- 29 Kasım 2013
- 3.101
- 1.446
- 248
- 35
Gunaydin diycem ama 3 ten beri uyyamiyorum arkadaslar gruba yeni katildim ne yapmam lazim ? :))
günaydın canım, niye uyuyamıyorsun ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin diycem ama 3 ten beri uyyamiyorum arkadaslar gruba yeni katildim ne yapmam lazim ? :))
günaydın şekerler
herkes nsl ? hafta sonu giremedim sayfalar 100 ü geçmiş okuyamadım herkes iyi mi ?
@ ideal çıktı mı hastaneden ?
fyz35 babası nsl oldu ?
Canim sana sormadilar ama esine sormuslardir... O da sozunu yerine getirmek istiyordur. Sana sormamalarinin sebebi de esinin senle konusup anlastigini saniyorlardir sen kendini ifade etmedikce bu boyle gider ...Benden söz möz alınmadı canım, direk emri vaki. Bana dokunan da bu zaten. Sanki benim hiç bi bağım yokmuşcasına isim ayarlanıyo
Ana Bende sonunda 7 lere inmisim ya![]()
evet bizim günümüz aynı bende 79 um , plakalara geçtik bizde Kilis olmuşuz : ))
Eslaya özel mesaj atıp listeye ekleneceksin....
Evet ya günler hic gecmicek gibi :)))
Midem bulanmıyor durup dururken acı su geliyor. Sonrası işte...Günaydın mideni üşütmüş olabilir misin yine? Diş plağımı sabahları her çıkardığımda öğürüyorum ama kusmadım.
Özel mesaj atmayi becerebilsem yapcamda beceriyom.