• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Ya 37 haftalık bi arkadaşım doğum yapmış dün. . Kafası büyük diye drum sezeryana almış moralim bozuldu acaba sezeryancı bi dr mu bu diye.. 37 haftada nasıl büyük llabilir ya.. onunda ölçümleri hep 2 hafta ileride imiş bnm gibi.
doğuma hazırlık kursuna gidiyorum geçen derste herkes yazılanlara bakmadan bir kart seçti ( doğuma hazırlanma cümlecikleri yazılı kartlar ) eğitmen bu kartları rasgele seçmediniz dedi ben kartıma bir baktım BEBEĞİMİN BAŞI PENVİSİME MÜKEMMEL UYUMLU yazıyordu ( benim kızımın başının büyük olduğunu söyledi dr ) yani korkularımız bizi yönetiyor :( arkadaşının beyni vücudunu korkutmuşta olabilir, vücud yapısı uygun olmayabilir, doktor işinin ehli de olmayabilir bu yüzden korkmuş olabilir, keyfine düşkün bir doktor olabilir çünkü doğumda açılma süreci en uzun süreçmiş

Ya iste burda dr a hemen guvenme desek dr.dan iyi mi biliyorsun oluyor. Saglik sektorumuz bazi acilardan vahim durumda. Bebek sahibi olma mucadelesinde gordum ben de bunu. Oyle ilk soylenene inanmaz oldum ne yapalim
aynen bende öyleyim tecrübe ile sabit, birde nerde doğuracağı bulabilsem çok kafam karışık çok

doğuma hazırlık kursuna gidiyorum geçen derste herkes yazılanlara bakmadan bir kart seçti ( doğuma hazırlanma cümlecikleri yazılı kartlar ) eğitmen bu kartları rasgele seçmediniz dedi ben kartıma bir baktım BEBEĞİMİN BAŞI PENVİSİME MÜKEMMEL UYUMLU yazıyordu ( benim kızımın başının büyük olduğunu söyledi dr ) yani korkularımız bizi yönetiyor :KK43: arkadaşının beyni vücudunu korkutmuşta olabilir, vücud yapısı uygun olmayabilir, doktor işinin ehli de olmayabilir bu yüzden korkmuş olabilir, keyfine düşkün bir doktor olabilir çünkü doğumda açılma süreci en uzun süreçmiş
Ne guzel ya ben de gitmek isterdim boyle bir kursa. Acilma var bir de rahim agzinin yumusamasi var. Benim nisan gibi az bi kirmizilik geldi 2-3 gunde dogum basladi. Cidden uzun suruyor. O arada adet agrisi gibi hafif agri giriyordu ama duenli degildi. Duzenli olunca dogdu zaten. Bakalim ikinci dogumlar kolay olur deniyor umudum bu.

aynen bende öyleyim tecrübe ile sabit, birde nerde doğuracağı bulabilsem çok kafam karışık çok
Tam istedigin gibi bir dr bulamiyorsan elindekini yonlendirmelisin. Gercek bir risk olmadikca sezeryana yonlendirmeyeceginiz konusunda size guveniyorum dedim ben dr.a. Normal dogumu cok yasamak istiyorum bu surecte yanimda olun dedim. Sezeryana gun veren dr.u ikna ettim. Gayet de yanimda oldu. Sadece acilma yokken suni sanci vermek istedi iki gun daha bekleyip dogim baslamazsa gelicem soz dedim. Hergun nst ye gittim nst ye gelmezsen sorumluluk almam dedi. Siradan bir ozel hastane dr.u bu. Simdi biraktim dr.u hastanesini begenmedigim icin. Aslinda huyumu bilen biri iyi olurdu. Ama ilki normal olunca pek kandirmacaya girmiyorlar.

merhaba, aylardır şubat 2015 annelerini takip eden ve sizlerden biri olarak sormak istediğim bir soru var.

doğumdan sonra özellikle sezaryenden sonra göbeğin düzleşmesi için daha önce kuşak/korse takan veya takmayı düşünen var mıdır?

