• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

En iyi bildiğim dil İngilizce canım. Diğerlerini çok sıkışmadıkça kullanmıyorum kullanmadıkça da unutuluyor. İtalyanca ve fransızca var işte biraz. Oralarda bile İngilizce konuşmayı yeğliyorum. Beril işimi ilk inorganik kimya dersinde görmüştüm berilyumun elementinin kristali diye. O kristalin özel ismi de yakut. Aslında kristaller en saf maddelerdir. O zamandan beri düşünüyodum bakalım nede karar kılıcaz :) sen mideni de üşütmüş olabilirsin sıcağız diye bişey giymiyoruz ama havalar soğudu. Inşallah çorba iyi gelir.

yabancı dil dedin iyice kanım kaynadı sana... benim de İngilizcem var ama eh işte seviyesinde :))

ama yabancı dile ayrı bi zaafım var. neden bilmiyorum.

bebelerın ısımlerı konuşulmaya başlanmış..

kızımın ismi GÜLFEM RANA (GÜLFEM:gül dudaklı,gül ağızlı demek---RANA:Güzel, hoş latif, parlak. Çok iyi, çok ala demek)

pipilinin isminide AHMET KAYRA düşünüyorum ben..(AHMET:Efendımız(s.a.v) ın ısmı---KAYRA:ihlaslı kişi demek)

nasıl kızlar sızce..pipilinin kayrasından emın degılım..AHMET ın yanınane yakışır kı baskao_O

bir şey yemedim düzgün. ekmeksız peynır yumurta yedım ama oyle bır sey degıl, o acı su gelıp doluyor gırtlağıma kadar çay ıcıyorum mesela hıssedıyorum cayın boğazımın orda kaldığını yanıyor cunku orası.

Evde uzan istersen biraz da. İnşallah çorba iyi gelir.

ılk hamılelıgımde buyumustu popom hatta hıcbır catlagımyokken karnımda yanlarımdafalan sadece popomcatlamıstı sankı bebegı popo da tasıdım:KK70:ama bunda hıcbır yerım buyumedı..memelerım de buyumedı:eek:uzuluyorum sut olmayacak dıye..kızımda memeler bas kaldırmıştı :KK31:

Benim önceden de büyüktü popom ama arkadan belle popo arasından bnmde çatlaklar olmuş eşim söyledi sırtımı sürerken hiç bi yerim çatlamadı göbekte ama popodan çatladım bnde ve göğüslerim önceden 80 ni tam doldururdu şimdi 90ları tam dolduruyor. Ama süt gelir mi gelmez mi bilmiyorum uçları karardı ve deli gibi kaşınıyor. Çocukken bir komşumuzla dalga geçmiştim içimden anam ne kara memeli kadın demiştim çocuğunu emziriyordu o_O şimdi bnm pembeli memeler kara meme oldu :mad:

bi göbeğiyle totosu birbirine yakın olan ben varım herhalde :))

Hee bacım senin göbekte top gibi ama poponda var yani maşaallahın var güzel bir popon var hani :KK60: yada kot giydiğin için öle dar ya daha büyük durmuşta olabilir.:KK48:

ölüyorum! sabahtan beri kusuyorum daha içimde bir şey kalmadı kaburgalarım ağrıdı.
ben ne kadar cins ve ters biriyim cümle alem başında kusar ben sonunda.
doktorluk bir şey yoktur heralde.
Sen mideden çekicen galiba. Bende ilk 3 ay kusmadım 2. Üç ay kustum da şimdilik sorun yok çok şükür.
Çorba olarak pirinç lapası yapabilirsin belki genelde hastalara yaparlar

ben de "umutlarla yaşayan gebe" :anneadayı: umarım daha fazla almam. ctesi günü 85'i görürüm diye düşünüyorum.
Ayy canım benim bana desteğe mi geliyosun, bende 86yım :)))

Benim önceden de büyüktü popom ama arkadan belle popo arasından bnmde çatlaklar olmuş eşim söyledi sırtımı sürerken hiç bi yerim çatlamadı göbekte ama popodan çatladım bnde ve göğüslerim önceden 80 ni tam doldururdu şimdi 90ları tam dolduruyor. Ama süt gelir mi gelmez mi bilmiyorum uçları karardı ve deli gibi kaşınıyor. Çocukken bir komşumuzla dalga geçmiştim içimden anam ne kara memeli kadın demiştim çocuğunu emziriyordu o_O şimdi bnm pembeli memeler kara meme oldu :mad:

Hee bacım senin göbekte top gibi ama poponda var yani maşaallahın var güzel bir popon var hani :KK60: yada kot giydiğin için öle dar ya daha büyük durmuşta olabilir.:KK48:

yok pijama giysem daha belli. hele de birazcık dar bi elbise giysem iyice meydanda. bi de tam arkadan çeksem uuuu, gayet genişledim ben yahu. 40 bedenden 42+44 oldum

bebelerın ısımlerı konuşulmaya başlanmış..

kızımın ismi GÜLFEM RANA (GÜLFEM:gül dudaklı,gül ağızlı demek---RANA:Güzel, hoş latif, parlak. Çok iyi, çok ala demek)

pipilinin isminide AHMET KAYRA düşünüyorum ben..(AHMET:Efendımız(s.a.v) ın ısmı---KAYRA:ihlaslı kişi demek)

nasıl kızlar sızce..pipilinin kayrasından emın degılım..AHMET ın yanınane yakışır kı baskao_O

