızım olursa koyarım diye. Eşim beğenemedi işte. Selin diye bir öğrencim vardı o yüzden ben de selin ismine ilk başta tepki gösterdim ama gidüşündükçe güzel gibi geliyor. Helin olabilir dedim onu da eşim İngilizce düşününce hell in gibi oluyor yani cehennemin dibi gibi oluyor dedi eledik :)
Ablanın çocukları mı? Tam bizim düşündüğümüz isimleri bulmuşlar :) Beril i ben yıllardır düşünüyordum kızım olursa koyarım diye. Eşim beğenemedi işte. Selin diye bir öğrencim vardı o yüzden ben de selin ismine ilk başta tepki gösterdim ama gidüşündükçe güzel gibi geliyor. Helin olabilir dedim onu da eşim İngilizce düşününce hell in gibi oluyor yani cehennemin dibi gibi oluyor dedi eledik :)
resmi kırpa kırpa bu hale getırdım :)
:) İngilizcem pek yok benım hatta hıc aram yok.sen kaç dil biliyorsun çok ülkeye gitmişssin ama.Ablanın çocukları mı? Tam bizim düşündüğümüz isimleri bulmuşlar :) Beril i ben yıllardır düşünüyordum kızım olursa koyarım diye. Eşim beğenemedi işte. Selin diye bir öğrencim vardı o yüzden ben de selin ismine ilk başta tepki gösterdim ama gidüşündükçe güzel gibi geliyor. Helin olabilir dedim onu da eşim İngilizce düşününce hell in gibi oluyor yani cehennemin dibi gibi oluyor dedi eledik :)
millet ben eve gidiyorum çorba yıyıp yatıcam da hangi çorba bu mideye iyi gelır acaba. korkar oldum artık.