2015 Şubat Anneleri

Amin inşAllah yoktur canım bebeğimi olumsz etkilemem inşAllah :nazar::nazar::nazar:

Dünüüürrrrrrrrrrr ne güzel işte aynı emzik emmekle başlıyor bebişlerimiz hayata :KK68:

Bu arada GÜNAYDINLARRRRRRRRRR HERKESE :KK54:
Gece hiiiiiiiiiiiiç uyuyamadım kalktım gezdim evde salonda yattım olmadı yatağa geldim olmadı sağa yattım olmadı sola yattım olmadı azcık sırt üstü yattım içim rahat etmedi derken sabahı zor ettim :KK57: :mad: resmen sağa dönüom oğlum sağa geçiyor ordan batıyor karnım geriniyor acıyor sola dönüyorum hop sola geçiyor karnım acıyor geriliyor yan bel boşluklarım ve belim ağrıyor yatınca kızlar napcam ben 2 ay boyunca:KK17::KK23: uykular haram oluyor her geçen gün biraz daha.

Kocişi gönderdim okula bnmde sağlık ocağına gitmem lazım tahlil sonuçları için ama troidi içtim 1 saat geçsin die bekliyorum açım aç yemek yemem lazım önce :kk77:

tiroid ilacı için yarım saat beklemen yeterli olur. ;)

Hatunlar ben bebişimin çantasını dün hazırladım koyduklarımı yazayım bana eksikleri yada fazlalıklar varsa fikir verin olur mu ? :KK22:

* 1 takım 5 lı hastane çıkışı gsli dayımızın hediyesi ( ama yazlık almış sıpa badyisini kolları kısa :KK48:

* 2 takım 10 lu hastane çıkışı

* 1 polar ayaklı tulum aldım

* uzun kollu badi takımı koydum -1 uzun kol badı altına 2 ayaklı altlığı var.

* 1 külotlu çorap 3 çift normal çorap

* 1 adet yedek penye yelek ( 1 tanede hast. çıkışlarının 1 in de var )

* Avent emzik ve avent cam 120 ml biberon

* Peluş battaniyemizi alcam hast. çıkıp gelirken lazım olur (bunun dışında hast. çıkışlarında 3 adet penye battaniye var zaten)

* Prima prim care yenidoğan bebek bezi ( 50 adet bir paket almıştım sizce paketimi koyayım yoksa içinden 10 adet fln mı koyayım kızlar )

*Unibaby yenidoğan ıslak mendil ve içinden çıkan alt değişme örtüsü

* Sebamed pişik kremi

* 2 hast. çıkışının içinde 2 adet ağız mendili var yedek olarak 2 tane daha koydum.

Eee sizce oğluşumun çantasında eksik fazla durum nedir szice tamammıyız becermişmi annesi çanta işini söyleyin bakalım :KK48:

bana hastane çıkışı çok geldi, ayrıca tulum bady falanda almışsın bi de o kadar batteniyeyi ne yapacan

Kızlar kafama takılan bir şey var.
Ben bir tane 5 li hastane çıkışı aldım bir tane de 10 lu almak istiyordum
Ama bu benim kızan biraz tombikya hastane çıkışlarının küçük olma ihtimali var mı? Malum onlarda ucuz bir şey değil alıp çöpe atmayalım.
Bir taraftanda içinde penye battaniyesi falan var diye alayım diyorum.
Canım bnmde bebişin tombik olma ihtimali çok yüksek dr.a göre ama ben aldım birinide annem almış o yüzden bnde 2 tane oldu ama ben öle pahalı bişi almadım. penye battaniyesi yeleğini şapka eldivenini fln kullanırsın uzun bebek olursa ayaklı altlığı kullanmk sıkıntı olur tombik olursada üstü sıkar belki ama hemen doğar doğmz bnce kullanılır ama snra kullanılmaz tombik oldukları için ben aldım yinede. :KK51:

tiroid ilacı için yarım saat beklemen yeterli olur. :KK66:

Ay zaten bnm midem kazınıyor canım birazda üşütmüşüm galiba kndime sıcak çorba yaptım midem iyi değil die pişiyor pişsin içicem hemen ben 30 dk ile 1 saat arasında bekliyorum canım :KK48:

