• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

agir bi laf diycem simdi senin o koca musvettesine ama neyse seni dahada afzla uzmek istemem
yasin da çok gençmis be gulum
çocugunu dogurunca devam ederse babayin evine donsen kabul ederlermiki, aslinda çocugun dogmasini beklemeyede gerek yok ama neyseeee

bi insan, karninda çocugunu tasiyan kadina nasil el kaldirir
anladigim kadariyla ayrilma fikrin yok o zaman ne istiyorsa yap sana dokunmasin nolur , yazikdir gunahdir karnindaki masuma : (((
O bunu anlamiyosa ben napabilirimki ailemdeyuvam dagilmasin derdinde.bi ders veren yok gelip bizi alip karsilarina derdiniz ne diyen yok herkes kendi derdinde.

Geçmiş olsun :KK43:
Zeytinyağını aç karna içmek daha iyi geliyor diye biliyorum
Bu arada keten tohumunu neden yememek lazımmış? Hem yağlı tohum bağırsaklara iyi gelir hemde şekeri düşürüyor bende almayı düşünüyodum
keten tohumunda emziren ve hamileler kullanmasin demisler, fazla arastirma yapilmamis ondanmis, zaten hamilelere hiç bi zaman arastirma yapilmiyorda ne biliyim valla azcik yesek kendimiz arastirsak olurmuki :D

[="Ruya27, post: 38159631, membiçin 558853"]Canım benim 22 yaşındasın daha başka bir yolu yok mu bunun hamile kadını dövmek ne demek. Ailene bu konuyu açmalısın. Allah yardımcın olsun :KK43:
Sagol tesekkur ederim dua et benim icin :)[/QUOTE]
Ah canım ya ederim etmem mi ama bir büyüğünle paylaş bunu lütfen

1. [QUOtchi, post: 38159567, member: 522935"]Benimdir belki. Îki gündür kasık ağrısından yatıyorum :KK43:[/QUOTE]
İki gundur gecmisi okuyamiyorum cok gecmis olsun... Bende de var kasik agrisi yarin soylicem doktora. Yarin sen de gidiyorsan 4 kisi olduk bebislerini gorecekler... CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer vardi hatirlayamadigim:110:

558853"]Sagol tesekkur ederim dua et benim icin :)[/QUOTE]
Ah canım ya ederim etmem mi ama bir büyüğünle paylaş bunu lütfen[/QUOTE]

Tamam paylasicam.inşallah ben suçlu cikmam
Sonunda...

kizlar kabizim ama oyle boyle deil, 1 saat ugrastim , dogum salonunda bu kadar ikinsam 10 tane çocuk dogururdum
zeytinyagi içtim, malzzeme olsa kendime lavman yapacakdim çok zor durumdaydim,daha once hiç bu kadar zorlandigimi hatirlmaiyorum
uç gundur kan hapini almaya basladim once unutyorum diye almiyordum ,ebe onemli bu hap çok yorgun olursan falan dedi diye almaya abslamistim

bi daha olmamasi için napayim, yardim edin bisey soyleyin
dr un yapacagiyardımcımı olsa valla giderdim,kan bile geldi:KK61::KK61::KK61::KK61:

kan hapınin turunu degstir canım ben de oyle oluyordum ki hayatım kabızlıkla gecti hap daha beter yspiyordu degstrdik simdi sabahları cikabiliyorum sükür ne büyük bi nimet o iyi bilirim. Dusa gir comel ve makata dayanblcegn en yuksek isida su tut bikac dk kadar. Gunde birkac kez yap iyi geliyor hemoraide canim gecmis olsun

herkese iyi akşamlarr
yüzlerce sayfa olmuş bi kaç sayfa okudum ama yüzde doksanını okuyamadım
sanırım herşey yolunda
yalnız biri hastaneye yatmış çıkmış sancısı var diye adını da kaçırdım çokk geçmiş olsun ona
artık hepimizin en büyüük korkusu bu , inşallah gününde olur hepimizin doğumu
benimde dün kayınvalidem ve akrabaları geldi
onlar gittikten sonra yorgunluktan nasıl uyudum bilmiyorum
zaten onlar varken ağrım başladı bir daha da geçmedi
sürekli bi toplanma hali , ve feci sancılar
bugün gittik hastaneye nst ye girdim , alttan aliyle muayne etti ve normal çıktı herşey
sürekli dinlen uzan kalkma dedi
son 54 gün
herkes bunlar iyi günlerin çok özlicekin hamileliği diyor ama sanırım ben hiiiiiçç özlememmm :KK61:

anam hepimizde bi haller rabbim hayirlara cikarsin gecmis olsun neyse ki bi sıkıntı yokmus

