• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

bu tarz benim başlıyor onu izlemeye gidiyorum özlemciğim çıkıcak şimdi kendime eziyet etmem lazım ki daha bir dinç olayım :KK53::KK53::KK53:

Merhaba arkadaşlar bugün Dr kontrolum vardı. Kan değerin çok düşük çıktı.değer 9.6 çıktı. Ama bebeğim gayet sağlıklı dedi. Kilosu 1650 boy 35 cm dedi. Kan uyuşmazlığı ignemi yarın vurulacagim. Eğer kan değerin yukselmezse damardan kan vereceğiz dedi. Hepimize sağlıkla gunler

ya avent çok iyi marka da tekli olmasın pompa ikili olsun diolar? hiç araştırdın mı sen? lansinohun ki iki pompalı, iki gögsüne de aynı anda tutuosun hem vakitten kazanıosun, hemde birinden sağarken dierinden akıo süt kaybı yaşıosun dedi şimdi ablam. n11 de avent baya uygun, bilemedm
Evet iki pompali onermislerdi bana da. Ama bunu kullanan arkadadim da memnun suan isyerinde. Arastirmaktan insanlardan zorla bilgi almaktan yoruldum. Aldim gitti :)

Merhaba arkadaşlar bugün Dr kontrolum vardı. Kan değerin çok düşük çıktı.değer 9.6 çıktı. Ama bebeğim gayet sağlıklı dedi. Kilosu 1650 boy 35 cm dedi. Kan uyuşmazlığı ignemi yarın vurulacagim. Eğer kan değerin yukselmezse damardan kan vereceğiz dedi. Hepimize sağlıkla gunler

maşallah bebeğine de sana da
o zaman kanımız düşük diye korkmuyoruz eğer çok düşükse bir şekilde onu bize veriyorlar :KK6:

Evet iki pompali onermislerdi bana da. Ama bunu kullanan arkadadim da memnun suan isyerinde. Arastirmaktan insanlardan zorla bilgi almaktan yoruldum. Aldim gitti :)
aventin de parçasının az olması güzel. lansinohta makine mübarek 30 parça yıkayıkayıka bitmio, ablam hep bana yıkatırdı gıcık olurdum :KK11:

bu tarz benim başlıyor onu izlemeye gidiyorum özlemciğim çıkıcak şimdi kendime eziyet etmem lazım ki daha bir dinç olayım :KK53::KK53::KK53:
sen dışarı çıkmadın mı ne ara geldin:_?

Hatunlar ya iki gündür agzimda gecmek.bilmeyen sekerli bayık bir tat var delircem sise sise su içiyorum gitmiyor hararet gibi mideni çok sekerli yemissin de baymis gibi deli oldum ay ne meyve ne soda ne su icimi ferahlatcak bisey bulamıyorum biturlu:( bu saatten sonra seker meker cikmaz dimi niye böyle oldu ki iki gündür degisik bisey de yemedim yanio_O

Kızlar göğüs pompası ve emzirme ile ilgili çok güzel bir blog buldum.Link vermek yasak mı bilmiyorum ama ileride çok fazla işimize yarayacağını düşünüyorum.Orada göğüs pompaları da karşılaştırılmış.Bir bakın bakalım, benim çok hoşuma gitti.Şimdiden okudum bütün notları.
http://bebekyapimbakimonarim.kadinlarkulubu.com.tr/2013/04/tomrisin-emzirme-notlar-10-pompa-ile.html
Sanırım link veremiyoruz.Ama google a tomrisin emzirme notları yazarsanız çıkar.

belli bir boy ölçüsünden sonra doğum kolay oluyormuş mesela benim boyum 175 çatım eminim normaldir. ama internette bir kaç yerde denk geldim kısa olanların çatıları çok dar oluyormuş o yüzden kısa boylulara normal doğum denince ön yargıyla bakıyorlar.

Hmm bişi daha öğrendik ;)

ya sabahlık lazım olabilir d.gazlı evleri istesen de cayır cayır yakamıyorsun. ayrıca ben bebeğimi alıştırmak istemiyorum sıcağa. sıcak evlerin havası kuru oluyor alerji artıyor, o yüzden ılık en iyisi, sabah kalkınca da üstüne geçirsen ne kaybedersin. demek istediğim bence bi sabahlık iyi gider. güzel hırkası olanın sabahlık almaya gerçekten ihtiyacı yok bence de. ayrıca benim doğumda giymek için annemin ördüğü "lizöz"üm var. bebe pembesi renginde örmüş annem. pijama alırken de sabahlıklı aldım ki lazım olur diye. o yüzden yani.

Aaa benim de lizözüm vardı bak unutmuştum ;)

bak ben bunların hepsini yaşamış bırı olarak yazıyorum sakın ama sakın y.bakıma gırmeyı aklından bile gecırme.
seni çok ıyı anlıyorum gıdıp hastanenın bahçesinde oturman bile ıcını daha rahatlatır.
ıcerı gıtmesen de gıdıp y.bakımın orda durmanda bır sakınca yok bence. aldığın ıyı bır haber senı rahatlatır. ama evde ya da işte beklemek ezıyettır, sana daha cok zarar verır.
ayrıca benım babam solunum cihazına bağlı 5 ay y.bakımda kaldı. herkes yaşamaz dedı adam yaşadı. orda acı cekmesın dıye uyutuyorlar ve uyurkende cıhazla nefes alıyor. onda korkacak bır durum yok.
inanın ıyılesecegıne. biz öldü dedikleri anda bıle hiç umudumuzu kaybetmedik 15 dk kalbi durdu ve adam şimdi dimdık ayakta. ne böbrek ne ciğer ne kalp kalmıştı.

Maşallah Allah sağlıklı mutlu uzun ömür versin hepimizin anne babasına inşallah.

Hatunlar ya iki gündür agzimda gecmek.bilmeyen sekerli bayık bir tat var delircem sise sise su içiyorum gitmiyor hararet gibi mideni çok sekerli yemissin de baymis gibi deli oldum ay ne meyve ne soda ne su icimi ferahlatcak bisey bulamıyorum biturlu:KK43: bu saatten sonra seker meker cikmaz dimi niye böyle oldu ki iki gündür degisik bisey de yemedim yanio_O
Ben de ayni seyi sorcam da firsat bulup yazamadim. Niye olur ki

Cati boyla birebir ilgili degil. daha cok genetik. Ben 165 boyla 48 kilo da olsam 36 giyemem. Kemiklerim genis. Annemin teyzlerimin de hep genis.
Yani kemik yapiniz kime cekmisse ona sorun catiniz da benzerdir buyuk ihtimalle. Ama bebegin buyuklugu de onemli bu iste

Back
X