Göğüs koruyucuyla ğögüs kalkaBen ilkinde cok kullanmistim göğüs ucu yara oldu mu en cozüm o kalkan oluyor. Cunku yaralar camasira degince yapisiyor acıyor ped koyunca da oyle havasiz kaldigi icin iyilesme sureci uzuyor. Kalkanin iki tip kapagi var biri delikli onu yara olmasin gogus ucu korunsun biyere surtunup acimasin diye kullaniliyor. Kapali kapaklari da emzirirken bazen iki gogusten sut geliyor ayni anda o zaman sut biriktrmek icin bosa akmasin diyekullaniyorsun ki sutu az olan ya da saganlar icin damlasi bile hazine degernde oluyor sutun o anlmda iyi bir destek bosa gitmiyor. Ya da misafrn geldi devamli sut tasiyor cosuyor gogusten diyelim ustun basin islanip sizinti olmasin diye o kisa ziyaretlerde de kapali kapagiyla faydasi kacinimaz oluyor. Bir de sanirim uyarici etkisi de var sut yollariniaciyor bi nevi vakum etkisi yaparak. Yalnizhijyenik kullnmna dikkat sart steril ediyorsunzaten kapali kapakliyi saatlercd tutmuyorsun hava aldiran kapakliyi kullnirken biriken sutu bebise vermiyorsun havayla temasta oluyor o zaman cunku enfeksiyon riski olablir. Benim cok isime yaramisti surekli sagarak verebldgm icin onunla biriktrip ziyan etmiyordumyaralar icin de faydasni gordum.
Ruya27
yukarda eski mesajimi kopyaladim canm