Hatunlar ben bebişimin çantasını dün hazırladım koyduklarımı yazayım bana eksikleri yada fazlalıklar varsa fikir verin olur mu ? :KK22:

* 1 takım 5 lı hastane çıkışı gsli dayımızın hediyesi ( ama yazlık almış sıpa badyisini kolları kısa :KK48:

* Peluş battaniyemizi alcam hast. çıkıp gelirken lazım olur (bunun dışında hast. çıkışlarında 3 adet penye battaniye var zaten)

* Prima prim care yenidoğan bebek bezi ( 50 adet bir paket almıştım sizce paketimi koyayım yoksa içinden 10 adet fln mı koyayım kızlar )

* Sebamed pişik kremi

* 2 hast. çıkışının içinde 2 adet ağız mendili var yedek olarak 2 tane daha koydum.

Eee sizce oğluşumun çantasında eksik fazla durum nedir szice tamammıyız becermişmi annesi çanta işini söyleyin bakalım :KK48:

Ben daha hazırlamadım ama kıyafetler fazla gibi geldi. Îki takım onlu yeter gibi geliyor.

Ama bu benim kızan biraz tombikya hastane çıkışlarının küçük olma ihtimali var mı? Malum onlarda ucuz bir şey değil alıp çöpe atmayalım.

En fazla 4 ya da 4.5 kilo olur tombik olucaksa da. Bence tam gelir.

* Sebamed pişik kremi

Kuzu Bence 2 Takım Hastane Çıkışı Yeter Bide Kilotlu Çorabı Çıkar Göbeği Düşmeyen Minik Bebeklere Çok Zararlıymış Kilotlu Çorap Vs. Kan Akışını Zayıflatıyomuş Büyüyünce Giydirirsin ;)

bnm çok ayakta gezince oluyordu 2 haftadır canım ara ara geliyor sol kasıkla tam bölgenn üst kısmı ağrıyordu alttanda ara ara bişiler batıo gbi oluyordu şükür 4 gündr fln yok öle bişi .
bol bol dinlen, dinlenince geçiyor ayakta kalınca oluyor genelde.

* Sebamed pişik kremi

hastane cıkıslarının tamamını koyma..ıcınde atletı kulodu oluyor,gereksız.ayrıca 3 takım cok fazla 1 tanesını çıkart...1
yenı dogmus bebeğe külotlu corapmı gıydırcen ..allem yarebbım ..2
yelek gereksız(zaten h. cıkısında varmış bıdaha koyma)..3
peluş battanıye al bır tanede h. cıkısının ıcındekı olsun ..dıgerlerını kullanmayacaksın yıne gereksız ..4
bebek bezınden 10-15 tane koy yeter ..kendıne yuk etme ;) ...5
cocuk ılk gunden pişik mı olcak ..kreme de gerek yok..6
agız mendılı nın fazlası olsada yerkaplamaz kafana gore takıl.. 7
3 takım h. cıkısı koymuşsun ,külotlu corap koymussunbıde polar alt koymuşsun..bebe isilik olacak..erzurumdamı yasıyın anam bacım ..alt polar falan koyma (h.cıkısının ıcınden çıkan 2 alt pıjamayı ustuste gıydırırsın yeter )..8

sen kesın 2 koca valız hazırladın..daha kendıne neler koydun acaba ..tatılemı gıdıyon gurban oldugum..

Kuzu Bence 2 Takım Hastane Çıkışı Yeter Bide Kilotlu Çorabı Çıkar Göbeği Düşmeyen Minik Bebeklere Çok Zararlıymış Kilotlu Çorap Vs. Kan Akışını Zayıflatıyomuş Büyüyünce Giydirirsin :KK66:

hımm doğru bak onu düşünemedim göbeği düşmediği için olmaz bak akıl akıldan üstündür işte o yüzden seviyorum burayı :KK68: hımm kıyafetleride herkes azalt diyor onada el atayım bugün.

