2015 Şubat Anneleri

Raporun üçüncü günü bitti say kaldı iki günum hala ütüler duruyor öylece güya evde oldugum bu süreçte hazrligimi bitrcektim ben pehhh pehh :63:kanepeden kalkmaya usendigime kanali degstremiyorum kumanda uzagmda kalmis. su hominigirtlak yiyen teyze var ya onu seyretme iskencesine maruz kaldim tembellikten nerde kaldı ütü oyy oyy:KK45: saka maka ciddem yorgunmusum ben onu anladım kalkamiyom yerimden :KK43:
kese bulamıyorsan ben sana burdan gondereyım ıstersen. resmını cekıp koyarım begenırsen gonderırım. ciddiyim ama. verırım kargoya gelır.

Ben mutlu oluyorum onu sorunca. Ama benide sorsun yanında nasılsın diye:) benimlide nasılsın diyo belim ağrıyo bulantım var diyorum iyi ne güzel herşey yolunda diyo çok mutlu oluyo. Yaw bi insan masaj yapayım der limonlu soda vereyim der bişey der ama yok
Ne beni soruyor ne bebegi. Oglani soruyor onla ilgileniyor. Vay vay halimr : ))

Ay ama bunlar saglikli tavırlar degilki kuzum yazik degil mi sana yangim deprem bisuru kotu sey var sapigina gelene kadar üstüne kapi kilitlmek ne demek ya acil bisey olsa rabbim korusun. Insan esine titree kiskanir da tabi de herseyin fazlasi zarar

Kilitli kapıyı sen içerden açabiliyorsun değil mi ay içim daraldı bian

hehe :KK48: tabiki açılıyor canım o bni içeri kitlemiyor ben uyuyrken güya kndnce tedbir alıyor ben uyanınca açarım kilidi dışrda işim vardır yoktur farketmz. Bazen diyorum deprem olsa kaçamam böyle yapıyorsun ya depremde merdivnler tehlikeli zaten der yada yangın olsa diyorum bir durup düşünüyor :KK48: Ayyy kocişin kulaklarını çınlattık arada böyle kıskanır ama çok hürmetkardır kızlar kocişim ya acayip nazlar bni, şimdi böyle bahsedince özledm mi ne kocamı :KK74::KK15::KK68:

Aynen oyle canim saatlerce oyle sabit yatabilirim oturablirim o kadar ozlemism yanii bombos kosturmacasz oturmayi kendimi dinlemeyi. Yalniz bu yarin yaparimin sonu yok iste o fena uc gundur hep yarim yapiyorum yarinlar bitiyor isler duruyor :KK66:

Burda tuhafiye kültürü de bi tuhaf oyle degisik guzel kurdele dugme bile bulamiyon nerde kalmis kese varsa yoksa don atlet uzerine çalışmışlar :)
Hahahaha don atlet ihtiyaci cok demekki :)

şu şehirleri gezip de yemek yiyeni mi dıyorsun.

Yemiyor yutuyor mubarek :KK53:

kese bulamıyorsan ben sana burdan gondereyım ıstersen. resmını cekıp koyarım begenırsen gonderırım. ciddiyim ama. verırım kargoya gelır.

Canimsin saol kuzum bi iki yer kaldi bakmadigim bulamazsam rica ederim cok tesekkurler inceligin icin;)

hehe :KK48: tabiki açılıyor canım o bni içeri kitlemiyor ben uyuyrken güya kndnce tedbir alıyor ben uyanınca açarım kilidi dışrda işim vardır yoktur farketmz. Bazen diyorum deprem olsa kaçamam böyle yapıyorsun ya depremde merdivnler tehlikeli zaten der yada yangın olsa diyorum bir durup düşünüyor :KK48: Ayyy kocişin kulaklarını çınlattık arada böyle kıskanır ama çok hürmetkardır kızlar kocişim ya acayip nazlar bni, şimdi böyle bahsedince özledm mi ne kocamı :KK74::KK15::KK68:

ohh iyi bari :KK51:

Hahahaha don atlet ihtiyaci cok demekki :)

sicak memleket ya terliyon bacım:oops:

kızlar heroine yazdığı mesajda şikayet edilmiş. sosyal medya kullanılıyor mu diye sorduğunda. özel mesajlar görülmediği için çağırıp çağırmadığı bilinmiyormuş 3 gün ceza almış yarın döner kendisi. yani şikayet aldığı için ceza verilmiş.

aa o zaman burdan biri mi şikayet etmiş , buraya yazdıydı onu ??

Bana uygun bir beşik lazım internette baktım , o ağaçtan olan bambu beşikler 350 - 400 den başlıyor. Maksimum 2-3 ay kullanıcam , sonra alt kata da indiririm o ayrı. Ama o kadar para vermek istemiyorum. 200 civarı birşeye bulamazmıyım acaba ?

ciciland dan 150 ye aldık biz canım, öyle geçici kullanmalık sallanan beşik

Canım ben malımı biliyorum öle her şeye kıskançlık yapmaz ama kocişimin takıntılı bazı kıskançlıkları var. Mesela bizim dış kapının üstüne birde demir kapı var kitleniyor öle bir sistem yapmış evsahibi. Kociş sabah işe giderken benim üstüme o demir kapıyı kitliyip gidiyor neymiş burası istnbulmuş beni genç görürler takip ederler evi öğrenirlermiş ( okuldaki bir byn öğretmeni bir sapık takip etmiş evine gitmiş zile basmış basmış rahtsz etmiş ondanda etkilendi ) neymiş yeni evliyiz die hırsızlığa gelirlermiş evin ana tahta kapısı da eski bişi die ona güvenmiyor demiri de üstüme kitliyor gidiyor işe düşün işte görende bni altın kaplama güzellik abidesi zannedecek :D:KK48: Öğle yemeği saati gelsin arar kendi zaten beni ve şehzadesini sormaya ozmn suyum yok su bul bana dicem :KK48:
bilemedim.

bu bahsedilen ne kesesi ne için kullanılıyor?

Bebisin.kiyafetlerini.koymak tozdan kirden muhafaza etmek için kullaniliyor canım bir nevi süslü bohça hurc islevselliginde;)

yanması sacmaymis ya sonradan doğru yolu bulmuşlar demek.

Evet cok sukur oyle oldu

aa o zaman burdan biri mi şikayet etmiş , buraya yazdıydı onu ??

Daha once ayni sebeple ceza alan arkadas etmis sanirim

hatunlr bir işi çözemediniz kulaktn kulağa gibi kim demiş kim şikayet etmiş ne demiş :KK48:
ilk topik sahibi fb grup açtı die ceza aldı. Heroinde geldi sosyal medyası olan yokmu demiş ya orada var olan ilk topik sahibini açtığı sayfadan için kimse yok orada toplanalım gibi imada bulunduysa biride onun bu msjını kullanarak yönetime şikayette bulunmuş kişiler arası çifte stndart mı var birine ceza verip diğerine ceza vermiyorsunz die yönetimde o yüzden heroine 3 gün ceza vermiş.

Kazen msjında yazmış heroini şikayet eden aranızdan biri değil demiş bnm tahminim black misafir olarak yada başka nikle izliyorsa bizim topiği o şikayet etmiştir bana ceza verdiniz ona çifte standartmı yapıyorsnz die çünkü aramızdan biri dğeilmiş şikayet eden.

Ahanda mesele bu yavv:KK48:

Back
X