2015 Şubat Anneleri

Ya kızlar arada her zmn olmuyor ama eşim oğlum nasıl diye sorunca kıskanıyorum iyi işte bişi olsa söylerim tepikleyip duruyor diye trioleniyorum. Sizde de oluyor mu.. benden çok onu sevsin istemiyorum
Ben mutlu oluyorum onu sorunca. Ama benide sorsun yanında nasılsın diye:) benimlide nasılsın diyo belim ağrıyo bulantım var diyorum iyi ne güzel herşey yolunda diyo çok mutlu oluyo. Yaw bi insan masaj yapayım der limonlu soda vereyim der bişey der ama yok

dogum izninden yiyorsun canım çünkü izne ayrılırken analık izni doldurduğun kağıtta ise başlaman gereken bi tarih yazıyor

Yalniz o is oyle olmamali cunku 40ta dogum olmazsa arada bir uzatma raporu daha alınıyor bildigim miad asimina kadar bir onbes gunluk yolu var.dogumu yapnadigini belgeliyorsun onunla digurmadan dogum sonrasi iznin baslamasi mümkün değil yasal olarak analık izni dogum sonrasi dogym belgenle basliycak çünkü ben bu sekilde biliyorum inşallah degisnemstr zira normali bekliycem sonuna kadaro_O

sağol canım. çok kalın o yanarım içinde. ben ıkı uc gundur cok terliyorum ne oldu bılmıyorum sıcak basıyor.
zaten o baza kaldırılmıyorya ne varsa onun içinde var. bende evde yalnızken hep aradığım seyler bazanın ıcınde oluyor. sonra esım gelınce unutuyorum hep kaldır demeyı.

Hepimizi atesler aldi bu ara yangiiiin var diye bagrsak mi ne :KK45:

Niye mümkün değil? Satı kim belirliyor? Bebiş bir iki hafta önde çıkıyorsa ultrasonda pekala satı değiştirebilir Dr. Benim takıldığım olay şu belki biliyorsundur. 37 de kesin çalışılmıyor ya. Diyelim 38 de doğum yaptın 40 a kadar olan iki hafta da sonraya ekleniyor diye biliyorum ben. Bu doğru di mi?

bence mumkun zira burdaki drlarimin ikisi de beni 30 ve 31. Haftada 32.hafta gostermeye taktilar sezeryan olarak gordukleri icin dogumumu kendilerince devleti kandirma yolunu boyle bulmus drlar sezeryan keyfi yasak ya erkenden 32de gisterip 38de bebegi aliyolar ama kayitta seni 40ta dogum yapmis gosteriyolar yani:KK62:Sat degstrme isini 32 raporunda yapablrler bitek sanki burdan cikarimim o benm

bu pişik olmasın diye zeytinyağını her alt değiştirmede mi süreceğiz
evet ..pamukla sürmen gerekiyor..bırdebanyodan sonra tum vücudunu masajla yağlayacaksın..oyhhhh zevkten uçuyor yavru..bıde mıs gıbı uyku uyuyor :KK66:[/QUOTE]

bu marketten aldıgımız sızma zeytinyağı olur demi?
yoksa yerinden en doğalından mı almak lazım

örgü olsun , atkıyla bereyi bitirdim :KK76: :KK69: , lif başladım akşam sakallı ipten , yumuşacık yapacam yavrucuğuma : )))

Ben ip alıcam yakında tuhafiye yok diye internetten alayım dedim istediğim ipin rengi bir haftadır stokta yok. Bir gün gelmişti geçen hafta o gün almadım ertesi gün bitmişti :( sürekli takipteyim şimdi.

bebeğin vücut masajını çörekotu yağıyla yapanlar var. kemikleri için çok faydalıymış diye duydum ama kesin bi şey söyleyemem. çok araştırmadım.

bız bıldıgımızden sasmayalım.. ;) brde zeytınyagını yağlamadan once hafıf ısıtırsanız süper oluyor..mayış mayış bır hale geliyor yavru.. :KK36:

bu benim hamilelik takvimi de felaket tellalı gibi mubarek :D şu yazıya bakın :D

. Eğer bebeğiniz bugünlerde doğarsa yaşama şansı yüksektir fakat ekstra bakıma ihtiyacı olacaktır.Bebeğinizin derisinin rengi artık daha az kızmızı ve daha az kırışık.

evet ..pamukla sürmen gerekiyor..bırdebanyodan sonra tum vücudunu masajla yağlayacaksın..oyhhhh zevkten uçuyor yavru..bıde mıs gıbı uyku uyuyor :KK66:

bu marketten aldıgımız sızma zeytinyağı olur demi?
yoksa yerinden en doğalından mı almak lazım[/QUOTE]

valla canımben ızmırden getırtmıstım saf zeytınyagı..marketten almadım hıc ..ımkan varsa doğalını bul derım ;)

örgü olsun , atkıyla bereyi bitirdim :KK76: :KK69: , lif başladım akşam sakallı ipten , yumuşacık yapacam yavrucuğuma : )))
benim örgü işine sabrım yok.
bende kapitone aldım. bebeğin dolabının içine örtü diktiriyorum .
kıyafetleri öyle direkt koymak garip geldi.

Bana özelden mesaj yazmıştı heroine bi kaç hafta içinde. Özedeki mesajlar ara ara kontrol ediliyormuş ya benim gbi bi kaç kişiye yazdıysa ondan olabilir. Face grubu açsak katılırmısın yazmış ben kullanıcısı değilim dedim bende.

Bana özelden mesaj yazmıştı heroine bi kaç hafta içinde. Özedeki mesajlar ara ara kontrol ediliyormuş ya benim gbi bi kaç kişiye yazdıysa ondan olabilir. Face grubu açsak katılırmısın yazmış ben kullanıcısı değilim dedim bende.

Hmm özel mesajlar da mı kontrol ediliyormuş.

Back
X