• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Günaydın kızlarrrrrrr bol tepikler hepimize mutlu sağlıklı bir gün ve haftasonu olsun öptüm

Ben o çift isim konusunda yazmadan duramayacağım. Benim iki ismim var ama ikincisine cümle alem soyadın mı diye soruyor.
Beraber kullanamam aşırı saçma geliyor kulağa.
Ayrıca kardeşimin ilkokul öğretmeninin oğlunun adı mustafa altay dı. Öğretmen iki adıyla seslenmeyene ceza verirdi. Çocukların Ödü kopardı mustafa dediklerinde gidip anasına şikayet ederdi.ondan çok sinirliyim o zoraki isim söyleyenlere uyaranlara. Hay senin mustafana. Da altayına da.
Birleşik ise ona lafım yok ayırıp söyleyecek değil insanlar.

Eskiden göbek adı diye bişey varmış. Îki isim düşünenler o yolu mu seçse acaba. Başına Fatma ismi koymak istiyorum sırf annem yıllarca özlemini çekti diye habire abimin ablamın çocuklarında umutla bekledi Fatma koysunlar diye. Onlara söylemedi ama isminin koyulmasını istediğini. Sadece ben biliyodum. Onlar da koymayınca bana kaldı diye düşünüyorum. Ama bebiş büyüdüğünde niye tek isim koymadınız diyebilir. Ufff bilemiyorum yaa.

Hee bebeğe mi kilo aldıran diyorsun . Ya yemekten aldıysa eğer fiks yediklerim; eski kaşar,yumurta,peynir,et ve 3 soda.
Sodayı sabah içiyorum birde ateşimi alıyor ama soda nede. Kilo aldırsın?

Kalsiyumu magnezyumu bol ya kemiklerini besliyodur bebişin ;)

benı tanıyanlar derkı senın damarlarında kan yerıne çay geziyor :KK45:çok pis içiciyim:KK70:..günde 3 demlık cay demlıyorum..ama su gıbı acık olucak ve sekersız ...asla demlı ıcemem zevk almam..ve hıc cay bardağıyla ıcmem günlük 10-15 kupa arası cay ıcıyorum ama son 1 aydır sıddetlı çarpıntım oluyor..caydanmı kı dıye düşünmeden de edemiyorum..

gözümde seyrıyor ısrarla 1,5 ay oldu. geçmez mı arkadaş yaa..

çayı severim bende ama kupa bardağı sevmem hele porselen olanlar su bile içemem onlarla , başım ağrıdığı zaman çay içiyorum ben

Kalkabilsem bir yağda yumurta yapıcam kendime ama dünkü kasık ağrılarından sonra kalkmaya korkuyorum. Eşim de ekmek arası bişiler yap ye dedi gitti.

çayı severim bende ama kupa bardağı sevmem hele porselen olanlar su bile içemem onlarla , başım ağrıdığı zaman çay içiyorum ben

Çay en güzel cam bardakla içilir ;) ince belli olursa daha demli gözükür. Yuvarlak olursa açık gözükür. Işığın kırılmasıyla alakalı göz yanılması :) nasıl gözükürse gözüksün yeni demlenmiş çayın kokusu mis gibidir tadı harikadır. Her yudumda insanı mutlu hissettirir. Ben sadece siyah çay değil yeşil ve beyazın da içilme ritüellerini biliyorum. Okudum izledim öğrendim ama bir gün çine gidip uygulamasını da yapmayı düşünüyorum ;)

ben ondan sonra cıkıyorum pek gormuyor benı halıyle. ıse gıderken de öle çok süslenen biri değilimdir. :KK51:

o zaman dava falan acmak lazım herhalde. cunku bu sekılde uygulanıyor. ve binlerce memur var kimse mi dava açmamış sendikalar var. kesin onu iç yönetmelikle vs. bişeyle düzenlemişlerdir.
Davadan önce konuşulur işe yaramazsa noterden ihtar çekilir ödenmezse dava açılır bence. O kısmı avukat arkadaş daha iyi bilir tabii.

Kızlar selam , yağda yumurta canım çok istiyor ama hamilelikte yenrmiyormuş yağda yumurta doğru mu? Bir de turk kahvesi denmiş bnm Dr um her gün içebilirsin dedi içmiyorum o ayrı.

buna cvp gelmiştir geç yazıyorum ama dayanamadım yazmak istedim : ))) yağda yumurta niye yenmesin ki , ben yiyorum gayette güzel oluyor , yumurta iyi pişmiş olsun tamam işte

kızlar günaydın uzun zamandır yazamıyorum..bebeğimin haftasında sıkıntı yaşıyoruz, acaba benmle aynı sıkıntıyı yaşayan varmı? normalde şuan 30+6 yım, ama son 3 doktor randevumda oğluşum hep 2 3 hafta önce çıkıyor. başta doktor iri bebek dedi, sonra bütün değerleri ilerde çıkınca son adet tarihinde bi yanlışlık var sanırım dedi. ne yanlışlık olcaksa, bilmiomuyum en son hastalandığım günü :63: ve dün beni 32 33 haftalık hamile ilan etti. birden ocak annesi oldum :KK64:
bebeğim sağlıklı olsunda ocak şubat fark etmez.. değerlerin 2 3 hafta önce çıkması bi sıkıntı değildir dimi? kafamı karıştırıyor..:110:

