• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

tum moralım sıfırlandı..
face dekendılıgınden acılan videolardan bırı açıldı..bır dadı 1,5-2 yaslarındakı kız çocuğuna yemek yedırıyor..çocuk sonra durup dururken kusuyor kadın koltuktan fırlatıyor oyle seyler yapıyorkı ağlamaktan mahvoldum 1 dk nın ıcınde kapattım hemen..kızıma sarıldım oyle ağladım oyle ağladım kı..

içim tıtredı adeta.:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

Allah islah etsin oylelerini vicdanlilarla karslastrsn insallah

Arkadaslar ben sgkli calisiyorum 32. haftada calisabilir raporu almasam dogumdan sonra yine dogum incesini saydirabiliyormuyum..bilgisi olan var mi ?

Ya kızlar bir şey diyeceğim.Benim iki tane dünya tatlısı muhabbet kuşum var.Tabi ki tüyleri dökülüyor ediyor ama ben her gün toparlıyorum tüyleri, haftada iki günde genel temizlik yapılıyor zaten yani etrafta çok tüy problemimiz olmuyor.Babam bugün kuşları vermemiz gerektiğini, bebeğe zararı olabileceğini, ağzına burnuna tüy kaçabileceğini söyledi.Benim çok moralim bozuldu, çünkü kuşlarım da benim bebeklerim gibi oldu yıllardır benimle beraberler.Ama tabi ki bebeğe bir zararı olacaksa da düşünmek zorundayım bebeğimi de.Bilemiyorum çok mutsuzum bugün, fikri olan var mı?Doktora mutlaka soracağız bu durumu ama sizlere de danışmak istedim.

İşte oturursam sonraya beş hafta da cebimde olur :KK66: tabii stres yapmamayı başarabilirsem.
Yapma yapma geleceği düşün. Çalışan çocuklu annelere sorarsan keşke son güne kadar çalışsak da iznin hepsini doğumdan sonra kullansak diyorlar

Muhakkak yeni almalisin onlara yedek sagim seti satılıyor canim ebebekte var uyumlu ise al muhakkak ben de sagim setimi yeniledim makinem vardi:KK66:
Internet sitesine baktım da ebebekin, göremedim canım. Diyarbakır'a gittiğimde mağazasına bakayım. Yeni alacağımız set steril mi oluyor peki yoksa biz kullanmadan bişeyler yapıyor muyuz?

Eklentiler

• DSC_0485.webp
    DSC_0485.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 97
Ya kızlar bir şey diyeceğim.Benim iki tane dünya tatlısı muhabbet kuşum var.Tabi ki tüyleri dökülüyor ediyor ama ben her gün toparlıyorum tüyleri, haftada iki günde genel temizlik yapılıyor zaten yani etrafta çok tüy problemimiz olmuyor.Babam bugün kuşları vermemiz gerektiğini, bebeğe zararı olabileceğini, ağzına burnuna tüy kaçabileceğini söyledi.Benim çok moralim bozuldu, çünkü kuşlarım da benim bebeklerim gibi oldu yıllardır benimle beraberler.Ama tabi ki bebeğe bir zararı olacaksa da düşünmek zorundayım bebeğimi de.Bilemiyorum çok mutsuzum bugün, fikri olan var mı?Doktora mutlaka soracağız bu durumu ama sizlere de danışmak istedim.

bunu anca doğunca anlarsınız eğer bebeğinin kuşa alerjisi olursa vermekten başka çaren yok ama herhangi bir sıkıntısı olmaz ise zaten düşünme bile vermeyi :) başka bir odaya koy orada dursunlar. benimde tavşanım var herkes hamileliğimde onu ver diye diretti sakıncalı diye vermedim. ama içine sinmez ise annenlere ver onlarda dursun en azından tanıdık olur ve gidip görebilirsin sürekli :)

Valla hiiiccc bise olmaz..ben dogdugumda 40 tane kanaryamiz varmis :) Ayrica abiminde evinde 3 muhabbet kusu var..iki cocuk buyuttuler..ama tabi dojtora sor..o da takibtiliysa olmaz der :)

Arkadaslar ben sgkli calisiyorum 32. haftada calisabilir raporu almasam dogumdan sonra yine dogum incesini saydirabiliyormuyum..bilgisi olan var mi ?

