• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

günaydın şekerler

herkes nsl ? hafta sonu giremedim sayfalar 100 ü geçmiş okuyamadım herkes iyi mi ?

@ ideal çıktı mı hastaneden ?

fyz35 fyz35 babası nsl oldu ?

Gunaydin diycem ama 3 ten beri uyyamiyorum arkadaslar gruba yeni katildim ne yapmam lazim ? :))

uyku için bilmiyorum da grup için , bilgilerini esla ya özel msj olarak gönderirsen ilk sayfadaki listeye eklenirsin. ilk sayfaya bak hangi bilgiler olduğu yazıyor , bu arada aramıza hoşgeldin

Benden söz möz alınmadı canım, direk emri vaki. Bana dokunan da bu zaten. Sanki benim hiç bi bağım yokmuşcasına isim ayarlanıyo
Canim sana sormadilar ama esine sormuslardir... O da sozunu yerine getirmek istiyordur. Sana sormamalarinin sebebi de esinin senle konusup anlastigini saniyorlardir sen kendini ifade etmedikce bu boyle gider ...
@sefernaz cok guzel yazmis ayrintilari , tatlilikla halledersin. Ben de kizima kv istedigi ismi verdim bununla ilgili hoş bir hikayem var. Tabi izin istediler benden.
İnsallah gonlune gore olur kalp kırmadan halledilir hersey....

Günaydin hanimlar
Haftasonu hic giremedim kaynana elti derken, sonunda anneme geldim bi hafta burdayim Cok giremem bu hafta, sanki Cok yaziyormusum gibi demi :KK16:
Cok sayfa birikmis masallah ins okuyacagim hepsini.

Benim koca yolladi beni ben evde sana bisey yapamiyorum calisiyorum git annen yedirsin icirsin dedi hamileligin tadini biraz olsun cikar bari. Cünki evde yaptigim hic biseyi yiyemiyorum. Ondan biraz burda takilim:D

Günaydın mideni üşütmüş olabilir misin yine? Diş plağımı sabahları her çıkardığımda öğürüyorum ama kusmadım.
Midem bulanmıyor durup dururken acı su geliyor. Sonrası işte...
Bir de işin kötüsü her çıkardığımda idrar da kaçıyor. Ped kullanıyorum artık.

Back
X