• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

selam hanimlar
naberisniz, geçmisi okumadim sabah 5000 deydi kaç olmus sayfa masallah : )

bugun yorgunum erken uyyum dedim ama ne mumkun
bu velet beni uyutmuyor, tekmeleri canimi yakiyor
napsamda dursa
uyku gozumden akiyor yaaa

uyyamayinca can SIKINTISINDAN dolaptaki pastadan yedim iyice co$tu, kafayi yiycemm
su an kaburgama bastiriyorr:KK61:

32. Hafta kontrolumuzu yaptirdik bugun, yuzunu yine gostermedi ama babasi gibi koca kafalı oldugunu ogrendik, hehehe nasil cikartacaksam ben bu kizi ;)
Uc hafta sonra tekrar kontrol sonra da haftada bir gidecekmisim, dr.cum oyle dedi.

uyyamayinca can SIKINTISINDAN dolaptaki pastadan yedim iyice co$tu, kafayi yiycemm
su an kaburgama bastiriyorr:KK61:
Ay deme pasta bizim evde ağzı atacak tatlı bir şey yok peynir yemekten içim şişti.
Soğuk bir şey olsa da içsem
Benim kızanda bugün çok aktif ilk kez canım yandı endişelendim neden hareketli diye.

32. Hafta kontrolumuzu yaptirdik bugun, yuzunu yine gostermedi ama babasi gibi koca kafalı oldugunu ogrendik, hehehe nasil cikartacaksam ben bu kizi :KK66:
Uc hafta sonra tekrar kontrol sonra da haftada bir gidecekmisim, dr.cum oyle dedi.
kabizligin nasil oldu canim
herseyin yolunda olduguna çok sevindim

Ruya post: 38207024 .!.:
Bende markaya ait bi set bulamadım netten canım ama ebebek sitede milkn mom diye bi markanın var medelaya uyumlu diyo,ben ondan alıcam galiba. Bende kaynatsam diye düşündüm ama serefraz değiştirmelisin dedi. Zaten plastiğin özelliğinden dolayı en fazla 100 kere kaynatma işlemi yapabiliyormuşsun, yenisini almakta fayda var.dur sana linkini atayım
http://www.e-bebek.com/milkn-mom-anne-sutu-sagim-seti-ciftli_MKM-UM0702

Supersiniz cok sağol canım...

Ay deme pasta bizim evde ağzı atacak tatlı bir şey yok peynir yemekten içim şişti.
Soğuk bir şey olsa da içsem
Benim kızanda bugün çok aktif ilk kez canım yandı endişelendim neden hareketli diye.
normalde tatli yemiyorum ama kocama çocuklara acidim benim yuzumden yemiyolar diye yaptim ama keske yapamsaydim gidip gelip bi çatalda olsa yiyorum iste

kiz caninmi istedi,esine soylede alsinn

normalde tatli yemiyorum ama kocama çocuklara acidim benim yuzumden yemiyolar diye yaptim ama keske yapamsaydim gidip gelip bi çatalda olsa yiyorum iste

kiz caninmi istedi,esine soylede alsinn
Eşim yok şehir dışında. Yok öyle takılmam ben yemek işlerine. Muadilini bulurum. Bal mesela. Dedim telim çaldı gelmiş kociş bir şey istiyor musun diye soruyor.

Canim benimde m. Kuşum var bir tane ben de ilk baslarda vermeyi düşündüm ama Vazgeçtim biliyorsun çok duygusal hayvanlar benimki kızına çok düşkün tepesinden inmiyor. Bilgin vardir belki biz yeni kesvettik kabuksuz yem kullaniyoruz simdi hic toz olmuyor temizliğini de sık yaparsak problem olmaz...
Evet çok duygusallar, o da beni düşündürüyor zaten.Biz de kabuksuz kullanıyoruz yem olarak.Zaten sorun dökülen,uçuşan tüyler.Bebeğin olduğu yerde olmayacaklar başka bir odaya koyacağız, çözüm olarak bir tek bu var şu an için.Teşekkür ederim cevabın için canım.

Eşim yok şehir dışında. Yok öyle takılmam ben yemek işlerine. Muadilini bulurum. Bal mesela. Dedim telim çaldı gelmiş kociş bir şey istiyor musun diye soruyor.
anlamadim kiz kocis simdi moi geldi
pasta isteeee : ) )

Herkese iyi geceler
Kayınpederimin eşi doğum yaptı ordan geldik
Bebeği 40 hafta olmasına rağmen hala dönmemişti..
Onlarda sezaryene karar verdi
Bir güzel kız , bir güzel anlatamammm
Tam Rus-Türk melezi
Allah nazardan saklasın gerçekten
Yalnız şunları tecrübe edindim
Sizlerle paylaşmak istedim

-Sezaryen yapıcaklar gecelik alsın,pijama EZİYET !
-Hasta bezi muhakkak alalım normal yada sezaryen farketmez
-Ve sezaryen olucaksa pompa ŞART ! (çünkü gelen bir süt yok,hemşireler sürekli emdirin diyor ama bebek çabuk yoruluyor ve gerektiği kadar çekim olmadığı için değişim de yok)
******Ayıca Chicco el pompası alacağınıza hiç almayın , çok saçma hiç bir işe yaramıyor
-Ve denildiği gibi doğumdan sonra çok üşüyor anne , yaklaşık 6 saat sonra ısınabildi .. Kalın sabahlık gerçekten bir ihtiyaç

Evet çok duygusallar, o da beni düşündürüyor zaten.Biz de kabuksuz kullanıyoruz yem olarak.Zaten sorun dökülen,uçuşan tüyler.Bebeğin olduğu yerde olmayacaklar başka bir odaya koyacağız, çözüm olarak bir tek bu var şu an için.Teşekkür ederim cevabın için canım.
Çocuk olunca kuş muş görmez gözün sanırım.

Back
X