2015 Şubat Anneleri

haydaaa kamu kurumlarında 2 ocak tatil edilmiş uzatılmış yılbaşı tatili ama şimdi benim cuma günü randevum var hastanede kapalı olur mu acaba :S

ara sor canım fakülte hast. tatil olabilir.
Şimdi bnde tam bnm hast. arıcaktım 2 ocağa randevu almaya senin yazını gördüm ya önce onu sorayım bari bnde.
Haberlerde mi gördün canım bu haberi ?

kızlar içimde bişey oluyor kızana sanki kordona takılıp düşüyor :D garip bişey napıyor acaba :KK70:
ıp atlıyor olmasın :KK70:
benımkıde sabah sohbette coşmuştu..gercı her sohbette oylede..kuran sesı nı duyunca zıkır mı cekıyor nedır evladımmmm :anneadayı:

Kutular cidden çok güzelmiş canım güle güle dağıtın inşAllah pipilin sağlıkla doğsun inş : )
Ayrıca kitaplarda iyiymiş hee :KK66: bir kitaplık bizede lazım o kadr çok ki kutu kutu evde kitap var
kız o kıtaplar hıc kolılerde bekler mı :KK35:bızde elımızde kı kıtaplık taşınmaktan cok yıpranınca gecen koctastan raf baktık..3 4 tane alalım duvara monteedelım dedık ama baya tuzluya geldı..sımdılık ıdare edıyor ..gercı 100 lıra mobılyacılarda sudan ucuz ;)

Şimdi bnde tam bnm hast. arıcaktım 2 ocağa randevu almaya senin yazını gördüm ya önce onu sorayım bari bnde.
2ocakta nıye gıdıyon ben 6 ocakta gıdıcem 36+0 oluyor ..

5 kılo az da degıl :KK70:cok güldüm hee

3 kilosu yoğurt 2 kilosu süt içindi çaktırma :KK53:

Bende dolaplara kalıp kokulu el sabunlarımdan koyuyorum. Özellikle çilek ve böğürtlen kokulu. Altına 1 peçete üstüne sabun. Dolabı açınca mis gibi kokuyo.

çileğe allerjim var ama böğürtleni çok severim deneyeyim :)

hep olumlu yorumlar duydum, karar verdim bende liteway alıcam.

ben lıteway aldım memnunum şimdilik canım
hafif ve rahat
dışarıda kullanmak mayısı bulur daha

hanımlar bebek arabası alan varmı varsa hangi marka hangi model aldınız memnunmusunuz. yarın araba bakmaya çıkıcaz ama aklımızda hiç bir marka model yokm yukarda yazdığınız arabaya baktım biraz pahalı geldi bana

chicco lıteway plus aldım e bebekten indirimli 639 liraya geldi bana

Hamilelikten sonra geçer mi acaba? o_O

valla benim ilk hamileliğim 2 sene önceydi o günden beri tavuk yiyemiyorum o_O

evet haberlerde yazıyor

şimdi siz söyleyince baktım benim doktorun randevuları perşembe bile açık
özel hastane diye tatil yokmu acaba
bende ctesiye randevu alayım diyordum

Kizlar bende araba alicam ama tavsiyeniz var mi? Aslinda erken daha sonra da aliriz dedik ama bu hani.ana kucagi takilip cikanlar var ya arabaya onlardan almayi dusunuyoruz. Ana kucagi da ilk aylarda lazim oldugu icin almamiz lazim simdiden.

Bu modelde hangi marka iyidir alip begeneniniz var mi kizlar?

çocuklar gibi şenim bu gün kızlar kar yağıyor ben kara bayılırım eşim gelsin okuldan dışarı bni kar oynamaya götürcek arabaların üstü çimler burada kar olmuş hep :KK6::KK9::KK73:

Bi de ben nerdeyse dogurucam valla hala karnima bisey surmuyorum :) bende herkes gibi bebe yagi surdum onceden bi alerji yapti beni karnim isilik icinde kaldi.

Cildiyeye gittigimde sen kullanma bunlari sadece z.yagi sur istersen dedi e tabi onu surmek de zor bulasiyo her yere bende her banyoda dogal z.yagli sabunla masaj yapiyorum karnima o kadar.

Ay herkes catlamasin diye nelerle ugrasiyo benim niyeyse umrumda degil ya valla catlayinca basimi duvarlara vururum artik ama cok gec olur.

Kizlar bende araba alicam ama tavsiyeniz var mi? Aslinda erken daha sonra da aliriz dedik ama bu hani.ana kucagi takilip cikanlar var ya arabaya onlardan almayi dusunuyoruz. Ana kucagi da ilk aylarda lazim oldugu icin almamiz lazim simdiden.

Bu modelde hangi marka iyidir alip begeneniniz var mi kizlar?
http://www.babymall.com.tr/BBH-WBT1...t-travel-sistem-bebek-arabasi-siyah-gri.html# biz bu modeli aldık. çok araba baktım ben çok ucuzlarada çoookk pahalılarada en sonunda eşimle bir anda bunda karar kıldık aldık. kullanmadığımızdan bilmiyorum memnun kalırmıyız kalmazmıyız ama şimdilik kullanışlı gibi duruyor.

http://www.babymall.com.tr/BBH-WBT1...t-travel-sistem-bebek-arabasi-siyah-gri.html# biz bu modeli aldık. çok araba baktım ben çok ucuzlarada çoookk pahalılarada en sonunda eşimle bir anda bunda karar kıldık aldık. kullanmadığımızdan bilmiyorum memnun kalırmıyız kalmazmıyız ama şimdilik kullanışlı gibi duruyor.

Evet canim dedigim tam olarak bunlar. Guzel gorunuyor ama masallah baya pahaliymis. Daha dogru duzgun bakmadik o yuzdwn fiyatlari net bilmiyorum ama artik bakicaz. Cok tesekkurler canim :)

şimdi siz söyleyince baktım benim doktorun randevuları perşembe bile açık
özel hastane diye tatil yokmu acaba
bende ctesiye randevu alayım diyordum
benımkıde çalışıyor perşembe gunu. bir keresınde muhabbetlerıne denk geldım de ne kufur edıyorlar tatıl gününde calısınca hastaneye varya.
bende olsa ederım.

çocuklar gibi şenim bu gün kızlar kar yağıyor ben kara bayılırım eşim gelsin okuldan dışarı bni kar oynamaya götürcek arabaların üstü çimler burada kar olmuş hep :KK6::KK9::KK73:
oynayacak kar var mı sızın oralarda. denız kenarı daha az olur sankı kar ama belkı ağaç coktur.

Back
X