2015 Şubat Anneleri

Bana özelden mesaj yazmıştı heroine bi kaç hafta içinde. Özedeki mesajlar ara ara kontrol ediliyormuş ya benim gbi bi kaç kişiye yazdıysa ondan olabilir. Face grubu açsak katılırmısın yazmış ben kullanıcısı değilim dedim bende.

Hmm özel mesajlar da mı kontrol ediliyormuş.

sayfanın altında yazı var ya dönem dönem kontrol ediliyo diye. Özel mesajlarıda kapsar heralde.

Merhaba,
Bir bilgi kirliliğini düzeltmek isterim. Özel mesajlara ulaşmamız mümkün değil (adı üzerinde "ÖZEL MESAJ"). Sitenin altında yer alan uyarı

"Önemli uyarı, mesajlaşma yöntemi dönem dönem yönetim tarafından kontrol edilmektedir !
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren kadinlarkulubu.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur."

Açıklaması site geneline yazdığınız mesajları kapsamaktadır. Günde 25.000 mesaj yazılan bir sitede tüm mesajları kontrol etmemiz söz konusu bile değildir bu sebeple yukarıda ki açıklama site altına yazılmıştır.

canım benim annemde kendi evine alıcak beşik. 1 yaşına kadar kullanabileceği bir beşik baktık çarşıdan anakucağı gibi ama değil daha şık ve tam bir ufak beşik görünümünde fiyatı ise 90 tl idi. eper bu tür bebek eşyaları satan mağazalara gidersen gayet uygun fiyata güzel şeyler bulursun bursa da olsaydın sana önerirdim ama başka şehirlerde nerelerde satılıyor bilemem.
elbereth61 elbereth61 paylaştığı 2. beşik gibi bizim alacağımız annemlere.
90 lira çokk iyi :KK51: Tamam o zman ben gezerek birşey bakıyım , internetle sınırlamamak lazım aslında ama kolayımıza geldiği için alıştık. Bizim burda da var bikaç bebek mağazası , onlara giderim bugün yarın.
Teşekkür ederim :KK68:

Aslinda organze isi guzel de ben smdi istanbula goturcem bidunya esya ya valizleri yavastan yapayim dedim delikli tur kumas valiz icinde illa toz alir diye dusundum ondan kumas türü bakiniyorum.kendi gecelik camasri turlerimi de keselere koyarim valizde karsnaz dedim.orda giyecegi bir aylik kiyafetler de ayni sekilde cok sey tasiycam malum:KK43:

Elbereth61 resim.koymus ya orda ikinci resmdeki tipler benm dedgim. Büyük kizima yeni oda yaptik dolabi buyuk yaptrmstk kardesi olursa diye o yuzden oda yapmya gerek yok ablamixn yatagi yavrulu yatak buyudukce birlikte paylasablrler odayi. Park yatagimiz saglam temiz kızim yatmamsti onu kurayim diyorum ama gens biraz yatak odamda uygun konumlandramadim. Bebise beyaz besik alsam biraz bizle yatar sonra ablanin odasna gecrriz diyorum bisure de oyle takilip sonra yataga gecer onda da uygun yolluu guzel bisey bulamadim. Bi sorun da su dogumda annmlrde olcam orda bebisi nereye yatrcam park yatagi oraya gotrsem yiginla esyayla arabaya nsl sigcam onu dusunuyorum kara kara zaten. Cok karisik benim kafa bu.konuda:KK45:
bazı şeyleri önden kargoyla gönder canım

üfff çok sıkıcı. Fenerbahçeli halı ve perde. boğar adamı o renkler bee.
yapacak bir şey yok baba isteyince birde oğlan olunca pek ses çıkarmadım ama 2. kız olursa göstericem ona dünyanın kaç bucak olduğunu :KK14:

Ben kacirmisim ne demiski sikayet olmus? hem ne öyle ilkokul bebesi gibi sikayetlenmeler, isi gucu yok heralde kimsenin!
Anladığıma göre, şikayet eden bu topicten biri değilmiş.Daha önce yine böyle yazan ve yazdığından dolayı ceza alan başka biri imiş , çifte standart olarak görmüş banlanmamasını heroinenin.

