- 2 Haziran 2014
- 1.295
- 790
- 168
Günaydın kızlarrr bol tepikler hepimize :) sola yatmaya çalışmaktan sol tarafı benim gibi çürüyen var mı? Yada sabaha kadar sol tarafta deliksiz ıyuyabilen . Gerçi doktorum istediğin gibi uyuyabilirsin yok öyle biley dedi ama ben rahat eder miyim?
Ya benim doktor da nasıl rahat ediyosan öyle yat dedi. Herkes sola yatmak faydalı dedi diye sola yatmaya çalışıyom ama yok olmuyo nefesim kesiliyo. Sağa yatıyom genelde ben. En rahat öle oluyo napayım :)
Catlak isi nasip. Dr 7 eylulde alalim dedi oglumu, hic catlak yoktu o gune kadar. Normal dogumu bekledik 21 eylulde dogdu ve ben son 5 gun catladim bir guzel.
Bu hamilelikte de daha bu haftadan yeni catlak olusumu var. Ama oyle bir duruyor ki bebek baska sey olsa yirtilir. Kafa asagida ayaklar ic karnima dogru bukuk, popoyu bir dayiyor disa dogru ayaklarindan guc alip. Pozisyon degismesse daha catlarim ben. Catlak olusan yer de gobek deliginin bir karis ustu. Bebek durusu bile etkili yani. Genetik zaten kotu catlaksiz kimse yok ailede. Boyu bir anda uzadi diye en zayif olan da bile catlak var.
Son 5 gün mü