hıc cocugum yokken haftada 1 temızlık yapardım ahete aheste

dedıgın gıbı sabah bulaşığını aksam kaldırırdım,yatagımı bıle toplamazdım .. bıde evdeydim butun gun calısan bırı de degıldım..çocuk olunca cok afalladım yetıstırmek ıcın ıslerı yemeklerı mısafıre ıkramı cıddı efor sarfedıyordum..baktm olmayacak bu böyle..cat kapı gelenım olur,anıden yemeklı mısafırım gelebılır yada benım bır yere gıtmem gerekebılır..ee bıde 3 yasında çocuk var..

butun bunların son asamada bırıkmemesı ıcın planlı yapmayı ogrendım..gun aşırı bılemedın 2 3 günde bır evı süpürürüm.haftada 1 bazen 2 kez sılerım.haftada 1 -2 kez toz alırım.senede 2 kez perde cam olayına gırerım

halılarımı senede 2 veya 3 kez yıkatırım. vc ve banyo hemen hergun temızlerım,lavaboları daıma temız tutarım.
ama mutfağımı asla pıs bırakmam.mutlaka esım gelmeden temızlerım dıp kose hemde usttten degıl

tezgahta bulaşık bırakmam.. mutfak temızse heryer temız gelır bana.yatagımı asla sabah kalktığım gıbı bırakmam.cunku haftanın 3 4 gunu dısardayım.yemegımınde hazır olması gerek evımınde temız olması gerek kı anı bı durumda tutuşmayım

anı gelecek mısafır ıcın bıle dondurucumda takvıyem bulunur

artık hem bır evhanımı hem bır anneyım

uzun lafın kısası cok tıtız degılım ama pislikten nefret ederım ..elımden geldıgınce gucum yettıgınce yapıyorum ..

yakında sızde benımgıbı olcanız bunuda bılıyorum