Birde şu bez meselesi kızlar paket 50lılı hepsini götürmek olmaz dimi içinden 10 adet açıp koysam çantaya olur mu

ben hastane cıkısını 5 lı aldım..10 luyu sadece battanıyesı ıcın almak mantıklı gelmedıkı dünya parayı battaniyeye verecegıme ayrıca (battanıye)alsam en kalıtelısı olsa yıne o kadar masraflı olmaz.. e bebekte cok güzel battanıyeler var fıyatlarıda cok uygun ;)

bırde kutulu olan h.cıkısları yenı doğan olduğu ıcın 2 yada 3 kez en fazla gıydırırsın bebekte tombalak olursa..ama ayrıca mağazalarda satılanlar var ebatları degısıyor..yıne sapkası eldıvenı tulum tarzda olanı yada ayrı ayrıolanlarıfalanda oluyor..onlardan koyabılırsın..çokta güzeller ;)

hastane cıkıslarının tamamını koyma..ıcınde atletı kulodu oluyor,gereksız.ayrıca 3 takım cok fazla 1 tanesını çıkart...1
yenı dogmus bebeğe külotlu corapmı gıydırcen ..allem yarebbım ..2
yelek gereksız(zaten h. cıkısında varmış bıdaha koyma)..3
peluş battanıye al bır tanede h. cıkısının ıcındekı olsun ..dıgerlerını kullanmayacaksın yıne gereksız ..4
bebek bezınden 10-15 tane koy yeter ..kendıne yuk etme :KK66: ...5
cocuk ılk gunden pişik mı olcak ..kreme de gerek yok..6
agız mendılı nın fazlası olsada yerkaplamaz kafana gore takıl.. 7
3 takım h. cıkısı koymuşsun ,külotlu corap koymussunbıde polar alt koymuşsun..bebe isilik olacak..erzurumdamı yasıyın anam bacım ..alt polar falan koyma (h.cıkısının ıcınden çıkan 2 alt pıjamayı ustuste gıydırırsın yeter )..8

sen kesın 2 koca valız hazırladın..daha kendıne neler koydun acaba ..tatılemı gıdıyon gurban oldugum..

yok be bacım kendime koymadım bişi daha çamaşır fln almadım die ama küçük boy çekçekli valizi hazırlıcam ama oğlanın peluş battaniyesini de bnm valize koycam çantada sıkış tıkış olur die :KK48:
Yani insanın cahilliğini bu kadrda vurma yüzüne pipilimin üşümesini istemem ama ısılık olmaz kız üstü üste giydirmicem hiç birini sadece gerekli olursa die sezeryan olunca hast. 2 gün fln kalıyormuşsun bnm hast. ve ev arası uzak bişi gerekse kim gidip getircek mesafesi var baya o yüzden kıyafet yedek olun die düşünmüştüm :KK23::KK22:

kimse beni nsteye sokmuyor niye :S herkes girdi valla burada bi ben girmedim nedense doktor hiç öle bişey demedi acaba ben mi sorsam bu seferde adamın işine karışmış gibi olurum diye soramıyorum da :S
Yoo bende girmedim ve 2 hafta sonra giricem bi aksilik olmazsa

kimse beni nsteye sokmuyor niye :S herkes girdi valla burada bi ben girmedim nedense doktor hiç öle bişey demedi acaba ben mi sorsam bu seferde adamın işine karışmış gibi olurum diye soramıyorum da :S
Benimki pek gerekli degildi. Dr istedi neyse ek ucret yokmus. Ozel hastaneler istiyo sanirim

:-) sen okulda çocuklara mı bağırıyorsun bakemm.
Ya ben ilkokulda o kadar çok dayak yedimki öğretmenimden. Öğretmen fobisi oluştu.
Bir tane ince sopası vardı elimize vururdu elimiz kabarırdı.
Simdi ogrenciye salak desen bana hakaret edemezsin diyor sikayet ediyor. Nerde dayak. Zaten olmasin da. Ama surekli soyleniyorum calismiyorlar anlaytigimi dinlemiyorlar. Halbuki kizimla anlatiyoruz o kadat emek veriyoruz

10 lu takim alma bence baska. Kucuk oluyorlar. Jokerde ayri ayri asmislar kendin takim ypabilirsin. Kutuda almak yerine oyle alsan buyuk de alabilirsin. Penye battaniye sapka alt ust takim citcitli vs hepsi vardi

Back
X