• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Ca
Internet sitesine baktım da ebebekin, göremedim canım. Diyarbakır'a gittiğimde mağazasına bakayım. Yeni alacağımız set steril mi oluyor peki yoksa biz kullanmadan bişeyler yapıyor muyuz?
Canim bendede ayni markadan var bugun e bebege gittim ama o markanin satisi yokmus.... Parcasini bulamazsam kaynatip sirkeli su ile dezenfekte edemezmiyim acaba

Ya kızlar bir şey diyeceğim.Benim iki tane dünya tatlısı muhabbet kuşum var.Tabi ki tüyleri dökülüyor ediyor ama ben her gün toparlıyorum tüyleri, haftada iki günde genel temizlik yapılıyor zaten yani etrafta çok tüy problemimiz olmuyor.Babam bugün kuşları vermemiz gerektiğini, bebeğe zararı olabileceğini, ağzına burnuna tüy kaçabileceğini söyledi.Benim çok moralim bozuldu, çünkü kuşlarım da benim bebeklerim gibi oldu yıllardır benimle beraberler.Ama tabi ki bebeğe bir zararı olacaksa da düşünmek zorundayım bebeğimi de.Bilemiyorum çok mutsuzum bugün, fikri olan var mı?Doktora mutlaka soracağız bu durumu ama sizlere de danışmak istedim.
Canim benimde m. Kuşum var bir tane ben de ilk baslarda vermeyi düşündüm ama Vazgeçtim biliyorsun çok duygusal hayvanlar benimki kızına çok düşkün tepesinden inmiyor. Bilgin vardir belki biz yeni kesvettik kabuksuz yem kullaniyoruz simdi hic toz olmuyor temizliğini de sık yaparsak problem olmaz...

Kizlar merhaba birsey sormak istiyorum eski kars kasar peyniri yiyenler vardi aranizda bende karstan getirttim bu peynirin dışı küflü ya bir zararı olmaz dimi..ayrıca sizce bu peynirin fazla olanı nasıl saklanır derin dondurucuya koyulabilirmi bir fikriniz varmi
küflü kısmı kesip atıyorsun canım küfsüz kısmı yiyorsun zaten..yiyebilceğin kadarını ayır gerisini at derin dondurucuya

[QUOHafta da l, post: 38205066, member: 231536"]kızlar 32. haftada 1800 gram sizce nasıl doktoruma göre zayıf, balık yağı verdi bana.[/QUOTE]
30. Haftamda 1680 gr di be isim. Seninki de normal bence

küflü kısmı kesip atıyorsun canım küfsüz kısmı yiyorsun zaten..yiyebilceğin kadarını ayır gerisini at derin dondurucuya
Tamam cnm çok sagol aldigimiz kişi nemli bir beze sarıp buzdolabinin üst kısmında saklayabilirsiniz dedi ama derin dondurucuya koyalimmi diye soramamistim bizde küflerini aldik üstünden parça parça yapip buzluğa attık..umarim tadi bozulmaz..çok sağol

[QUOHafta da l, post: 38205066, member: 231536"]kızlar 32. haftada 1800 gram sizce nasıl doktoruma göre zayıf, balık yağı verdi bana.
30. Haftamda 1680 gr di be isim. Seninki de normal bence[/QUOTE]

Bence ideale erken doğum olasılığı yüzünden Dr bebişe kilo aldırılmasından bahsetmiş olabilir. Bir yazsa keşke nasıl geçmiş kontrolü.

Asıl o kuflu yeri faydali..orasinin tadi pek hos degildir ama mutlaka ye..ince dilimlenirse yenebilir..dolapta durdukca kuflenir..bu da normal :) coksa buzluga koyabilirsin...biz dolapta durduruyoz..cunku cok yiyoz kotu olmadan bitiyo :))
canim 2 teker ve baya büyük bitirmemiz zor hemen bide ben 2 3 çeşit peynir severim kahvaltida bitmiyo kolay kolay..bende attim buzluga ama küflü kisimlari temizledim

Son kontrolüm de doktorcuğum tansiyonumu ölçerken damarların çok belirgin çok iyi dedi. Doğum için mi iyi acaba ? Böyle bişi varmı ? Kafama takıldı.

Ca

Canim bendede ayni markadan var bugun e bebege gittim ama o markanin satisi yokmus.... Parcasini bulamazsam kaynatip sirkeli su ile dezenfekte edemezmiyim acaba

Canlar direk markanın sagim seti olarak bulmak zor bulunur da zor yani ebebekte ki set medelaya uyumlu onu biliyorum birkac farkli ekejtrikli sagim makinesine uyumlu ortak set o.ben de ondan aldim 30 35 tl bsy zaten

Kizlar merhaba birsey sormak istiyorum eski kars kasar peyniri yiyenler vardi aranizda bende karstan getirttim bu peynirin dışı küflü ya bir zararı olmaz dimi..ayrıca sizce bu peynirin fazla olanı nasıl saklanır derin dondurucuya koyulabilirmi bir fikriniz varmi
Canım dışını keseceksin.küfü yemiyorsun

[QUOTEz85, post: 38206797, member: 605320"]Canlar direk markanın sagim seti olarak bulmak zor bulunur da zor yani ebebekte ki set medelaya uyumlu onu biliyorum birkac farkli ekejtrikli sagim makinesine uyumlu ortak set o.ben de ondan aldim 30 35 tl bsy zaten[/QUOTE]
Tamam canim coksagol hemen bakayim...

Ya bebekler doğacak burda hala cinsiyet muhabbeti yapıyoruz.
Bugün performansım çok kötü Hastamıyım neyim.

Ca

Bende markaya ait bi set bulamadım netten canım ama ebebek sitede milkn mom diye bi markanın var medelaya uyumlu diyo,ben ondan alıcam galiba. Bende kaynatsam diye düşündüm ama serefraz değiştirmelisin dedi. Zaten plastiğin özelliğinden dolayı en fazla 100 kere kaynatma işlemi yapabiliyormuşsun, yenisini almakta fayda var.dur sana linkini atayım
http://www.e-bebek.com/milkn-mom-anne-sutu-sagim-seti-ciftli_MKM-UM0702

Doğumlarımız yaklaştı. Beni çok heyecan basıyo ya :( mutlu oluyorum bebeğimi kucaklıycam diye, biraz da korku ve endişe var. Bazen çok cesur oluyorum çatır çatır doğurcam diyorum. Sorumluluğum artacak üstesinden nasıl gelicem. Bu aralar bu düşüncelerle beynim kemiriliyo.

Back
X