Kızlar Geçenlerde Bahsetmiştim Arkadaşım 33 Haftalık Doğum Yaptı Bebiş 1446 Doğdu Küvezdeydi Bugün Çıkarmışlar 1750 gr Olmuş Annesi Kavuştum Sonunda Kızıma Dedi:KK68::KK68::KK68:

oh gozleri aydin olsun masallah

Onu nasil duzeltebeilirim bilmiyorum.daha onca bana vurduğunda iki aylik hamileydim anneme babama söyledim uzulduler,esimi uyardilar ama sonuc gene ayni artik söylemiyorum. Bide onlarda üzülmesindiyorum.burada okuyorum ya arkadaşları maşallahsubhanallah diyorum.dert ettikleri sşeyler ne güzel şeyler ne hafif.benim imtihanimda bu yani sabir edicem yapacak bisey yok.güzel dilekleriniz için tesekkur ederim dualarinizda unutmayin

rabbim yar ve yardimcin olsun cok uzuldum dilerim vicdani dile gelir pisman olur dogruyu bulur hayat imtihan deryasi herkesin hayatında var biseyler burda kah dile geliyoz kah gelemiyoz mevlam dermansiz dertle imtihan etmesn hicbrmizi

bide gidip saraçoglu amcaya bakayim o ne diyor kabizliga
çisim geldi ama wc ye gutmeye korkuyorum :((

keten tohumunda emziren ve hamileler kullanmasin demisler, fazla arastirma yapilmamis ondanmis, zaten hamilelere hiç bi zaman arastirma yapilmiyorda ne biliyim valla azcik yesek kendimiz arastirsak olurmuki :D
Olabilir Zannımca:KK49:
Kabızlığın Demir hapından olduğunu düşünüyorsan doktoruna söyle değiştirsin canım. Benim bi arkadaşa da iyi gelmedi birkaç tane değiştirdi en son doktor ona sıvı bir ilaç verdi böle küçücük bi şişede o iyi geldi:KK39:

keten tohumu kirilmis bugday gibi bisey canim, oyle yeniyor yogurtla fala, çay deil
gazin tek ilaci hareket etmek,bol bol yuruyus yapmaya çalis

simdi de zor oturuyorum sandalyede, makat bolgesi çok aciyor , kanama oldu dedim ya hemoroid falan mi yirtildiki
ilaçda vermezler simdi çek dur:KK61::KK61:

maaleesef basur olmuşsun zorlamayla damarlar tahriş olmuş haliyle kanama olur
bende oturamıyorum bunu iki haftadır çekiyorum doktor geçmez doğumdan sonra belki dedi
kabız olmamaya dikkat etmem gerekiyor bol su içince daharahat oluyor kayısı falan..
zeytinyağını pamuga sür makata koy sabaha kadar orda dursun ben azda olsa faydasını gördüm

birde sıcak suyla yıka sıcak suya oturmakta faydalı ama hamilelikte sakıncalı bi dogursaydık böyle elimiz kolumuz bağlı kalıyoruz

bide gidip saraçoglu amcaya bakayim o ne diyor kabizliga
çisim geldi ama wc ye gutmeye korkuyorum :KK43:(

