- 28 Şubat 2010
- 2.924
- 2.455
- 448
Corć kuluni resimdeki galiba :)Bilmiyorum ki. Kadınsa niye erkek resmi kullanıyorbelki de beğendiği nir erkektir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Corć kuluni resimdeki galiba :)Bilmiyorum ki. Kadınsa niye erkek resmi kullanıyorbelki de beğendiği nir erkektir.
bu pişik olmasın diye zeytinyağını her alt değiştirmede mi süreceğiz
Hahahahah
bi de bebek kilosu "sabit konusu" var ben de ondan nefret ediyprum , skinny bnmki cunku
bıde ılk sezo olan ben olurmuşum..Allahım SEN koru.
.hakkımızda nehayırsa bıze merhametınle muamele eyle ..amınnnnn
nhıı bende bir kez mahkeme kapısında beklemiştim boşanma davası için.
Eyüp de. bekle bekle sıra gelmemişti. sonra odaları inceliyim dedim hayal kırıklığına uğradım. dökülüyordu. fimlerdeki mahkeme salonları ile alakası yoktu. karman çorman eski odalardı. çağlayanda nasıl bilmiyorum.
Corć kuluni resimdeki galiba :)
bugun kontrole gıdecek kımse yokmu..ne beklıyonuz gıtsenızeeeeeeeeeeeeeeeeöluyozmeraktan dımı surdaaaa
ben gidicem ama hic heyecan yok kan seviyem yine yerlerde sonuclara bakınca hralde damardan ilac verecekler bugun saatlerce hatanedeyim kesin![]()
bence seninki hareketsizlikten canım
Kaşar aldım ben de , bi gayret kaşar papatya yiyorum kendim oldum bi danacık:)Off evet yaa iki gündür hiç yemediğim kadar patates yedim artık patates görmek istemiyorum.
yok kilo olmasın lütfen sabit konu. kilo konusundan uzak duralım.
ben ıkısınıde sevmıyorum. ana kız topaç olunca.Hahahahah
bi de bebek kilosu "sabit konusu" var ben de ondan nefret ediyprum , skinny bnmki cunku
yok kilo olmasın lütfen sabit konu. kilo konusundan uzak duralım.
no cevap / yes korku
![]()
akşama bi roman havası açayım da oynayayım![]()
Erkek kazen yahu![]()
Evet ya örgü olsun , bilen yapılış yazsın yapalm mesela bere :) mesela yelekörgü olsun , atkıyla bereyi bitirdim![]()
, lif başladım akşam sakallı ipten , yumuşacık yapacam yavrucuğuma : )))