- 5 Ekim 2011
- 2.898
- 1.851
- 248
aaa o neden kız. bankalar falanda mı tatıl acaba.
üni hastanesi ya. ne bileyim şimdi tatil olur orasıda üf aman ya gidip görecez cuma günü bakalım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa o neden kız. bankalar falanda mı tatıl acaba.
haydaaa kamu kurumlarında 2 ocak tatil edilmiş uzatılmış yılbaşı tatili ama şimdi benim cuma günü randevum var hastanede kapalı olur mu acaba :S
ıp atlıyor olmasınkızlar içimde bişey oluyor kızana sanki kordona takılıp düşüyorgarip bişey napıyor acaba
![]()
kız o kıtaplar hıc kolılerde bekler mıKutular cidden çok güzelmiş canım güle güle dağıtın inşAllah pipilin sağlıkla doğsun inş : )
Ayrıca kitaplarda iyiymiş heebir kitaplık bizede lazım o kadr çok ki kutu kutu evde kitap var
yarın gıtsen.üni hastanesi ya. ne bileyim şimdi tatil olur orasıda üf aman ya gidip görecez cuma günü bakalım.
2ocakta nıye gıdıyon ben 6 ocakta gıdıcem 36+0 oluyor ..ara sor canım fakülte hast. tatil olabilir.
Şimdi bnde tam bnm hast. arıcaktım 2 ocağa randevu almaya senin yazını gördüm ya önce onu sorayım bari bnde.
Haberlerde mi gördün canım bu haberi ?
5 kılo az da degılcok güldüm hee
Bende dolaplara kalıp kokulu el sabunlarımdan koyuyorum. Özellikle çilek ve böğürtlen kokulu. Altına 1 peçete üstüne sabun. Dolabı açınca mis gibi kokuyo.
hep olumlu yorumlar duydum, karar verdim bende liteway alıcam.
hanımlar bebek arabası alan varmı varsa hangi marka hangi model aldınız memnunmusunuz. yarın araba bakmaya çıkıcaz ama aklımızda hiç bir marka model yokm yukarda yazdığınız arabaya baktım biraz pahalı geldi bana
Hamilelikten sonra geçer mi acaba?![]()
ara sor canım fakülte hast. tatil olabilir.
Şimdi bnde tam bnm hast. arıcaktım 2 ocağa randevu almaya senin yazını gördüm ya önce onu sorayım bari bnde.
Haberlerde mi gördün canım bu haberi ?
yarın gıtsen.
http://www.babymall.com.tr/BBH-WBT1...t-travel-sistem-bebek-arabasi-siyah-gri.html# biz bu modeli aldık. çok araba baktım ben çok ucuzlarada çoookk pahalılarada en sonunda eşimle bir anda bunda karar kıldık aldık. kullanmadığımızdan bilmiyorum memnun kalırmıyız kalmazmıyız ama şimdilik kullanışlı gibi duruyor.Kizlar bende araba alicam ama tavsiyeniz var mi? Aslinda erken daha sonra da aliriz dedik ama bu hani.ana kucagi takilip cikanlar var ya arabaya onlardan almayi dusunuyoruz. Ana kucagi da ilk aylarda lazim oldugu icin almamiz lazim simdiden.
Bu modelde hangi marka iyidir alip begeneniniz var mi kizlar?
iyiymiş:)Köpekler de öyle desem :)
http://www.babymall.com.tr/BBH-WBT1...t-travel-sistem-bebek-arabasi-siyah-gri.html# biz bu modeli aldık. çok araba baktım ben çok ucuzlarada çoookk pahalılarada en sonunda eşimle bir anda bunda karar kıldık aldık. kullanmadığımızdan bilmiyorum memnun kalırmıyız kalmazmıyız ama şimdilik kullanışlı gibi duruyor.
bizimkilerden gece 12 den sonra randevu alınıyor. operatörden tutturabılırsen.kafama göre gidemem ki biliyorsundur nasıl çalıştıklarını özel olsa çekip gideyim arayım yarın bakayım ona göre giderim .
benımkıde çalışıyor perşembe gunu. bir keresınde muhabbetlerıne denk geldım de ne kufur edıyorlar tatıl gününde calısınca hastaneye varya.şimdi siz söyleyince baktım benim doktorun randevuları perşembe bile açık
özel hastane diye tatil yokmu acaba
bende ctesiye randevu alayım diyordum
oynayacak kar var mı sızın oralarda. denız kenarı daha az olur sankı kar ama belkı ağaç coktur.çocuklar gibi şenim bu gün kızlar kar yağıyor ben kara bayılırım eşim gelsin okuldan dışarı bni kar oynamaya götürcek arabaların üstü çimler burada kar olmuş hep![]()