Bu saatte günaydın demeye utanıyorum ama günaydın hanımlaro_O Gece uyuyamıyorum sabahta bu saatlerde kalkıyoruz. 12:00 de kalktık Elifimle, kahvaltı yaptık şimdi. Süveteri bitirdim ama düğme almam lazım, düğmesinide halledip myle koyucam fotosunu:KK68: Kendim yaptım diye deniyorum çok beğendim:)) çokta basit bi model. Onun üstüne aynı ipten beremi yoksa saç bandımı yapsam bilemedim?
Bereyi bi tek dışarı çıkınca takabilir, saç amdı süveterle evde takım olur dimi? Fikir verin kızlar.
hehe :KK48: tabiki açılıyor canım o bni içeri kitlemiyor ben uyuyrken güya kndnce tedbir alıyor ben uyanınca açarım kilidi dışrda işim vardır yoktur farketmz. Bazen diyorum deprem olsa kaçamam böyle yapıyorsun ya depremde merdivnler tehlikeli zaten der yada yangın olsa diyorum bir durup düşünüyor :KK48: Ayyy kocişin kulaklarını çınlattık arada böyle kıskanır ama çok hürmetkardır kızlar kocişim ya acayip nazlar bni, şimdi böyle bahsedince özledm mi ne kocamı :KK74::KK15::KK68:
Canım sabah eşim işe giderken bizim kapınında üst kilidini kitler. Bende istiyorum kitlemesini. Güvenlikli sitede oturmamıza rağmen:) ama biz evde olsak bile kapıyı kitleriz. Elifim var çünkü. 3,5 yaşında. Açar çıkar, zil çalar açar kim olduğu belli değil. Bazen biz namazdayken komşu geliyor, bizimki açmaya çalışıyor. Ama komşularımız bile biliyor kitlediğimizi:) bende tedirgin oluyorum kitli olmazsao_O Hatta el alışkanlığı, gittiğimiz yerdede kapıyı biz kapatıyorsak hemen üst kilidi kitleriz:)

tamam işte herşey çözüldü,

özel msjlar görülmüyor
heroini içimizden biri şikayet etmemiş, yarın dönecekmiş
kazen erkekmiş

:))
sen açıklama yaptın ama yenı gelen baştan okuyan herkes soracak. kopyalada sorana yapıştırırsın.

kızlar öğle arasında her çarşamba yaptığım gibi pazara gittim hesapladım şimdi 25 kilo almışım elimdekiler :) herkül gibi hamileyim :) akşam eve kociş gelip almazsada taşıcaz artık dün iki kilo kaldırmaktan bahsettiniz ben kafayı yedim galiba :D

Kazen' in erkek olduğunu yenimi öğrendiniz kız:))

kızlar öğle arasında her çarşamba yaptığım gibi pazara gittim hesapladım şimdi 25 kilo almışım elimdekiler :) herkül gibi hamileyim :) akşam eve kociş gelip almazsada taşıcaz artık dün iki kilo kaldırmaktan bahsettiniz ben kafayı yedim galiba :D
Aman fyz naptın sen, dikkatli ol canım ya o kadar ağır kaldırma Allah korusun.

Bu saatte günaydın demeye utanıyorum ama günaydın hanımlaro_O Gece uyuyamıyorum sabahta bu saatlerde kalkıyoruz. 12:00 de kalktık Elifimle, kahvaltı yaptık şimdi. Süveteri bitirdim ama düğme almam lazım, düğmesinide halledip myle koyucam fotosunu:KK68: Kendim yaptım diye deniyorum çok beğendim:)) çokta basit bi model. Onun üstüne aynı ipten beremi yoksa saç bandımı yapsam bilemedim?
Bereyi bi tek dışarı çıkınca takabilir, saç amdı süveterle evde takım olur dimi? Fikir verin kızlar.

Canım sabah eşim işe giderken bizim kapınında üst kilidini kitler. Bende istiyorum kitlemesini. Güvenlikli sitede oturmamıza rağmen:) ama biz evde olsak bile kapıyı kitleriz. Elifim var çünkü. 3,5 yaşında. Açar çıkar, zil çalar açar kim olduğu belli değil. Bazen biz namazdayken komşu geliyor, bizimki açmaya çalışıyor. Ama komşularımız bile biliyor kitlediğimizi:) bende tedirgin oluyorum kitli olmazsao_O Hatta el alışkanlığı, gittiğimiz yerdede kapıyı biz kapatıyorsak hemen üst kilidi kitleriz:)
gezmeyi bıraktın sanırım

sen şimdi güzel de oynuyorsundur.
ben oynamayı bilmiyorum ama o kadar çok istiyorumki anlatamam.
hamile kalmadan önce sıfr oynamayı öğreneyım dıye folklore gittim ama nafile .
gösteri amaçlı oyunları öğretti.
arada neyseki payduşka öğretti de bir şeyi öğrenmiş oldum.
karadeniz havalarını da hiç bilmiyorum.

o zaman ben kısaca şöyle söyleyeyim "bende ne ararsan var bebek :KK66:"

Aman fyz naptın sen, dikkatli ol canım ya o kadar ağır kaldırma Allah korusun.
napcan bacım ne giden var pazarıma ne gelip yardım eden her şeyimi kendim yapıyorum küvetimi bile kendim ovdum dün eğile eğile rabbim yardım ediyo

Kızlar size bir şey sorucam ben doğum parası alıcam 8 haftalık ama raporluyken işveren benim çıkışımı verecek ben bu arada işsizlik paramı alamaz mıyım bilen var mı

napcan bacım ne giden var pazarıma ne gelip yardım eden her şeyimi kendim yapıyorum küvetimi bile kendim ovdum dün eğile eğile rabbim yardım ediyo
Hay Allah sen de haklısın tabi ki ama eşinde mi yardım etmiyor?Son haftalara geldik , bir aksilik çıköasın diye söylüyorum ben de tabi,Allah korusun.Kimse yardım etmiyorsa da olduğu kadarını yap kendini zorlama.

Back
X