• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Bence içinde heves kalmıyorsa en mantıklısı ablasınınkileri giymesi. Niye boşuna masraf olsun ki ? İsraf olur yani. Çok vicdan yapıyorsan köşeye biraz para koyar onu eğitimine harcayabilirsin. Kıyafet zaten kısa sire giydiriliyormuş bebeklere.

Evet canım bende almamaya karar verdim. En iyisi para biriktirmek.

canım benimde tiroidim var ilç kullanıyorum hamilelikte çıktı ilk çıkan 8 küsürdü ilaçla ilk önce 4-4,5 şimdi 2,5 düştü sanırım 0-5 arası normal değer o yüzden doktorun ilaç vermemiştir. sonuçta referans değerleri arasında
Anladım canım. Bazı kadın doğumcular 2 olmasını istiyormuşta hamilelikte ondan sordum. Gereksiz ilaç vermiyo benimki ben onu anladım. Demir ilacı ve b12 dışında ilaç kullanmıyorum. Aile hekimi multivitamin niye kullanmıyorsun diyo doktorum bermedi diyorum.

ay nasıl sinir oldum sabah sabah yaa. yeminle bahtsızım arkadaş ben iş konusunda. bu sene iyiki hamile kalmışım, normalde bizim iş yerinde tek kalmaz kimse, ama bu sene benim kaldığım kadar da kimse yalnız çalışmamıştır herhalde. anasını satayım. küfür kusucam şimdi. :KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

relaksssssss, fon müziği dinle iyi geliyor bu durumlarda , ben öyle yaparım hep

Tekrar gunaydin arkadaslar msjimi sabaha karsi yazdigim icin cvp alamadim..bebegin kontrolu 27 haftalikken yapildi ve 1800 kg geldi..sekerim falan da normal..sizce neden bu kadar iri ? normal dogum yapqmam mi acep?
ultrasin olçumelrinde hep + yada - 500 gr hata payi vardir
benim oglum 4 kg dogdu seker yuzunden 25. hafta da seker tetsim normal çikmsiti sonradan (30 haftadan sonra) seker var dediler, diyet yaptim anca o kadar tutabildim kiloyu ama normal dogurdum bi sorunumuz olmadi sukur
bebek iri oldugunda dr incleiyor arastiiryor, iri bebege makrozomi diyolar,biz SINIRDAN döndük ama iste gidiat o yondeydi ..

Günaydın kızlar...

Size bi sorum olacak. Ben ilk kızıma çok kıyafet almıştım. Hepsinide kullandık. Bebeğimde maşallah kusan bir bebek değildi. Hepsi pırıl pırıl... Yeni doğacak kızımada 1 set aldım yenidoğan lcwden.. tulumu zıbını ,eldiveni vs.. hepsi var. Birde zıbın ayrı aldım. Başkada bişi almadım. Ona haksızlık mı yapıyorum. Ablasınınkiler çok yeni zaten 1 yaşına yeni girdi. Aldığım kıyafetleride hep büyük kızıma göre alıyorum. Nasılsa ikisi bir giyecek diye ? Ama annelik iste... Siz ne dersiniz?

bende doğru yapıyosun zaten yeniyse boşa masrafa gerek yok , şimdi aklı da yetmiyo zaten biraz büyüdüğü zaman alırsın ona ayrı kendi sevdiği şeylerden, şimdilik giyebilir bence

ilk sordugum uyelik sorusunu hallettim..Ama annelere bir sorum daha olacak..en son 27 haftalikken kontrole gittim ve doktor bebegin 1800 gr oldugunu soyledi.bu hfta sonuna tekrar gidicem..sizce fazla degil mi ? Hep bakiyorum net.ten 3 -4 hafta onden gidiyo

Gebelik şekerin yoksa, kilosuna maşallah... Böyle giderse 4 kilo garanti 5 ie zorlayabilirsiniz :)

bEnim arkadaşım 28 + 0 da 1.090 gram oldugunu söyledi bebeğinin. Bende çarşamba günü gidicem kontrole bakalım kaç gram ?

Benim ilk kızım gerçi 2100 gram dogdu. Bakalım bu kızım nasıl olacak

offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

bu kıza yemek yedırmek neden bu kadar zor..neden sabrımın sonunda olduğumu hıssedıyorum..:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

bunaldım.basımı alıp gıdesım geldı yemınleher sabah her sabah yiterrr yaaaaaaaaa:mad::mad::mad::mad::mad:

bu kıza yemek yedırmek neden bu kadar zor..neden sabrımın sonunda olduğumu hıssedıyorum..:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

bunaldım.basımı alıp gıdesım geldı yemınleher sabah her sabah yiterrr yaaaaaaaaa:mad::mad::mad::mad::mad:
du bi sakin ol guzum
kizin kaç yasinda ? niye yemiyor,sut falanda mi içmiyor ?

hayırlısıyla çıkar inşallah , senin için riskli tabi enfeksiyon olayları falan güzel haberler gelir inşallah

valla ben kremlenmiyom üşeniyom zaten çatlayacaksa ne sürsen çatlıyormuş , bi arkadaşım güreşçiler gibi kremlenirdim ama belim bile çatladı dedi o yüzden çok üstünde durmuyom
ben de öle düşünüyorum ne olursa olsun çatlıcaksan çatlarsın gibi geliyo badem yağı alcam bide işe yararsa

günaydın kızlar bilen yaşayan cevap yazsın bana buncaayşlık arkadaşlığımızın hatrına :)
acayip göbeğim kaşınıyo napcam bişey kulanan varsa yazsın zor tutuyom kendimi

Bepanthol çatlak kremi kullanıyorum ben. Henüz kaşıntı ve çatlak olmadı. Belki sana da iyi gelir.

valla benim kiler farkli cinsiyet ama evde giydikelri tulumlari ablasindan giydi oglum
bence hiçç bi sakinca yok aynisini giymekde, o parayla bez alirsin sen bol bol : ))) aralarida azmis maasalalh

Evet araları az. Kızım aralık doğumlu 2013. 6 aylıkken hamiş kaldım:KK22::KK22:

bugun benim koca kaza oruçlarina basladi,kahvaltiya oglen yemgine yalnizim
simdi saat 4 de çocuklari almayada gitmez bu adam, isimiz var valla 10 gun boyuncao_Oo_Oo_Oo_O

Dün gece süper dadıyı izledik eşimle. En haşereçocuğu bile ödülle yada tatlı dille hiç zorlamada ikna ediyo. Bi gözat istersen canım. Doğumdan önce bu sorunu halledersen bebek varken sıkıntı çekmezsin. Aç mı kaldı diye düşünmezsin

Back
X