2015 Şubat Anneleri

eslaa eslaa uyumuyorsa bana soracak şimdi adımı uykucu çıkardın diye.
:rolleyes::KK8::KK8::KK8: uyumuyordum 10 buçukta kalktım ben :KK8::KK8::KK8:

eğer sormadıysanız kazene sorayımmı? heroine dün sanırım faceyle ilgili birşey yazdı ama çağırdımı çağırmadımı bilemem özel mesajlar kontrol edildiğinden o yüzden de engellenmiş olabilir. dün sadece sosyal medya kullanan yokmu yazmış

image.webp
image.webp
Bunlarda araştırıp bulduğum sağlıklı kundaklama şekilleri. Ara ara bunları tabletime not alıyorum. Belki sizde faydalanırsınız.

Gunaydin...
Keske doğduğunda da öyle olsa, sanki sedninkız çok uslu alacak mış gibi bir his varicimde çok hareketli değil diyorsun ya ...

O is kader kismet valla benim buyuk hic kipirdamazdi gunde bir iki tıklardı o da duydun duymadin kivaminda gel gor ki bi dogdu pir dogdu sarı firtina ne uyumak bilirdi ne durmak erkenden emekledi yurudu daha da halen durduramiyoruz ne ceneyi ne hareketi :KK45:Tukenmeyen enerjinin kaynagi onda sanki:nazar:

Kizlarrr.kontrilden geldim..ay cok sukur bebegim iyiymis..2100 gr mis :) biraz iri dedi..Darisi sizlere..hepimiz sagliklica dogururuz ins..

masallah kuzuna:nazar:

akşama bi roman havası açayım da oynayayım :KK73::KK73::KK73::KK73:
sen şimdi güzel de oynuyorsundur.
ben oynamayı bilmiyorum ama o kadar çok istiyorumki anlatamam.
hamile kalmadan önce sıfr oynamayı öğreneyım dıye folklore gittim ama nafile .
gösteri amaçlı oyunları öğretti.
arada neyseki payduşka öğretti de bir şeyi öğrenmiş oldum.
karadeniz havalarını da hiç bilmiyorum.

hatunlar ben geldim :KK14:
off sabah uyandım evde sular kesik. kesileceğini bilmiyordum hiç su fln koymadım bişeylerle iğrenç bişi susuzluk ütü yapacaktım kaldı oda. Zaten içme suyu da azalmış evde onuda kullanmıyorum ıvırzıvır işlere, öle boş boş oturuyorum evde pufff :KK20: ne diye kestiler şimdi suyu yav lavabolarada lazım oluyor insanını wcye gidesi kalmıyor :63::KK48:

En korktugum sey susuzluk yedekte olur illa benim. Sucuyu arasan danacana getrtsen olma mi kuzum

:rolleyes::KK8::KK8::KK8: uyumuyordum 10 buçukta kalktım ben :KK8::KK8::KK8:

eğer sormadıysanız kazene sorayımmı? heroine dün sanırım faceyle ilgili birşey yazdı ama çağırdımı çağırmadımı bilemem özel mesajlar kontrol edildiğinden o yüzden de engellenmiş olabilir. dün sadece sosyal medya kullanan yokmu yazmış
Bi sorarsan tam net bi cevap alırız da içimizde ukde kalmaz bizde aynı hataya düşmeyiz canım.

[QUOTost: 38235175, member: 522935"]Neden gereksiz ?[/QUOTE]

Doğumdan beş dakika önce almış da ondan canım. Sonra hemen doğum olmuş.[/QUOTE]
Âaaa zaten cekmis sancisini speedy-gonzales speedy-gonzales kaç santim de takildiki 4 santimden sonra takiliyor diye biliyorum bir önderin varsa paylaş lütfen

Günaydın kızlarrrrr bol tepikler hepimize :) bizde dünden beri biraz sakiniz inşAllah ilerleyen saatlerde annesi telaşlandırmadan coşar çocuğum

benim kız da dün çok sakindi; bugün maşallahı var :) çapraz çapraz vuruyor... hafif hafif arada vuruyorsa bazen sakinleşebiliyormuş, normalmiş...

Ya kızlar arada her zmn olmuyor ama eşim oğlum nasıl diye sorunca kıskanıyorum iyi işte bişi olsa söylerim tepikleyip duruyor diye trioleniyorum. Sizde de oluyor mu.. benden çok onu sevsin istemiyorum

benim eşim de eve geldiğinde ilk önce göbeğimi öpüyor :) konuşuyor kızıyla başını yaslıyor göbeğime içerdeki de kıvrılıyor kıvrılıyor tam babasının kızı diyorum :D bunlara takılmıyorum, seviniyorum hatta :D
ama nöbetçiyken aradığında bana nasılsın demeden kızım nasıl diyince tripleniyorum ben de :) ben iyi olduğum için iyi o da, diyorum...

Sen Ankaradaydın di mi bekle geliyorum :KK66:

atla gel batıkent metrodan alayım seni :D

benim örgü işine sabrım yok.
bende kapitone aldım. bebeğin dolabının içine örtü diktiriyorum .
kıyafetleri öyle direkt koymak garip geldi.

benim dolaplarımda, çekmecelerimde de hep kapitone örtü var; kızın dolabına da dikti annem ölçülerini yolladım :)
getirecek bir ara bakalım :)

Litchi Litchi
şimdi yıkadım ütüledim bendekilerin hepsini tozlanmasın diye hep keselere koyup bohçalara sarıp koydum dolaba ama; sen de geç alırsan havlu serebilirsin geçici olarak; ben bohçaları yıkayıp ütüleyene kadar havlulara sarmıştım her şeyini

En korktugum sey susuzluk yedekte olur illa benim. Sucuyu arasan danacana getrtsen olma mi kuzum

ne bilim 8 aydır istnbuldayım ilk kez su kestiler ama akıllandım canım bundan sonra bende bir iki bidona yedekliyim suyu cahillik işte böyle böyle tecrübe edincem :KK51:Eşim evde ben tekken eve su getirttirmez adamlar geliyor die kendi evdeyken isterdik suyu hep biz, 4 gbi geliyor normalde okuldan ama aksilik ya bugün toplantıları var akşam 8 de mi gelir artık bilmiyorum o yüzden bnde var olan içme suyunu bitirmiyorum gereksiz şeylere :KK53: erkek milleti arasam anlatsam suyla işin ne yat dinlen bişi yapma gerek yok ben gelince alır gelirim su der kıskançlığından gidip ben 5 kiloluk fln su alıyım desem onuda yukarı çatı katında ev, taşıyorum die kızar. İyice son aylara geldikçe kocam şu ağır taşıma meselesinde pinpirikleşti kızıyor bile baya baya bana :KK11::KK48: zorla beni tembelliğe teşvik ediyor bu koca :KK30:

kızlar heroine yazdığı mesajda şikayet edilmiş. sosyal medya kullanılıyor mu diye sorduğunda. özel mesajlar görülmediği için çağırıp çağırmadığı bilinmiyormuş 3 gün ceza almış yarın döner kendisi. yani şikayet aldığı için ceza verilmiş.

Raporun üçüncü günü bitti say kaldı iki günum hala ütüler duruyor öylece güya evde oldugum bu süreçte hazrligimi bitrcektim ben pehhh pehh :63:kanepeden kalkmaya usendigime kanali degstremiyorum kumanda uzagmda kalmis. su hominigirtlak yiyen teyze var ya onu seyretme iskencesine maruz kaldim tembellikten nerde kaldı ütü oyy oyy:KK45: saka maka ciddem yorgunmusum ben onu anladım kalkamiyom yerimden :KK43:

Back
X