- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
niye doğum yaptığımız bir sabahlıkla belli olsun ki :) ben kendi fikrimi belirttim şimdi ben hırka aldım sabahlık yerine lohusa olduğum anlaşılmaz mı :) toplum olarak lohusa için bunlar tabu olmuş sanırım. ben kendim giymem giyene de saygı duyarım,çok gezdim gecelik beğenmek için o sabahlıkları da elledim gördüm ama içime sinmedi daha sonra kullanmayacağım bir şeye niye para vereyim ki.ha sırf millet görsün diye de zevklerimden ödün verip giyemem buda benim nacizane fikrim :) bu gün bu sabahlık mevzusu baya bir tartışma yarattı :)
kaçırmazsın merak etme zaten lavman yapıyorlar ..ama çiş gidiyor da bişi yok zaten damla damla sen hissedıyorsun
canım normal doğuma girmeden lavman yapılıyor. korkmayın başınıza öyle bir şey gelmez zaten doğum dışkınız gelmiş gibi olunca başlıyor o hissiyat var ama lavman içinizi söküp götürüyor.benki yemek yiyip gittim doğuma
![]()
boşaltıyorlar ıcını kaçıracak bır sey bulursan kaçırırsın.
yok canım merak etme makattan içeri bi sıvı sıkıyorsun kendin yapıyorsun. 5 dakika bekliyorsun sonra tuvalete çıkıyorsun oldu bitti.Lavman işlemi acı verici mi?
doktor 32 de bırakırız demişti banada,cuma bişey derse burayada yazarsan bilgimiz olur :)
yani bende neler gördüm ama bu sefer şükürler olsun sadece karından muayene oldumgum ıcın sankı unuttum diğerlerini.Perde alındı diye değil, daha önce 2 düşüğüm olduğu için doktor hamile olduğumu öğrenir öğrenmez 12. hafta rahim dikişi atalım dedi,önlem amaçlı,bence bi çok zorluğu sende yaşamışsın bende yaşadım,hiç bir sorun olmazsa normal doğum vız gelir tırıs gider diye düşünüyorum şimdilik :)
Ben kan sulandırıcı da kullanmıyorum doktor hiç öyle bi şey vermedi herkes mi içiyo ?
Ay Allahımm hepimize güç kuvvet versin inşallah,yanımızda olsun.yok canım merak etme makattan içeri bi sıvı sıkıyorsun kendin yapıyorsun. 5 dakika bekliyorsun sonra tuvalete çıkıyorsun oldu bitti.![]()
ben de aklımı kacirmaktan korkuyorum.. panik anında denilen hiçbiyi yapamam benboşaltıyorlar ıcını kaçıracak bır sey bulursan kaçırırsın.
Bay döner di bnmkiHangi restaurant bu Biz de gidelim![]()
ay konuyu açtığıma açacağıma pişman oldum...
herkes ne istiyorsa onu giysin ayol, şart değil. sadece ben sabah "bi cahillikle" "sabahlık isteyen LCW'ye baksın"
deyiverdim ama VAZGEÇTİM.
siyah turp içine bal koy süzdür canım keser hemenBi de kızlar çok kötü oksuruyorm bi sorun oluşturur mu ki ? bebeği ittirmem falan di mi aşağı doğru![]()
düşükten sonra rahim dikişi mi atıldı sana :S bana hiç öyle birşey demediler S: ben 3 tane düşürdüm birde ama ilginç olanı her düşük başladıktan sonra hemen rahim kapanıyordu benim o yüzden baya bir hastane de kalıyordum rahim açılsın diye paso ilaç veriyorlardı. acaba doğumda da bu sıkıntı olurmu bide açılmaz sa S:
Bi de kızlar çok kötü oksuruyorm bi sorun oluşturur mu ki ? bebeği ittirmem falan di mi aşağı doğru![]()
o rahim filmi korkulu rüyamdı benim pıhtılaşma için testler yapılırken onuda isteyecek diye korkumdan gidemiyordum doktora şükür bebeğim geldide yırttımyani bende neler gördüm ama bu sefer şükürler olsun sadece karından muayene oldumgum ıcın sankı unuttum diğerlerini.
gercı ınsan unutsa bıle bir işlem yapılırken ne olduğunu bıldıgınden daha az korkuyor. benım rahim filmi bile canlı canlı cekıldı. offf düşündüm de cidden neler görmüşüm Allah yaşatmasın. insan her seye dayanıyor valla.
acı yok ama değişik bir şey. aşırı derecede sıkışmış ve birazdan patlayacakmışsın gibi oluyorsun.Lavman işlemi acı verici mi?
eve geçerken alayım bari oksure oksure bi hal oldumsiyah turp içine bal koy süzdür canım keser hemen
Ahahahah esoba yine bomba yorumunla beni benden aldın şekerimacı yok ama değişik bir şey. aşırı derecede sıkışmış ve birazdan patlayacakmışsın gibi oluyorsun.
boşaltım kısmı zevkli ama :)
üff ama muhabbete bak.![]()