Balli veya sekerli ilik serbet ic ac karnina. Misir patlagi da iyi geliyor varsa. Duphalac ssurup var likit zararsiz emilmiyor bagrsaktan diskiyi atmaya yarıyor ondn iceblirsn ama orda var midir bilemedm gebelkte izinli bu surup ben kızıma kucucukken aylarca kullandım. Avakado da iyi bir bosaltim yardimcisi yiyebiliyorsan onu da dene

kan hapınin turunu degstir canım ben de oyle oluyordum ki hayatım kabızlıkla gecti hap daha beter yspiyordu degstrdik simdi sabahları cikabiliyorum sükür ne büyük bi nimet o iyi bilirim. Dusa gir comel ve makata dayanblcegn en yuksek isida su tut bikac dk kadar. Gunde birkac kez yap iyi geliyor hemoraide canim gecmis olsun
valla canim son gunlerde suyuda azalttim nedense
sut içiyorum mesela yarim yagli , tam yagli içmem lazim aslinda
gerçekten hapdan olup olmadigini beslenmemi degismeden anlayamam galiba
ama, duzelene kadar içmem o kesin

çocuklar uyanik olmasa dus aklima geldi az once de ayakdalr diye girmedim
simdi acisina iyi gelirmikii girsem

30 yasindayim ilk defa kabiz olmuyorum ama en zoru buydu hatirladigim:KK61:

Sütü azalt yogurt ye süt kabizligi artirir yarim ya da tam yagli fark etmez zaten kabizligin varsa ustune hap hepten costuruyor benm öyle olmustu çünkü banyo yapma imkanin yoksa da oraya tut sıcak suyu biraz acini gecrio bak rahat uyursun

558853"]Sagol tesekkur ederim dua et benim icin :)
Ah canım ya ederim etmem mi ama bir büyüğünle paylaş bunu lütfen[/QUOTE]

Tamam paylasicam.inşallah ben suçlu cikmam
Sonunda...[/QUOTE]
Hiç bir sey şiddetin nedeni olamaz, hele hamile bir kadına yapılan şiddetin hiçbir gerekçesi olamaz. Ailen üzülmesin diye tek başına bunu yaşamak zorunda değilsin canım, bırak üzülsünler yeter ki sana daha fazla üzüntü gelmesin.

maaleesef basur olmuşsun zorlamayla damarlar tahriş olmuş haliyle kanama olur
bende oturamıyorum bunu iki haftadır çekiyorum doktor geçmez doğumdan sonra belki dedi
kabız olmamaya dikkat etmem gerekiyor bol su içince daharahat oluyor kayısı falan..
zeytinyağını pamuga sür makata koy sabaha kadar orda dursun ben azda olsa faydasını gördüm

birde sıcak suyla yıka sıcak suya oturmakta faydalı ama hamilelikte sakıncalı bi dogursaydık böyle elimiz kolumuz bağlı kalıyoruz
basur dedigin hemoroid mi canim yani seymi oluyor
zeytinyagli pamuk acisina mi iyi egliyor yaparim hemen
1 yk zeytinyagini içtim simdide ilik su içiyorum
yarin da suyu bol bol içeyim

Balli veya sekerli ilik serbet ic ac karnina. Misir patlagi da iyi geliyor varsa. Duphalac ssurup var likit zararsiz emilmiyor bagrsaktan diskiyi atmaya yarıyor ondn iceblirsn ama orda var midir bilemedm gebelkte izinli bu surup ben kızıma kucucukken aylarca kullandım. Avakado da iyi bir bosaltim yardimcisi yiyebiliyorsan onu da dene
duphalac var burda oda seker zaten içerigi
yarin gidiyim eczaneye verirlerse reçetesiz : (

eczane deyince aklima geldi,gecen gun ebe, bi sorun oldugunda arayabilecegim telefon numaralari vermisti arayip sorsammi acaba

Sütü azalt yogurt ye süt kabizligi artirir yarim ya da tam yagli fark etmez zaten kabizligin varsa ustune hap hepten costuruyor benm öyle olmustu çünkü banyo yapma imkanin yoksa da oraya tut sıcak suyu biraz acini gecrio bak rahat uyursun
oyle çokda içmiyorumda gunde bi yada iki br içiyordum canim
yagli ve sekerli bi diyet oneriliyor diye biliyorum ben kabizken ama seker yemiyorumki ben korkumdan
seker testim normal çikmis ama guvenmiyorum ben o teste, oglumdada normal dediler once sonra seker var dediler : ((

Back
X