Kizlarrr.kontrilden geldim..ay cok sukur bebegim iyiymis..2100 gr mis :) biraz iri dedi..Darisi sizlere..hepimiz sagliklica dogururuz ins..
Gözün Aydın canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlarrr.kontrilden geldim..ay cok sukur bebegim iyiymis..2100 gr mis :) biraz iri dedi..Darisi sizlere..hepimiz sagliklica dogururuz ins..
aa nıye oyle dıyosun..bırbırımızın derdıne uzuluyoruz sevıncıne sevınıyoruz..hepımızın cok buyuk ortakbır noktası var cunku.. ben herkesınkını merak edıyorum sahsen mutlu oluyorum yolunda gıden herseyesen neden merak edıyorsun.? bak varmış yukarda gıden. ben de yarın gıdecegım.
sorsak bızıde cezalandırmaz dımı..detayını bilmiyorum ama face ile ilgili bişey sormuş sanırım.
en güzeli biriniz sorsun kazen e belki engellemiştir.
yada belki sizin bilmediğiniz bir şey olmuştur.
dogum izninden yiyorsun canım çünkü izne ayrılırken analık izni doldurduğun kağıtta ise başlaman gereken bi tarih yazıyorşimdi misal 42 de doğurursak doğum sonrası iznimizden gitmiş olacak mı yoksa kaldığımız yerden mi devam edecek? kafamda deli sorular
geç ayrilmak mümkün değil canım max 13 hafta aktarabiliyorsun doğum sonrasına
biri mesaj yazsa da sorsa ne oldu arkadaşımıza diye.
eslaa yazar mısın desek ama o da 12 den önce uyanmaz şimdi uykucu.
bunu yazmış. kimseyi davet etmemiş. "açık ama kimse gelmiyor "yazmış ama sanki kendisi açmış ve kimse yok mu der gibi gibi algılanmış.Sosyal medyada acık şubat annelerı ama bı allahın kulu gelmedı.:)
Aynen epidural icimi cok rahatlatiyor hic dogum korkusu yok......drcan .!.:Bende pipili doguracam bende normal istiyorum ama epiduralle![]()
üfff çok sıkıcı. Fenerbahçeli halı ve perde. boğar adamı o renkler bee.kızlar günaydın bebişimizin herşeyi tamam sayılır bir Fenerbahçeli halı ve perde kaldı (babası öyle istiyormuş) birde alsam mı almasam mı karar veremedim e bebekte primanın 50'li 1 numara yenidoğan bebek bezi kargo ücretiyle 27 liraya falan geliyor tecrübeli anneler ne dersiniz?
acaba az mı hareket ediyon kız, oturarak çalışıyosun sende galiba demi ? bi dolaş arada
bugünün sabit konusu yok sanırım.
dün gece uyandım uyandım lizöz dedim. takılmış aklıma.
tamam zaten 40 i esas alıp 8 hafta öncesi sonrası izin veriyorlar 37 de dogurursan ve diyelim ki 37 de calisamaz raporu aldiysan 5 haftani daha ekle 8 e 13 oluyor37-40 arası doğurursan da aradaki haftaları aktarabiliyorsun diye biliyorum ben de.
benım gösteri,topluluk fobim var ben katılamam.
gerçi benım ıcın toplanacaktınız.
Ne yiyosun çok acıkınca? Benim genelde hazır yemeğim olmuyor çok zorlanıyorum yemek hazırlarken![]()
adam mı? kadın sanıyordum ben. adam ne anlar hamilenın halınden.Adama günde beşyüz özel mesaj gidiyorum zaten bence.![]()
detayını bilmiyorum ama face ile ilgili bişey sormuş sanırım.
en güzeli biriniz sorsun kazen e belki engellemiştir.
yada belki sizin bilmediğiniz bir şey olmuştur.
Ya kızlar arada her zmn olmuyor ama eşim oğlum nasıl diye sorunca kıskanıyorum iyi işte bişi olsa söylerim tepikleyip duruyor diye trioleniyorum. Sizde de oluyor mu.. benden çok onu sevsin istemiyorum
[m, post: 38232610, member: 279739"]bılıyodum kı zatenMevlam musade eder ınsaAllah ta bunuda normal yollarla umduğum ve ınandıgım gıbı kotarırırm ınsaAllah
az önce bi kadın geldi aaa hamilemisin dedi
yok göbeğimde sivilce çıktı diyesim geldi
evet dedim gülümsedim
kendiside 4,5 aylıkmış
bizde 4,5 aylığız dedi asıl sem hamilemisin diyecektim hiç belli olmuyor
bende 8 dedim yalan söylüyosun dedi![]()