2015 Şubat Anneleri

Herkese merhaba buraya yeni katildim ve ilk defa yaziyorum. Bir sorum olacak. Su anda 30 haftalik hamileyim ve dogum izni icin 32. haftada doktordan rapor almam gerekiyormuş. sigortadan dogum parasi almak istiyorum bunu nasil yapabilirim bu konuda eger bilginiz varsa beni bilgilendirebilirmisiniz. Herkese hayirli dogumlar diliyorum.
Merhaba bana cevap verebilecekvar mi :(

kız oğlan bebeleri sıcağı sevmezler hastane sıcak olur çıkarken iki alt giydirirsin
doğdugu günden karizmayı çizdirecen oğlan cıktıgına pişman olacak:KK34:

oyy onun pipisini yerim ben, bnde öle aşırı sıcak seven olarak büyütmicem ama iki kat bişi giydirmektense bir külotlu çorap bir pantolon ohh mis bana daha mantıklı geliyor : ) benim teyzoş almanyada oğluna giydirdi vallahi aslanlar gibi oğlu şimdi koca adam :KK76::KK46::anneadayı:

neyse kızlar birlikte iyi güldük Allahım hep güldrüsün hepimizi inşAllah sağlıkla daha bebişlerimizin nelerine gülcez :anneadayı:
Ben çıkıyorum yarın dr.a gitcem ya koca beni bir güzel yıkasında yatayım uyurum bu gece inş. yarın 9 da oğluşumu görmeye gitmiş olmam lazım. Ayy heyecanlıyım yarın dr.a gidiom haydin size iyi geceler öpüyorum sizi :KK15: bol tepikli geceler.

Ayy benim öz burcum TERAZİ, yükselen dedikleri burcum ASLAN ama ay burcu nedir ilk kez duydum :KK45::eek:

Atomların birbirine bağlanmış hali evet. Mesela ödevde tekstil boyalarının molekül yapılarını çizdim çoğunlukla. Aspirin yapısı vardı birkaç ilacın etken maddesinin yapısı vardı. Biraz da ilgilerini çeksin diye böyle moleküller seçtim. Hmm bak yarınki gruba da vitaminlerden molekül yapılarını ekleyeyim.
Çok zevkli aslında keşke ben de okusaydım ama fiziksel nefret ediyorum çok sıkıcı.

Çok zevkli aslında keşke ben de okusaydım ama fiziksel nefret ediyorum çok sıkıcı.

ay litch kırılmasın ama bende kimyadan nefret ederim fiziğe bayılırım lisede zati lise 1 de kimyadan zor geçtim 45 ile geçtim ama fiziğim 5 di :KK48: kimya sıkıcı o yüzden de sayısalcı olmayı göze alamayıp eşit ağırlıkta kendimi harcadım.

korkutuneli korkutuneli

ben bundan aldım canım aama otribebenin önermişler hep aldıktan sonra gördüm ama ben

bebedor_burun_aspiratoru_62478.jpeg

Fizik insanı bunaltıyo gerçekten. Birsürü formül var uygulamasını kafanda canlandıramıyorsun falan. Ama kimya gerçekten zevkli. Uygulamalı olarak anlıyabiliyorsun.

Bende aynıyım. Kusmaktan perişan oldum. Öğleden sonra başlıyor yatana kadar perişan. Gaviskon verdi doktor ama hiç işee yaramıyor.
Sen ne içiyorsun?

Canım ben lansor iciyorum.zaten normalde De gastrit var bende hamile kalınca iyice sapitti midem gaviskin bi de rennie tadlari iğrenç aninda midem bulanıyor hic yararı yok bana ama lansor iyi geliyor onu da her zaman içmek istemiyorum bak su an bile midemden uyuyamiyorum 4 tane yastık dizdim üst üste e böyle de uyunmaz ki zaten boynumda da sorun var benim rahat edemiyorum of ne bileyim sıkıntılıyım nazlıyım

ay litch kırılmasın ama bende kimyadan nefret ederim fiziğe bayılırım lisede zati lise 1 de kimyadan zor geçtim 45 ile geçtim ama fiziğim 5 di :KK48: kimya sıkıcı o yüzden de sayısalcı olmayı göze alamayıp eşit ağırlıkta kendimi harcadım.

Bence hoca kimyayı güzel anlatmamış sana ;)

Back
X