• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

A Aspirin1987 gecmis olsun kuzum yalanci sanci falan mi oldu oyle acaba neyse ki korkulcak hisey yokmus:KK66:

@ideal gozun aydin kuzum tehlikeyi atlatmissin simdi istirahat ve dikkatle beklesin zamanıñi minikin insallah

Litchi Litchi canimcim sen de iyi degilmissin gecmis olsun ruhen ve bedenen tempoya dayanamiyoruz artik iyi olmus rapor isi ben de haftaya alıcam insallah sorun çıkmaz da verir aile hekimim kadin dogumcuma randevuma var daha oyle cat kapi gidemiyom da

@fyz35 babacigin nsl oldu nsl gecti operasyon rabbim size bagslasin esirgesin sifalar diliyorum
Aynen çok şükür canım gördüğüm göreceğim bu olur inş.

Yorucu bir cumayla bir haftayı daha geride biraktik şükür yarabbim:) okul cok yorucuydu uykusuz zor dayandim neyseki disarda güzel bir aksam yemegi yedik de kendime geldim azcık hava da almis oldum iyi oldu. Benim kızce ne pozisyonda cok merak ediyorum bu ara yürürken bilhassa merdiven inip cikarken baski oluyor asagiya bi tuhaf balon sisiriyolar sanki içimde hafif hafif durtuyor gibi penguen gibi yurumem gerekio o zaman komik oluyom:) gitgide agirlastm ağırlasmak nedir nasil olur merak ederdim hep fazlasiyla öğrendim valla bu ara. Pazartesiden bes gunluk rapor alip yatmayi düşünüyorum sonra kalir uc hafta geriye onda da sinav odev not kosturmacasi yogun olcak

32. haftada izne ayrılamyı düşünüyor musunuz o_O

ben şahsen hep 37 ye kadar çalışacağım diyordum ama 32 de izne ayrılmaya karar verdim kesinlikle izne ayrılacağım

Haftasına Göre Kilosu Az Geldi Bu Aralar Sadece Patates Yemeyi Düşünüyorum

patates bebeğe kilo mu aldırıyor
nasıl yemek gerekiyor haşlanmış mı kızarmış mı

sarmayi buzlukdan çikardim kiz : ) nasil yapayim yarim saatde hemde sabahin korunde
çocuk bakiciligi için formasyon yapiyorum canim, baslaidgimda hamile deildim, girdik bi yola artik bitene kadar ugrasip sonunu getircem
ilerde eblki lazim olur bi belgem olacak en azindan elimde

Çok iyiymîş hadi bakalım ordan öğrendiklerini bize de söylersin di mi ;) fransızcadır bir de o kolay gelsin canım.

benim bicirik kaç kg acaba
aralik sonundaki ultrason randevum için erken dedi ebe , taaa 9 ocaga aldim , o gun gorup ogrenicem minik pasami ..
10 gun sonra da 7. ay radndevum var ama dr un ultrasonu olmuyor ..

Ben de sezeryan oldugum gun aksam saatlerinde banyomu yapmistim hastanede dr izin vermisti esasinda bicok yer izin vermiyor bile cok da iyi gelmisti daha cabuk dinclesmistim zaten o lohusa teri illet bisey kendimden tiksinmistim bikac saatte

Ben de çok terlemiştim ama sonrasında normal kıyafetlerimi giymiştim kimse banyo yap dememişti. Sonra da hastaneden çıkış yapmıştık zaten.

Bir de kiloyu hesaplarken boyuna göre hesaplıyorlar. Boyu uzunsa kilolu hesaplanıyor.
Sadece boyuna göre değil canım,tüm ölçümlere göre ortalama hesaplama yapılıyor.. Kızımın boyu 31+3,kilosu 30+1 görünüyor,manken olcak =)))))))

32. haftada izne ayrılamyı düşünüyor musunuz o_O
ben düşünüyorum da ev hanımı olduğumdan sebep kabul gorurmu kestıremıyorum:KK70:
ben şahsen hep 37 ye kadar çalışacağım diyordum ama 32 de izne ayrılmaya karar verdim kesinlikle izne ayrılacağım
patates bebeğe kilo mu aldırıyor
nasıl yemek gerekiyor haşlanmış mı kızarmış mı
kızarmış yersen ıkınız alırsınız..haşlanmış yersen daha cok bebık alır dıye umuyorum :KK22:

Çok iyiymîş hadi bakalım ordan öğrendiklerini bize de söylersin di mi :KK66: fransızcadır bir de o kolay gelsin canım.
evet ilk baslaidgimda gunlerde , ilk aklima gelen ben bu formasyonu anne olmadan once yapmaliydim olmustu ..
4.5 yasindaki oglum her gece benimle uyyordu,sonra yatagina aliyorduk tek basina hayatta yatip uyumazdi,orda ogrndiklerimi uyguladim artik aylardir kendi kendine uyyor, hiç sormaz bile senle uyyummu diye
beslenmesi, oyunu,çocukla , bebekle ilgili aklimiza ne geliyorsa konu olarak isliyoruz
bugun konu oyundu pek onemli bisey gormedik ama genelde enteresan oluyor duyduklarim ..

soracaginiz bisey varsa biliyorsam yardimci olmaya çliisrim tabiki

Ben de çok terlemiştim ama sonrasında normal kıyafetlerimi giymiştim kimse banyo yap dememişti. Sonra da hastaneden çıkış yapmıştık zaten.
litchi sen kaç haftalikken kaybettin ilk bebegini
merak ettim ama seni uezcekse okumadin say bu sorumu

evet ilk baslaidgimda gunlerde , ilk aklima gelen ben bu formasyonu anne olmadan once yapmaliydim olmustu ..
4.5 yasindaki oglum her gece benimle uyyordu,sonra yatagina aliyorduk tek basina hayatta yatip uyumazdi,orda ogrndiklerimi uyguladim artik aylardir kendi kendine uyyor, hiç sormaz bile senle uyyummu diye
beslenmesi, oyunu,çocukla , bebekle ilgili aklimiza ne geliyorsa konu olarak isliyoruz
bugun konu oyundu pek onemli bisey gormedik ama genelde enteresan oluyor duyduklarim ..

soracaginiz bisey varsa biliyorsam yardimci olmaya çliisrim tabiki

Çoook güzel bir zamanlama olmuş maşallah canım. Bebişler doğduktan sonra da irtibatta kalırsak belki o zaman sana da danışırız ;)

ben düşünüyorum da ev hanımı olduğumdan sebep kabul gorurmu kestıremıyorum:KK70:
kızarmış yersen ıkınız alırsınız..haşlanmış yersen daha cok bebık alır dıye umuyorum :KK22:

ikisinide çok severim
o zaman üşenmediğim zamanlar kızartır üşendiğim zamanlarda haşlar yerim :KK16:

Dr Aradım Hemen Gel Nts Sokalım Seni Dedi Gittim Çok Şükür Nts Sancı Çıkmadı Ultrasonla Baktı Bebek Gayet İyi Dedi Kalp Atışında Sıkıntı Yok Dedi Eee Ben Geceden Beri Neden Kıvranıyorum Dedim İdrar Tahlili, Kan Tahlili Yaptı Enfeksiyon Çıkmış Ama Öle Korkulcak Bişey Yok Dedi. serum Taktı Ayaklarını Sıcak Tut Dedi. Bu Arada Güzel Kızım 1175 gr Olmuş Kurban Olurum Onu Verene :KK68:
geçmiş olsun canım çok şükür sancı çıkmamış maşallah melisine de :)

Back
X