Muhakkak o raporu almalisin diye biliyorum

Benim 7 tane muhabbet kusum vardi kizima hamileyken hepsini yeni yuvalarina yerlestrmistim dr uygun gormedi diye bir de baska odada tutma sansim yoktu o yuzden uzulsem de ayrildik. Gerci kizim ileri derecede alerjik oldu vermesek de yine ayni olcakti. Ama annmlerde de kusumuz var on yasini gecik evin bir insani o cok da temiz bakiliyor dogum sonrasi bisure annmde kaldık ayri odalarda tuttugumuz surece sorun olmadi sukur

Internet sitesine baktım da ebebekin, göremedim canım. Diyarbakır'a gittiğimde mağazasına bakayım. Yeni alacağımız set steril mi oluyor peki yoksa biz kullanmadan bişeyler yapıyor muyuz?

var sitede gecen gun sipars ettim ben de sut pompalari aksesuarlari diye bi kategorideydi sanirim tek tip zaten o da. Steril deseler de on steril sart bence zaten her sagimda steril etmek gerekcek ben Sterilizasyon makineso almistim onuna steril ediyordum

bunu anca doğunca anlarsınız eğer bebeğinin kuşa alerjisi olursa vermekten başka çaren yok ama herhangi bir sıkıntısı olmaz ise zaten düşünme bile vermeyi :) başka bir odaya koy orada dursunlar. benimde tavşanım var herkes hamileliğimde onu ver diye diretti sakıncalı diye vermedim. ama içine sinmez ise annenlere ver onlarda dursun en azından tanıdık olur ve gidip görebilirsin sürekli :)
Annemler şehir dışında yaşıyor, ama kayınvalidemlere verebilirim zorunda kalırsam.Şu an düşünmüyorum ben de vermeyi.Düşününce bile gözlerim doluyor, çok alışmışım onlara.

10 güncük var aramızda canım :anneadayı::nazar: inşAllah sağlıkla gelsinler vakitlice

Hımm bizde eşimin prog. göre işte cumaları gidiyoruz canım. inşAllah güzel hbrler ile geliriz :KK68:

Aynen öle lütfen sende stresli ruh halini at annesi bebiş için şöle uzat ayaklarını salebini yap hüphüp götür içindeki şekerede takılma okadar, bende çok severek içiyorum salebi dışarda cafede fln.İçindeki şekerdi yok okuldu yok başka stres yapacak şeyleri getirmeden aklına senin eşinin bebeğinin sğalıklı oluşuna şükrederek içini huzurla doldur ve kendini bebeğini dinle bu gece mutlu ol onun için, göbüşünü ovala onla konuş hisseder o annesi :KK68::KK46::anneadayı:

Canım benim ;) teşekkür ederim :KK19:

Valla hiiiccc bise olmaz..ben dogdugumda 40 tane kanaryamiz varmis :) Ayrica abiminde evinde 3 muhabbet kusu var..iki cocuk buyuttuler..ama tabi dojtora sor..o da takibtiliysa olmaz der :)
40 tane mi ne güzel cıvıl cıvıldı herhalde o zamanlar eviniz.Bakalım doktor ne diyecek..

günaydın kızlar bilen yaşayan cevap yazsın bana buncaayşlık arkadaşlığımızın hatrına :)
acayip göbeğim kaşınıyo napcam bişey kulanan varsa yazsın zor tutuyom kendimi
canım cevap verenler olmuştur ama ben şimdi gördüm çatlamaya başlayacak göbek kaşınıyormuş

Yapma yapma geleceği düşün. Çalışan çocuklu annelere sorarsan keşke son güne kadar çalışsak da iznin hepsini doğumdan sonra kullansak diyorlar

Bakalım haftaya Dr a sorayım hem zaten bir denerim baktım olmuyor gitmem diyorum.

var sitede gecen gun sipars ettim ben de sut pompalari aksesuarlari diye bi kategorideydi sanirim tek tip zaten o da. Steril deseler de on steril sart bence zaten her sagimda steril etmek gerekcek ben Sterilizasyon makineso almistim onuna steril ediyordum
Aaa ondan bulamadım o zaman ben direk medela diye arayım sadece makinesi çıktı. Sterilizasyon makinesi bende aldım onda da kullanırım o zaman ;)
Hazır seni bulmuşken bikaç soru daha sorayım. Göğüs koruyucuyla ğögüs kalkanı arasındaki fark ne? Kalkanlar daha pahalı, sence hangisi daha kullanışlı? Bide yenidoğan için hangi bezi tavsiye ediyosun?

kızlar 32. haftada 1800 gram sizce nasıl doktoruma göre zayıf, balık yağı verdi bana.

Aaa ondan bulamadım o zaman ben direk medela diye arayım sadece makinesi çıktı. Sterilizasyon makinesi bende aldım onda da kullanırım o zaman :KK66:
Hazır seni bulmuşken bikaç soru daha sorayım. Dun yinealdim tek sorun kirk tl pahali biraz ama deger

nı arasındaki fark ne? Kalkanlar daha pahalı, sence hangisi daha kullanışlı? Bide yenidoğan için hangi bezi tavsiye ediyosun?

Canim ben her ikisini de aldim ikisini de kullandim kalkanin faydasi cok olmustu eski mesajimi kopyliyorum alta orda uzun uzun anltmistim kizimdan tekrar yazamiom simdi kusura bkmazsn umarim;) yenidogan icin prima aldim ilk kuzunda da ondan memnun kalmstm cunku

Back
X