Bacım Ahmet kayrayı bnde yakıştıramadım birbirine Ahmetle başka bir isim düşünün bence :KK22:

kizlar esim sifayi fena kapmis, durmadan hapsuruyor , gozler kan çaangi, burun havuç gibi .. adam bi gunde ne hale geldi
tavuk ahsladim tavuk çorbasi yapicam, gittim limon mandalina ne bulduysam aldim geldim çokca
benim bu adami bi an once iyi etmem lazim banada bulastirmadan : (((
aksam kizin yaninda yatiyim dedim sigamadim rahat edemedim mecbur geri gittim yatagima yattiimm
benim grip olmamam lazim : (((
bacım aktar varmıbılmem yasadıgınız yerde..esım daha kar yağmadan 4 5 kez grıp oldu..hep su yöntemlerle 2gundegecırdı .. kıs cayı satılıyor kup seker seklınde kaynar suya 4 5 tane atıp ıcıyorsun fecı terletiyor..ıstersen bıtkı seklındeolanlardan al ıcır ama mutlaka ıcır..
taze zencefılı ıncecık doğra ustune lımon doğra veustune baldok..2 3 saat sonra sulu surup halıne gelecek..sabah aksam 1 yk ıcır..ve mutlaka yatağa yatsın katkat ort ıyıce ter atsın sureklı ustunu degısın..2 günde atar terle..

Sen mideden çekicen galiba. Bende ilk 3 ay kusmadım 2. Üç ay kustum da şimdilik sorun yok çok şükür.
Çorba olarak pirinç lapası yapabilirsin belki genelde hastalara yaparlar

Ayy canım benim bana desteğe mi geliyosun, bende 86yım :)))

valla en son 77 idi taaaa 1 ay önce. muhtemelen 85'e yaklaşmışımdır. arkandayım Ruya27 Ruya27

kız meme büyüklüğüyle alakalı değil, yanlış yönlendirme kendini. iki halam var biri memesiz ama maşallah mandıra gibi, öteki ise kocaman memesi varken çocuğunu annem emzirmişti. düşün yani. kadında hiç yok :)
ya orasını bende bılıyomda ılkınde kocakoca olmuşlardı sımdı hala aynı sutyenlerı takıyorum aklımada gelmiyor degıl ıste boyles seyler:KK51:
Bacım Ahmet kayrayı bnde yakıştıramadım birbirine Ahmetle başka bir isim düşünün bence :KK22:
alternatıf alayım bacım..

yok pijama giysem daha belli. hele de birazcık dar bi elbise giysem iyice meydanda. bi de tam arkadan çeksem uuuu, gayet genişledim ben yahu. 40 bedenden 42+44 oldum

Bende 42 bedenden 44 oldum bnmde yana genişleme oldu birazda tabi popo geriye genişledi ordan bir iki çatlak bile olmuş eşim söyledi geçen gün. Bizim adam beni hasta ediyor :mad: birde diyor ki popon böle büyük kalsın dedim manyakmısın damperli kmayon gibimi gezeyim doğurayım popodan spor yapmam lazım :KK53:

bacım aktar varmıbılmem yasadıgınız yerde..esım daha kar yağmadan 4 5 kez grıp oldu..hep su yöntemlerle 2gundegecırdı .. kıs cayı satılıyor kup seker seklınde kaynar suya 4 5 tane atıp ıcıyorsun fecı terletiyor..ıstersen bıtkı seklındeolanlardan al ıcır ama mutlaka ıcır..
taze zencefılı ıncecık doğra ustune lımon doğra veustune baldok..2 3 saat sonra sulu surup halıne gelecek..sabah aksam 1 yk ıcır..ve mutlaka yatağa yatsın katkat ort ıyıce ter atsın sureklı ustunu degısın..2 günde atar terle..

ay çok ateşi olursa örtmesin bi de adama havale geçirtmesin. ılık duş alsın.

ben hastalanınca kendimi burnumu sürekli temizleyerek elimi ve yüzümü sürekli sabunla yıkayarak biraz daha erken iyileştiriyorum. mikroplar çok yayılamıyorlar sanırım. bi de burnum sürekli tıkanıksa mutlaka açmak için bi şeyler yapıyorum yoksa geçmiyor bi türlü.

@esoba gecmıs olsun bacım..2 gundur benımde ıcım fena.. benım kusamama gıbı bır sorunum var..o sebepten rahatlayamıyorumda beklekı gecsın :KK51:

yabancı dil dedin iyice kanım kaynadı sana... benim de İngilizcem var ama eh işte seviyesinde :))

ama yabancı dile ayrı bi zaafım var. neden bilmiyorum.

Benim de var ama çok zaman bulamadığım için ilerletmedim özellikle İtalyanca çok hoşuma gitmişti. Fransizca biraz zor bir dil yazılışı okunuşu herbişeyi farklı. Japonca ya da çince ayrı bişey zaten ;) İspanyolca'yı da çok istiyorum bak o da dünyada çok konuşulan bir dil.

Bende 42 bedenden 44 oldum bnmde yana genişleme oldu birazda tabi popo geriye genişledi ordan bir iki çatlak bile olmuş eşim söyledi geçen gün. Bizim adam beni hasta ediyor :mad: birde diyor ki popon böle büyük kalsın dedim manyakmısın damperli kmayon gibimi gezeyim doğurayım popodan spor yapmam lazım :KK53:

eee onların aklı fikri "orda" :)))

Back
X