• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Okuldaki stres de etkiliyor. Zaten kimyasallar da dolu. 37 ye kasmasak mı ki.
Valla bilmiyorum ki canim ya ben zaten 36 da ayrılcam ocak başı ank da olcam şu 4 hafta dayanirsam ne ala yoksa zorlamicam kendimi ne yapayım nasılsa ücretsiz izin kullancam biraz az biraz fazla hesap yapmicam artık

Kasıkta ağrı olabilir miymiş? Hala geçmedi de :KK43: acıktım bir corba içiyim diye kalktım ağrıyo :KK43: içip yatayım tekrar bakalım.

dedim ara ara ağrı oluyor tam kasık bölgesini (adet sancısının olduğu yer) gösterdim; olabilir dedi ama benim hiç uzun olmamıştı arada birkaç dk falan sürüyordu. dün gece ütüden sonra senin gibi oldum ağrıyla uyudum ama sabaha bir şey yoktu... biraz uyu dinlen geçer belki.... geçmezse yine eşin gelince bir doktora git istersen hem için rahat eder...

millet ben eve gidiyorum çorba yıyıp yatıcam da hangi çorba bu mideye iyi gelır acaba. korkar oldum artık.

saraçoğlu bi tarifinde zencefille limonun bulantılara iyi geldiğini söylemişti, çorba için bişey diyemicem sadece ağrı olsa süt çorbası ama bulantı kusma da ne yenir bilemedim canım... geçmiş olsun

Kayra bence güzel. Hem zaten tek isim kullanıcak. Kayra ismi yukarıda yazdıklarından daha çekici gözüküyor :KK66:
sımdı anlamlara bakarken kayra ısmınde tanrılık gectıgını okudum hemen ıcım soğudu.. anlam cok onemlı bence.. cocugun butun karaketerıne huyuna etkı ettıgını düşünüyorum ben ..o yüzden aylardırkayra derken bı anda vazgectım canım.

Kızlar başıma gelenleri anlatayım salı günü sabah vc ye gittim baktım kanama adet olmuş gibi.oyle korktum ki hemen hastahaneye gittik. Doktor baktı erken doğum başlangıcı var dedi rahim ağzı biraz düzlesmis dedi.hemen yatış verdi bi gün yattık şükür düzeldi. Dua edin şu 9 ayı tamamlayalim

Aman dikkat aklım çıkıyor artık kötü bi haber alıcaz diye,dünkü ocak annesinden de çok etkilendim zaten, vaktinde gelsin inşallah bebişin ...

ay çok ateşi olursa örtmesin bi de adama havale geçirtmesin. ılık duş alsın.

ben hastalanınca kendimi burnumu sürekli temizleyerek elimi ve yüzümü sürekli sabunla yıkayarak biraz daha erken iyileştiriyorum. mikroplar çok yayılamıyorlar sanırım. bi de burnum sürekli tıkanıksa mutlaka açmak için bi şeyler yapıyorum yoksa geçmiyor bi türlü.
atesi yok galiba canim, bakmadim valla
ama usume titremeden bahsetmedi yokdur herhalde
keske olsa ates,daha çabuk iyilesirdi : ) ben atesden kormuyorum

benim terliğim nerden belli ben %90 nı 1-5 ayda aldım.

esoba senin kilo ne durumda benim kafama takıldı doktora sorsam manyak gözüyle bakabilir. şimdi bende hızlı kilo aldım biliyorsun totalde 22 kilo filan aldım. ama evdeki tartımda 1 2 haftadır aynı kiloda çıkmaya başladım. niye durdu ki acaba,normal mi yani :S yemem içmem aynı şu 1 2 gündür çok fazla yiyemedim hastalıktan.

bebelerın ısımlerı konuşulmaya başlanmış..

kızımın ismi GÜLFEM RANA (GÜLFEM:gül dudaklı,gül ağızlı demek---RANA:Güzel, hoş latif, parlak. Çok iyi, çok ala demek)

pipilinin isminide AHMET KAYRA düşünüyorum ben..(AHMET:Efendımız(s.a.v) ın ısmı---KAYRA:ihlaslı kişi demek)

nasıl kızlar sızce..pipilinin kayrasından emın degılım..AHMET ın yanınane yakışır kı baskao_O

kayra güzel bence , kzıınkiyle de uyumlu oluyor

Back
X