Çay en güzel cam bardakla içilir :KK66: ince belli olursa daha demli gözükür. Yuvarlak olursa açık gözükür. Işığın kırılmasıyla alakalı göz yanılması :) nasıl gözükürse gözüksün yeni demlenmiş çayın kokusu mis gibidir tadı harikadır. Her yudumda insanı mutlu hissettirir. Ben sadece siyah çay değil yeşil ve beyazın da içilme ritüellerini biliyorum. Okudum izledim öğrendim ama bir gün çine gidip uygulamasını da yapmayı düşünüyorum :KK66:

çay reklamlarındaki gibi konuştun : )) beyaz çay Türkiye de satılıyor mu hiç görmedim , Çin mi ben Çine gitsem açlıktan ölürüm onların beslenme şekilleri malum ıygg , kalsın Çin İtalyaya gideyim ama çok merak ediyorum orayı

Eskiden göbek adı diye bişey varmış. Îki isim düşünenler o yolu mu seçse acaba. Başına Fatma ismi koymak istiyorum sırf annem yıllarca özlemini çekti diye habire abimin ablamın çocuklarında umutla bekledi Fatma koysunlar diye. Onlara söylemedi ama isminin koyulmasını istediğini. Sadece ben biliyodum. Onlar da koymayınca bana kaldı diye düşünüyorum. Ama bebiş büyüdüğünde niye tek isim koymadınız diyebilir. Ufff bilemiyorum yaa.
Ya koyulmaz değil koy tabii Ben seviyorum iki adımı da ama kimseyi zorlayamam ikisini de söyle diye. Öteki orda gereksiz duruyor.
Annende alem sanki ne olacak adı koyulsa. Benim annemin adı möhübet mümkün değil koymak.

Kalkabilsem bir yağda yumurta yapıcam kendime ama dünkü kasık ağrılarından sonra kalkmaya korkuyorum. Eşim de ekmek arası bişiler yap ye dedi gitti.
Ben çoktan kalktım patatesli yumurtamı çayımı yedim içtim şimdi keyif zamanı onda işe giderim

Benim annemin istememesine rağmen ben koycam adını,çok istiyorum çünkü.. O yüzden Ayşe Berin olcak inşallah minik kızım :)

Ahmet Emin nasıl canım ?
babamız EYMEN ya da SÂFÂ uzerınde düşünüyor canım.. ;) teşekkür ederım onerın ıcın..
ekmek arasını oturduğun yerden mı yapacakmışsın da oyle bır seçenek sundu :KK64:enıste..?
kızlar günaydın uzun zamandır yazamıyorum..bebeğimin haftasında sıkıntı yaşıyoruz, acaba benmle aynı sıkıntıyı yaşayan varmı? normalde şuan 30+6 yım, ama son 3 doktor randevumda oğluşum hep 2 3 hafta önce çıkıyor. başta doktor iri bebek dedi, sonra bütün değerleri ilerde çıkınca son adet tarihinde bi yanlışlık var sanırım dedi. ne yanlışlık olcaksa, bilmiomuyum en son hastalandığım günü :63: ve dün beni 32 33 haftalık hamile ilan etti. birden ocak annesi oldum :KK64:
bebeğim sağlıklı olsunda ocak şubat fark etmez.. değerlerin 2 3 hafta önce çıkması bi sıkıntı değildir dimi? kafamı karıştırıyor..:110:
bır sorun olmaz..kafada büyükse cok yüksek ıhtımal sezeryan olursun başka n olcak kı..benm kıdeonde çıkıyor 2 haftaya yakın ama kafası kucukmus oyle dedı ;)

Bana da dedi kilosu her şeyi önde. Adet tarihini yanlış biliyorsun dedi. Baktı eskiden uyumluymuş.şeker dedi o da yok sonra iri bebek dedi çıktı içinden.
Bende bilmiyorum problem mi değilmiş her şey normal diye düşünüp devam ediyorum. Hoş bebeği küçültecek değiller takma kafana. Eşim 6 kilo doğmuş.
Seninki kaç kilo

Evt benim ilk çalışmaya başladığım zamanlarda çok yıllık iznim kaldı birtürlü alamıyordum. Onları verseler bile yeter :KK66:

yıllık izin bir önceki yılı kullanabiliyorsun misal bu sene 2013 den kalan iznin varsa kullan yoksa yeni yıl ile birlikte yanar onlar, çok eskilere geçmiş olsun

Back
X