- 16 Temmuz 2013
- 1.691
- 1.035
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne bilim 8 aydır istnbuldayım ilk kez su kestiler ama akıllandım canım bundan sonra bende bir iki bidona yedekliyim suyu cahillik işte böyle böyle tecrübe edincemEşim evde ben tekken eve su getirttirmez adamlar geliyor die kendi evdeyken isterdik suyu hep biz, 4 gbi geliyor normalde okuldan ama aksilik ya bugün toplantıları var akşam 8 de mi gelir artık bilmiyorum o yüzden bnde var olan içme suyunu bitirmiyorum gereksiz şeylere
erkek milleti arasam anlatsam suyla işin ne yat dinlen bişi yapma gerek yok ben gelince alır gelirim su der kıskançlığından gidip ben 5 kiloluk fln su alıyım desem onuda yukarı çatı katında ev, taşıyorum die kızar. İyice son aylara geldikçe kocam şu ağır taşıma meselesinde pinpirikleşti kızıyor bile baya baya bana
zorla beni tembelliğe teşvik ediyor bu koca
![]()
Raporun üçüncü günü bitti say kaldı iki günum hala ütüler duruyor öylece güya evde oldugum bu süreçte hazrligimi bitrcektim ben pehhh pehhkanepeden kalkmaya usendigime kanali degstremiyorum kumanda uzagmda kalmis. su hominigirtlak yiyen teyze var ya onu seyretme iskencesine maruz kaldim tembellikten nerde kaldı ütü oyy oyy
saka maka ciddem yorgunmusum ben onu anladım kalkamiyom yerimden
![]()
elbereth61 benm de acilen kese bulmam lazim öyle netten falan satan biyer yok mu nerden aldiniz yahu hicbir ceyizcide göremedim
Bana uygun bir beşik lazım internette baktım , o ağaçtan olan bambu beşikler 350 - 400 den başlıyor. Maksimum 2-3 ay kullanıcam , sonra alt kata da indiririm o ayrı. Ama o kadar para vermek istemiyorum. 200 civarı birşeye bulamazmıyım acaba ?
tuhafiyelere de bak.elbereth61 benm de acilen kese bulmam lazim öyle netten falan satan biyer yok mu nerden aldiniz yahu hicbir ceyizcide göremedim
37-40 arası zaten otomatik senin8 hafta doğum sonu izni zaten var. 5 hafta da 32-37 aradı oldu. 37-40 arasındaki de ekleniyor dediler yaw. Yani 38 de doğduysa 13+2 gibi.
canım benim anneistemiyorum linlikçi); o dikti benim keselerimi o yüzden bilmiyorum nereden satın alınır![]()
Bana uygun bir beşik lazım internette baktım , o ağaçtan olan bambu beşikler 350 - 400 den başlıyor. Maksimum 2-3 ay kullanıcam , sonra alt kata da indiririm o ayrı. Ama o kadar para vermek istemiyorum. 200 civarı birşeye bulamazmıyım acaba ?
Ben ip alıcam yakında tuhafiye yok diye internetten alayım dedim istediğim ipin rengi bir haftadır stokta yok. Bir gün gelmişti geçen hafta o gün almadım ertesi gün bitmiştisürekli takipteyim şimdi.
37-40 arası zaten otomatik senin
Aramzda dedektif var yaniii :) neyseki geçici cezaymış. Sosyal medya kullancak olanlar ayrıldı zatwn whatsapp kullananlarda. Bidaha da konusu açılmaz artıkkızlar heroine yazdığı mesajda şikayet edilmiş. sosyal medya kullanılıyor mu diye sorduğunda. özel mesajlar görülmediği için çağırıp çağırmadığı bilinmiyormuş 3 gün ceza almış yarın döner kendisi. yani şikayet aldığı için ceza verilmiş.
Üstteki hoşuma gitti çok.Gerçi bebiklerle ilgili her eşya çok güzel oluyor minicik ve sevimli.geçen gün bunu görmüştüm nette kalitesini bilmiyorum canım ama 200 liraymış
![]()
bir de 200 civarı şu beşiklerden oluyor:
![]()
Yapisiklik ne oluyo canim benimde 2. Sezeryan olucakGünaydın herkeseaynen benimde acikinca tekmeler başlıyor. Bu arada 2.ci 3. Sezaryen da yapisiklik yaşayan varmı aranızda benim 3. Hamileligim bu yüzden biraz sıkıntılı yapisiklik yüzünden
ilk hamilelik yaşayanlar ne olursa olsun şartları zorlayin ve normal yapmaya çalışın korkudan dolayı gidip ameliyat masasına yatmayin derim....
Ya iyi de bu mecburiyet simdi kiskanclik zamani mi adam kapiya birakcak gitcek susuz napcan o kadsr saat yahu
Yaa sansa bak sendiktrcek yer mi arayim smdi pöfff kumasi ne canim bliyon mu tül istemiyorum toz olmasin diye de
Benim buyuk kizda oleydi hareketleri sayiliydi canim hele gece hic tepiklemezdi dogdugundada emer emer uyurdu sallama ihtiyaci bile duymadim cok sakindi ama bu karnimdaki zilli gunduz az hareket aksam basliyo icimde ziplamaya yandim galibaGünaydın. Sabah kimse gelmemiş.
Kesin karar verdim benim bebek gece ben yatınca uyuyor. Çünkü gece boyu kaç kez uyanıyorum henüz gece tepik duymadım.
Sabah kahvaltı yapana kadar da ses seda yok.
Doğunca da öyle mi olacak acep?
Bana özelden mesaj yazmıştı heroine bi kaç hafta içinde. Özedeki mesajlar ara ara kontrol ediliyormuş ya benim gbi bi kaç kişiye yazdıysa ondan olabilir. Face grubu açsak katılırmısın yazmış ben kullanıcısı değilim dedim bende.
kaşar papatya ne kiKaşar aldım ben de , bi gayret kaşar papatya yiyorum kendim oldum bi danacık:)