• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

kesinlikle katılıyorum.

eklem ağrısı da varsa biz şunu yapıyoruz. (bu bir koca karı ilacıdır)

-bir limonun suyu
-bir adet aspirin
-bir tutam tuz.

bir yerde karıştırılır ve vücudun önce tüm eklem yerlerine (el ve ayak bilekleri, dizler, dirsekler vs) sonra tüm vücuda (sırt göğüs bacak kol vs) yerine sürülür. bir çarşaf serilmesi önerilir ki yatağa akmasın limon suları. sonra yatıp terlenir. ve turp gibi kalkılır.
gece bunuda dneyim canim
hepsini yapicam dedikelrinizin, birinden biri ise yarar elbet : )

dedim ara ara ağrı oluyor tam kasık bölgesini (adet sancısının olduğu yer) gösterdim; olabilir dedi ama benim hiç uzun olmamıştı arada birkaç dk falan sürüyordu. dün gece ütüden sonra senin gibi oldum ağrıyla uyudum ama sabaha bir şey yoktu... biraz uyu dinlen geçer belki.... geçmezse yine eşin gelince bir doktora git istersen hem için rahat eder...

Öyle yapıyım canım. Gece de fazla uyuyamadım sabah kalktım acele acele bulaşık makinesiyle kahvaltıyla falan uğraştım apar topar okula gittim falan. Azıcık dinleneyim bakalım.

Ekran Alıntısı.webp

herkes göbek koyar da ben eksik kalırmıyım :D işte benim paşamda bu önden gidiyoruz :D

bız hasan saıd düşünüyoruz nasıl sızce anlamları cok güzel once anlamına bakıyrm bende
gayet güzel ..hasan kp adı bende dusunmustum de:)
benim oglumun adi ahmet emre canim : ) emre yakisiyor bence :D
emrede gorumcemın kocasının adı.. :) butun ısımlerden var esımın aılesınde sinir oldum pipilimekoyacak ısım bulamıyorum yahu :P

Dünkü akşam 7 ye kadarolan sınavdan mıdır Nedir sabah kasık ağrım vardı okula güçlükle gittim dayanamadım :KK43: umarım bir sorun yoktur rapor istedim Dr un sekreterini arayıp. Eve geldim :KK43:

Dinlenince geçer inşallah canım....

Valla bilmiyorum ki canim ya ben zaten 36 da ayrılcam ocak başı ank da olcam şu 4 hafta dayanirsam ne ala yoksa zorlamicam kendimi ne yapayım nasılsa ücretsiz izin kullancam biraz az biraz fazla hesap yapmicam artık

Bugün doktora hocamla konuştum bebiş çok önemli dedi. Bebişi sağlıkla kucağına alırsın inşallah sonrasında izin rapor kullanırsın dedi. Dinlen ve kafan rahat olsun dedi. Bakıcam duruma bakalım. Bir de Dr umla konuşacam.

gayet güzel ..hasan kp adı bende dusunmustum de:)
emrede gorumcemın kocasının adı.. :) butun ısımlerden var esımın aılesınde sinir oldum pipilimekoyacak ısım bulamıyorum yahu :p
bende kız ısmı dusunurken oyle olmustm cınsıyetı bellı olmdan arıyrdk ;) hasan ısmını esım dedı hocasının ısmıyms bende saıd dedım rabbım hayırlı ısım nasıp etsn

ya sen nasıl 22 kılo aldın :KK57: 60 kılo falan yagosterıyon ya gostermıyon

kimseyi inandıramıyorum ki :D vallahi 22 kilo aldım ya tartı yalan söylemez aç tok her türlü 81 kilo çıkıyorum. :D herkes sadece göbeğe almışsın diyorlar ki gerçekten de öyle göbeğim baya büyük benim standartlarıma göre :D

sımdı anlamlara bakarken kayra ısmınde tanrılık gectıgını okudum hemen ıcım soğudu.. anlam cok onemlı bence.. cocugun butun karaketerıne huyuna etkı ettıgını düşünüyorum ben ..o yüzden aylardırkayra derken bı anda vazgectım canım.

Bak benim eşimin adı Ahmet Kıvan kv ondan başka kimsede kıvan ismi yoktur diyor. Gerçekten de tek ;) kıvanç isminin fiil hali. Övün demek.

bı kardeş yorum da sut çorbası demıs canım cektı kalkıp yapmam lazım acıktm galıba

merhaba kızlar işlerim çok yoğun hiç giremiyorum dün doktora gittim. kızımı gördüm maşallah büyümüş teyzeleeri. abiside çok sevdi kardeşini. ben toplamda 9 kilo aldım kilolu hamile kaldım. o yüzden dikkat ediyorum. kızımın resmini ekledim. 1600 gr olmuş.

Eklentiler

• 10173337_491867810954332_1050832688_n.webp
    10173337_491867810954332_1050832688_n.webp
    16 KB · Görüntüleme: 97
Bugün doktora hocamla konuştum bebiş çok önemli dedi. Bebişi sağlıkla kucağına alırsın inşallah sonrasında izin rapor kullanırsın dedi. Dinlen ve kafan rahat olsun dedi. Bakıcam duruma bakalım. Bir de Dr umla konuşacam.
Ay nihayet anlayışlı biri çıktı karşına valla bencede bebişten önemli bişi yok..

merhaba kızlar işlerim çok yoğun hiç giremiyorum dün doktora gittim. kızımı gördüm maşallah büyümüş teyzeleeri. abiside çok sevdi kardeşini. ben toplamda 9 kilo aldım kilolu hamile kaldım. o yüzden dikkat ediyorum. kızımın resmini ekledim. 1600 gr olmuş.

Maşallah bebişine canım ne tatlı :)

@esoba Canım Benim Gibi 2 Senedir Mide Hastası Olan Biri Olarak Anladığım Kadarıyla Miden Asit Üretmeye Başlamış Hamilelikten Baskı Yaptığı İçin Geri Basıyo Boğazına Geliyo Yani Reflü Mümkünse Çay İçme Mide Asitini Çekicek Şeyler Ye Çubuk Kraker,Galeta, Kuru Ekmek Gibi İnş. Faydasını Görürsün.

Back
X