• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

normal durumda nst ye ne zaman giriliyor 34 den sonra falan mı acaba ?

Eskiden 36dan sonra aliyolardi smdi 32de başlayan daha cok sanki. Sanci kasilma yoksa erkenden almaya gerek yok diye biliyorum ama artk para icin mi ne icin erkenden basliyolar blmiyorum

:) bazıları bebeğin dönmüştür ondan diyo ama bilmiyorum neden

ay insallah donmus olsunlar yeter ki

Eskiden 36dan sonra aliyolardi smdi 32de başlayan daha cok sanki. Sanci kasilma yoksa erkenden almaya gerek yok diye biliyorum ama artk para icin mi ne icin erkenden basliyolar blmiyorum

Nst nin bebişe bir zararı yok di mi?

10 tl parası bizim astanede.

Nefes nefeseyim. COk ymek yemedim. Bugun kabiz da degilim. Ama kaburgalarimi itip kendine yer acmaya calisiyor. Sanki icerde iki kisi var savas yapiyorlar. Sola yatsam saga yatsam otirsam nefes zor aliyorum amanin

Aman nst dediniz yarin dr kontrolu var almasa simdiden nst ye. Daraliyorum yatamiyorum ben

Nefes nefeseyim. COk ymek yemedim. Bugun kabiz da degilim. Ama kaburgalarimi itip kendine yer acmaya calisiyor. Sanki icerde iki kisi var savas yapiyorlar. Sola yatsam saga yatsam otirsam nefes zor aliyorum amanin

Ben de sırf bu yüzden akşam yemeği yemesem mi ki diyorum. Gündüz bu kadar değil de akşam yemeği yiyince nefes alınmıyor gerçekten.

Bebeğim döndü galiba kaburgalarına baskı arttı çünkü soluma yatınca kalbim sıkışıyo ya kızlar size de oluyor mu bir yandan seviniyorum bebeğim dönmüştür diye bir yandan da nefesim sıkışıyo şu anda olduğu gibi oğlum da bu aylar yaşamıştım millet kat kat giyiniyo ben bunalıyorum

Back
X