• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Canım sen onları unut en az bir yıl daha olmayacaklar hayatında.
Benim hayatta en çok sevdiğim içeçecek çay. Bünyem bağımlılığa meyilli 20 yaşında sigaraya başladım.resmen bağımlı oldum. Şükür alkolün kokusundan nefret ediyorum her türlüsünden yoksa alkolik bile olabilirdim.
Bir an Nurseli idiz geldi aklıma nedense
Nurselin Kocası zengin Nursel güzel, o yüzden alkolik die iftira atıyorlar hep (yalan dünya ")

Halsizliğimin nedeni belli oldu , demirim düşükmüş, bi'anda 70 yaşına bağlamıştım , mecbur içilecek şimdi kan ilaçları

benim de düşük hep hap da içiyorum ama depo dolmuyor benim hep ferritin degerim yerlerde oluyor aşırı derecede yorgun halsiz bağışıklığı düşük bir tip oldum kendimden sogudum yeminle:(

Yaw Bakma Sen Benimde Öle Dediğime Ayda Yılda Bir Ortam Olucakda Öle Keyfe Keder İçicem :KK51: Ben Çay İçmeyince Başım Ağrıyo Onun İçin İçmeye Devam Sigara Konusunda Kararsız Doğumdan Sonra Günde 1 Tane İçmeyi Düşünüyorum:oops:Araştırmalarıma Göre 1 Taneyi Vücut Her Türlü Temizliyomuş ve Emzirmeden 2 Saat Önce Gibi Gibi:oops:
Emzirirken sigara içme bacım ya, o zmn hiç emzirmeyn daha ii diolar

Tutun Kollarumdan düşerim şimdi modunda geziyorum bacım gezemyrm hatta Bıraktığın yerde fıss. Keçiboynuzu pekmezi aldım onu da birer Kaşık içicem sen de alsana
benim de düşük hep hap da içiyorum ama depo dolmuyor benim hep ferritin degerim yerlerde oluyor aşırı derecede yorgun halsiz bağışıklığı düşük bir tip oldum kendimden sogudum yeminle:KK43:

Evet yrn sokucam o kdr kızgınım ki.. ve çalıştığım yerdeki tüm yaratıklar böyle
Kulaktan dolma bilgilerle ahkam kesen insanlara uyuz oluyorum. Hiç muhattap olmamak en iyisi, takma kafana :KK66:

Yok tatlim seker yuklemem normal cikti fakat yuklemeden sonraki haftadan beri amniyon sivim yuksek .doktorda sekeri olanlarin suyu yukselirmis diet onerdi yediklerine dikkat et dedi. Bakalim bir sonraki kontrolu bekliyorum umarim suyum duser
Sıvının yüksek olması zararlı mı peki canım? Bebişe ve sana bi zararı yoksa takma kafana ama içinin rahat etmesi açısından inş düşer :)

az pişmiş olduğu için salmonellaya neden olabilir diye. Aynı mantıkta yumurtalı ekmekte az pişmiş oluyormuş ?
az pişmiyorki yada siz nasıl seviyorsunuz bilmiyorum ama ben zaten yumurtayı her türlü çok pişmiş severim

bide yağda az pişmiş nasıl oluyor

Katı yumurta yağda yumurtaya göre daha çok pişmiş oluyor y a sonuçta o nedenle. Neyse bir sorun yok heralde En Büyük KK:KK49:

Ben hic saglikli beslenemiyorum sütü salep ictikce onun bahanesiyle almis oluyorum bitek. Yogurt desen haftada bir iki gecmez okulda oglen ayran icmeye calisiyorum bir o kadar. Yumurta peynir olayim bi haftasonu kahvaltısinda oluyor.son iki aydır paso disardan yer olduk mümkün mertebe etli Kıymalı seyler corba tercih etmeye calisiyorum ama disarda olan sınırlı zaten. Okulda yemek icin hicbir alternatif yok ya simit ya hamburger neyseki o ev yapimi kofteden yapiyor kofteci ama ketcapli mayonezli hic takilmadim bugune kadar siz yazinca dank etti vallahi. Tek dikkat ettigim kuruyemislerden yemeye çalışmak badem fındık ceviz gibi. Bir ara meyve iyi yiyordum bu ara elma dısinda o da yok. Vicdanim hic rahat degil ama sartlar kapasite bu anacım karın tokluguna geciriyoz günleri izne ayrilip anamin evine gidince toparlarım insallah. Neyseki kizimin okulda sabah ogle ara öğün gayet saglikli dengeli ogunler cikiyor da o bitek aksam yemeginde bize uyuyor:(

Benim suda doğum yapmam gerekiyormuş.
Nedense suyun her hastalığa çare olduğunu düşünüyorum.
Hadi baş ağrısı,karın ağrısı çözdü de mide ağrısına ne yapacak.
Bu havada günde 2 defa banyo yapılır mı?
Ay yapılır valla su <3 ben

su seslerı sakin de sen o sıra pek sakin olamıyosun..
yahu bu gavurların doğumunu seyrediyorum suyun ıcınde kımıl kımıl derken doguruverıyorlar :KK57: bı onlara bakıyom bı kendıme..var bu ıste bır yamukluk :eek:
Kafa rahat kafa. O da bedene yansıyor.

Tutun Kollarumdan düşerim şimdi modunda geziyorum bacım gezemyrm hatta Bıraktığın yerde fıss. Keçiboynuzu pekmezi aldım onu da birer Kaşık içicem sen de alsana

Canım bişi duydum yıllık izinlerle ilgili. Ben çelışmaya başladığım zamandan itibaren her yıl yıllık iznim vardı ve iki yılda bir kullanmadığım izinler yanıyordu. Kanunda izin yanması diye birşey yokmuş. Geri dönüp kullanılmayan izinleri izin ya da parası olarak geri alabilirmişiz. Devlet memurluğunda var mı böyle bişey? Ben kullanmadığım izinleri toplu olarak verin desem yıllardır kullanmadığım izinleri çıkarıp bana verebilirler mi?

Back
X