merhaba, aylardır şubat 2015 annelerini takip eden ve sizlerden biri olarak sormak istediğim bir soru var.

doğumdan sonra özellikle sezaryenden sonra göbeğin düzleşmesi için daha önce kuşak/korse takan veya takmayı düşünen var mıdır?
Normal dogum sonrasi yaptm ben. Ama pek etki etmedi. Emzirdikce kuculdu. Sezeryan sonrasina nasil olur bilmiyorum.

sabah uyuyamayınca haliyle kahvaltıdan sonra uyku bastırdı gittim uyudum geldim 2 saat uyumuşum yağmurda başladı oh mis

Tam istedigin gibi bir dr bulamiyorsan elindekini yonlendirmelisin. Gercek bir risk olmadikca sezeryana yonlendirmeyeceginiz konusunda size guveniyorum dedim ben dr.a. Normal dogumu cok yasamak istiyorum bu surecte yanimda olun dedim. Sezeryana gun veren dr.u ikna ettim. Gayet de yanimda oldu. Sadece acilma yokken suni sanci vermek istedi iki gun daha bekleyip dogim baslamazsa gelicem soz dedim. Hergun nst ye gittim nst ye gelmezsen sorumluluk almam dedi. Siradan bir ozel hastane dr.u bu. Simdi biraktim dr.u hastanesini begenmedigim icin. Aslinda huyumu bilen biri iyi olurdu. Ama ilki normal olunca pek kandirmacaya girmiyorlar.
ben 2 dr gidiyorum birisine güveniyorum ama çoookk pahalı orda yapamam diğeri uygun ama dr.a güvenemiyorum ben ilk gittiğimden beri her ikisinede norml doğum istediğimi söyledim ama güvenemediğim dr robot gibi sanki kitp okuyor gibi cevaplar veriyor aynı hastanede başka dr mı gitsem paşa paşa zeynep kamile mi gitsem orda kursa gidiyorum ve özel oda da doğum ve yanımda eşle doğum olabilirmiş gerçi ben doğuma gittiğimde oda boşsa çünkü tek oda varmış bu şekilde

Ne guzel ya ben de gitmek isterdim boyle bir kursa. Acilma var bir de rahim agzinin yumusamasi var. Benim nisan gibi az bi kirmizilik geldi 2-3 gunde dogum basladi. Cidden uzun suruyor. O arada adet agrisi gibi hafif agri giriyordu ama duenli degildi. Duzenli olunca dogdu zaten. Bakalim ikinci dogumlar kolay olur deniyor umudum bu.
inşallah canım yüreğindekini yaşarsın

Oyy nâsı canm çekti:) misafir gelmese ben de yatcaktm
valla btün gece uyanınca sersem gibi olmuştum
sabah sizle konuşurken kahvaltı ettim birde duş almıştım
hamur gibi oldum
gittim yattım uyumuşum yatar yatmaz
yağmurun sesine uyandım :D

Mühim bir şey yok aslında biraz nazlanayim dedim telefonda insan bekliyor sözle bile olsa destek ilgi:KK43: sanırsın hayatin rutin bir halindeyim o kadar havada kalıyor ki halim dedim cok agirlastim zorlaniyorum demiyonuz mu ne alemde bu kızcagiz ki Şakayla karisik takıldim ne akla hizmetse iste e dur daha ikincide böyle olmak icin erken değil mi millet dort bes doğuruyor:KK43: duyduğum bu yani gulsem mi aglasam mi bilemedim. O kadar özel gorunuyo durumum karşıdan yani.. ablama hele diyecek hic lafim yok bikactir incelik beklmeyi gectim kirdigi potlarla ne camlar devrdi o da evlenip coluk cocuga karscak elbet o zaman başka olur ama is isten gecer tabi yasayip ogrenir elbet
acaba ters psikolojimi yapmak istedi hani seni nazlandırırsa daha kötü olursun felan diye mi düşündü..bilemedim ama vardır ya bak sen iyisin bırakma kendini tarzında birşeyler yapmaya çalışmıştır belki

