- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
normal durumda nst ye ne zaman giriliyor 34 den sonra falan mı acaba ?Ben de anlamıyorum nasıl anlıyorlar acaba.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
normal durumda nst ye ne zaman giriliyor 34 den sonra falan mı acaba ?Ben de anlamıyorum nasıl anlıyorlar acaba.
:) bazıları bebeğin dönmüştür ondan diyo ama bilmiyorum nedenbenmki de asagilara tepikliyor özellikle idrar kesemle oynuyor bolca :)
normal durumda nst ye ne zaman giriliyor 34 den sonra falan mı acaba ?
:) bazıları bebeğin dönmüştür ondan diyo ama bilmiyorum neden
normal durumda nst ye ne zaman giriliyor 34 den sonra falan mı acaba ?
Eskiden 36dan sonra aliyolardi smdi 32de başlayan daha cok sanki. Sanci kasilma yoksa erkenden almaya gerek yok diye biliyorum ama artk para icin mi ne icin erkenden basliyolar blmiyorum
ay insallah donmus olsunlar yeter ki
Cnm site degil o evimin yakinda bi yer yerdi yaptirdim internette yapanlar kim bilmiorum
Dr beni 30 iken 32 sanıyordu. Nst ye soktu. Bu gittiğinizde siİzi de alırlar sanırım.normal durumda nst ye ne zaman giriliyor 34 den sonra falan mı acaba ?
10 tl parası bizim astanede.Eskiden 36dan sonra aliyolardi smdi 32de başlayan daha cok sanki. Sanci kasilma yoksa erkenden almaya gerek yok diye biliyorum ama artk para icin mi ne icin erkenden basliyolar blmiyorum
ay insallah donmus olsunlar yeter ki
Gecen hafta ıdrarda çıkmıştı bu defa ıdrardakı azalmış kandaki yükselmişCanım geçmiş olsun enfeksiyon idrar yolu enfeksiyonu mu ?
Ben pek mutlu yattım. O kadar uzun olduğunu bilmiyordum. Uyuyacaktım nerdeyse.Aman nst dediniz yarin dr kontrolu var almasa simdiden nst ye. Daraliyorum yatamiyorum ben
Gecen hafta ıdrarda çıkmıştı bu defa ıdrardakı azalmış kandaki yükselmiş
kız ben lizöz neymiş diye google a baktım : )))
Nefes nefeseyim. COk ymek yemedim. Bugun kabiz da degilim. Ama kaburgalarimi itip kendine yer acmaya calisiyor. Sanki icerde iki kisi var savas yapiyorlar. Sola yatsam saga yatsam otirsam nefes zor aliyorum amanin
Evet cnm bana 34. Haftada dedi doktornormal durumda nst ye ne zaman giriliyor 34 den sonra falan mı acaba ?
Olabılır halsızlıkte var 2 gündür antıbıyotık ıyı gelır inşallahinşallahHay Allahım grip mi acaba?
az yedim yemeği. yiyeli 3 saat oldu. üst tarafa kaçak kat çıktı oraya yerleşti benim kızBen de sırf bu yüzden akşam yemeği yemesem mi ki diyorum. Gündüz bu kadar değil de akşam yemeği yiyince nefes alınmıyor gerçekten.
Evet :) güzel bi düğme ile hareketlendirilirRengi çok güzel
Mavi hastasıyım zaten.
Üstünü de biraz süslesen.