Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben olsam vermezdim sakınan göze çöp batarYa kızlar bir şey diyeceğim.Benim iki tane dünya tatlısı muhabbet kuşum var.Tabi ki tüyleri dökülüyor ediyor ama ben her gün toparlıyorum tüyleri, haftada iki günde genel temizlik yapılıyor zaten yani etrafta çok tüy problemimiz olmuyor.Babam bugün kuşları vermemiz gerektiğini, bebeğe zararı olabileceğini, ağzına burnuna tüy kaçabileceğini söyledi.Benim çok moralim bozuldu, çünkü kuşlarım da benim bebeklerim gibi oldu yıllardır benimle beraberler.Ama tabi ki bebeğe bir zararı olacaksa da düşünmek zorundayım bebeğimi de.Bilemiyorum çok mutsuzum bugün, fikri olan var mı?Doktora mutlaka soracağız bu durumu ama sizlere de danışmak istedim.
Hee şimdi geldi. Pasta gece ağır olur mide gidici de ufak bir çiko fena olmaz.
Senelerdir bu laf konuşuluyor uyguelama yok inşallah böyle bir şey yapılırbir bize 3 çocuk yapın diyorlar ama haklarımızı vermiyorlar bari umut vermeselerKızlar şimdi bi arkadaş 12+12 konuşuluyor doğum izni olarak dedi.. Seçim öncesi bi güzellik yaparlar mı ne dersiniz.. bilgisi olan var mı bu konuda
Herkese iyi geceler
Kayınpederimin eşi doğum yaptı ordan geldik
Bebeği 40 hafta olmasına rağmen hala dönmemişti..
Onlarda sezaryene karar verdi
Bir güzel kız , bir güzel anlatamammm
Tam Rus-Türk melezi
Allah nazardan saklasın gerçekten
Yalnız şunları tecrübe edindim
Sizlerle paylaşmak istedim
-Sezaryen yapıcaklar gecelik alsın,pijama EZİYET !
-Hasta bezi muhakkak alalım normal yada sezaryen farketmez
-Ve sezaryen olucaksa pompa ŞART ! (çünkü gelen bir süt yok,hemşireler sürekli emdirin diyor ama bebek çabuk yoruluyor ve gerektiği kadar çekim olmadığı için değişim de yok)
******Ayıca Chicco el pompası alacağınıza hiç almayın , çok saçma hiç bir işe yaramıyor
-Ve denildiği gibi doğumdan sonra çok üşüyor anne , yaklaşık 6 saat sonra ısınabildi .. Kalın sabahlık gerçekten bir ihtiyaç
Ahaa bugün tekirdağ olmuşum eşimin anne memeleketi.Günaydın. Bu gece güzel uyuduk. Bir gün uykusuz kalınca sonraki gün iyi uyunuyor.
Ahaa bugün tekirdağ olmuşum eşimin anne memeleketi.
Bizimkini de göreydik.
kızlar bi söylem var duydunuzmu bilmem
kızlar solda erkekler sağda olurmuş
kaç kişiye sorduysam hepsi tuttu
ama benim kızım sağda
ablamınki soldaydı
sizin cinsiyetlerle pozisyonlar tutuyormu
birde bana herkes karnın sivri erkek olmadığına eminmisin diyor hala
kafam karıştı ulen aldım pembiş pembiş hastane çıkışlarını oğlan gelirse karizması yerle bir![]()
benım kı de pipili ve hep sağımda..bazen elımle ozellıkle bastırıyorum sola gıtsın dıye ama kımıldamıyor bıle kerata..sureklı soluma yatmama rağmen o sağdan vurmaya devam edıyor..yercekımıne karsı duruyor sankı soluma yattığımda sağda durarak![]()
Yatıyorum canım kalkınca azıcık ayakta dursam sancı gidiyo ben de mümkün mertebe kalkmıyorum.
Ben okula gidip gelince daha iyi oluyorum. Oturdugum yerden geometri bile anlatir oldum astim kendimi : )
Okula yuruyorum 15 dk gidis gelis 30 dk. Acik hava iyi gliyor. Haftasonu hic cikmadim daralmisim. Bir de evde cocuk var cok dinlenemiyorum da. Ama agri sizi Bir sikayetim yok. Olsa dr ne diyorsa onu yaparim. Dogum sonrasi izin cok lazim ama ucretsiz izin alirim en kotu. Oglumda da 1 yasinda ise basladim. Bakalim bunda da ek gidayi halletmeden baslamayi dusunmuyorum.