Kızlar ben çarşamba günü doğurdum Bebeklerim şimdi küvez de 7 aylık oldukları için küvez e aldılar durumları iyiye gidiyor cumartesi sancım geldi anlamadım pazar da nişan geldi ambulansla beni hastaneye merkeze yolladı lar 4 cm açılma varmış doğum başlamış 4 gün doğumu durdurmaya çalıştılar ama açılma çarşamba günü 8 cm olunca normal dogumla ikizlerimi doğurdum dua edin siz daha hamilesiniz duaniz kabul olur inşallah bi an once yavrulariım sagliklarini kavussunlar

Aaaa ilk sen oldun canım Allah yardımcın olsun inşallah bebişlerin de hep sağlıklı olur inşallah.

Bişey sorucam peki epidural normal doğumda ıkın deyince nasıl ıkınıyosun,çünkü alt tarafı hiççççç hissetmiyorsun,belden aşağısı yok gibi oluyor...

Kim dedi hissetmiyorsun diye? Gayet de hissediyorsun kalkıp yürüyebilirsin. Sadece acıyı hissetmiyorsun.

Kim dedi hissetmiyorsun diye? Gayet de hissediyorsun kalkıp yürüyebilirsin. Sadece acıyı hissetmiyorsun.
bebegını kaybettıgını bılıyorum ama detay bılmıyorum neden ı bellımı..bırde sezeryanmınormal dogummuydu senınkı? canını sıkarsa yazdıklarım önemseme..bosver

Metin E="elbereth61, post: 38159006, member: 100611"]dayak mı:KK42: verdiği zarar sadece sana değil farkında mı acaba eşin
allah yardımcın olsun canım da niye böyle oldu ki acaba... :KK43:

Neyin farkinda neyin degil bilmliyorum :KK43: fedakarlik yapmiyormusum ben.hep annesine gitmek istiyor orda kalmak istiyor bende gidiyorum kaliyorum ama gitmek istemedigimde sonuc kavga...yeri gelirse dayak! Sonra pisman olsa.ne fayda[/QUOTE]
söylenecek tek söz var ama söylemek bana düşmez tabii Allah yardımcın olsun...

yok canim est, netde bakdim hamileler tuketmesin demisler zaten : (
arada olur kabizligim, bide dogumlardan sonra hemoroid olur zamanla ( 1 sene içinde geçer )
vardi yani , kabiz olmadigin surece bi sorun olmuyor
benim acil bu sorunu çozmem lazim

meyva , yesil yaprakli sebzeler, kuru fasulye falan iyi geliyor yaziyor
valla tok karnina kalkip hepsini yiyebilirim hazirda olsa, o kadar canim yandiki
yeterki geçsin : (((
ahhh bilirim o derdi bilirim benim normalim zaten kabızdı hamilelikte de tam oldum hiç sorma

Onu nasil duzeltebeilirim bilmiyorum.daha onca bana vurduğunda iki aylik hamileydim anneme babama söyledim uzulduler,esimi uyardilar ama sonuc gene ayni artik söylemiyorum. Bide onlarda üzülmesindiyorum.burada okuyorum ya arkadaşları maşallahsubhanallah diyorum.dert ettikleri sşeyler ne güzel şeyler ne hafif.benim imtihanimda bu yani sabir edicem yapacak bisey yok.güzel dilekleriniz için tesekkur ederim dualarinizda unutmayin
canım her zaman yapacak birşey vardır olmalıdır

2015 ocak annelerı grubu varmış bende 1 haftaoncefarkettım uye oldum..orda rastladım ıkızlerın annesı olan hande hanıma.. kanamam var demıstı en son.. ektra bı grup falanyok yanı..:KK66:

Önce kanama mı olmuş? Sancı oldu anlamadım diyince korktum nasıl anlaşılmaz diye de.

Back
X