Hesaplamisim gibi 37 bitene kadar calisirsam okulun son haftasi oluyor : )) ins bir durum olmaz da calisirim en azindan 35 bitene kadar
kızlar eşim kadınlar kulubüne takmış durumda,benle dalga geçiyor,topik açacakmış,2015 şubat babaları diye :) :) :)
ben de ilk cocugumun kiz olmasini cok istedim hep de kiz hissetmistim Allah nasip etti simdi 9 yasinda koca kiz oldu... kiz annesi olmak muthis birsey bazen bakislarimizla bile anlasiriz. kizlar babaya duskundur evet ama anneye hic kiyamazlar benim kizim hep benim yanimdadir simdi hamileyim diye nasil yardim etmeye calisiyo.
bu hamileligimde ilk ogrendigimde oglum olacak dedim yine yaqnilmadim.... Rabbim evlatlarimiza uzun saglikli omurr nasip etsin insallah///
Ya kızlar bir şey diyeceğim.Benim iki tane dünya tatlısı muhabbet kuşum var.Tabi ki tüyleri dökülüyor ediyor ama ben her gün toparlıyorum tüyleri, haftada iki günde genel temizlik yapılıyor zaten yani etrafta çok tüy problemimiz olmuyor.Babam bugün kuşları vermemiz gerektiğini, bebeğe zararı olabileceğini, ağzına burnuna tüy kaçabileceğini söyledi.Benim çok moralim bozuldu, çünkü kuşlarım da benim bebeklerim gibi oldu yıllardır benimle beraberler.Ama tabi ki bebeğe bir zararı olacaksa da düşünmek zorundayım bebeğimi de.Bilemiyorum çok mutsuzum bugün, fikri olan var mı?Doktora mutlaka soracağız bu durumu ama sizlere de danışmak istedim.
Günaydın kızlarrrr bol tepikler hepimize :) dün karnımın alt kısmında biraz ağrı hissettim baya da panik oldum böyle oluyor mu bu haftalarda?
günaydın kızlar :)
okuya okuya ancak bitirebildim akşamdan beri yazdıklarınızı...
akşam sinemaya gittik eşimle, biletleri aldık yemek yediğimiz yerde de bilet kampanyası varmış; hafta sonu geliriz ona da demiştik ama filmden çıkınca eşimin istediği filme 10 dk vardı ona da girdik :) evet geldiğimiz gibi uyudumama iyi geldi 1-2 haftadır bunalımda gibiydim durmadan ağlıyordum düzeldim
benim kızım da hep sağda duruyor canım... kardeşim de kız öyle duruyordu (annem çok zayıftı poposu mu ayağı mı yasladığı yer hala hala tepecik var ufacık sağ kaburgasının altında annemin)
benim erkek olduğu konusunda babam diretiyor. çünkü yüzük testi diye bir şey vat altın alyansla bakılıyor. doğana kadar kız demişti kuzenime doktor da babam bakınca erkek demişti; oğlu oldu pembişleri giydi hepeşim de rahat bırakın kızımı diyor
benim kız da sağa yatsam sol sola yatsam sağ tarafta duruyor yer çekimine karşı hep...gerçi bu aralar hepten sağda durmaya başladı ...
çok yoruldun sen canım ama acısını çıkar şu 1 hafta dinlen güzelce... inşallah düzelirsin çabucak :)
bir matematikçi daha varmış şubat annelerinde :) olur olur analitik geometriyi oturarak anlatan hatta tahtaya bile oturarak yazan bir hocam vardı :)
benim eşim de aynı :)
amin canım :) kesinlikle öyle... 9 yaş var kardeşimle aramda ve annem de hep söyler en büyük yardımcısıydım...
benim de muhabbet kuşum vardı ama izne giderken arkadaşa verdik geldiğimizde hasta gibiydi; normalde elimize gelmeyen kuş elimize gelmeye başlamıştı... 1 hafta dayanabildi öldü
kardeşim doğduğunda muhabbet kuşumuz mantar olmuştu kıskançlıktan ilgisi azaldı diye, iyileştirdik ama kardeşimin de alerjisi çıkınca karşı komşumuz vardı yalnız yaşayan bir teyze, ona verdik, baya bir yaşadı orada...
benim kızım da hep sağda duruyor canım... kardeşim de kız öyle duruyordu (annem çok zayıftı poposu mu ayağı mı yasladığı yer hala hala tepecik var ufacık sağ kaburgasının altında annemin)
benim erkek olduğu konusunda babam diretiyor. çünkü yüzük testi diye bir şey vat altın alyansla bakılıyor. doğana kadar kız demişti kuzenime doktor da babam bakınca erkek demişti; oğlu oldu pembişleri giydi hepeşim de rahat bırakın kızımı diyor
![]()
Evde bir gün yattım 32 den sonra çalışıp 37 ye kadar okula gitsem mi demeye başladım![]()