2015 Şubat Anneleri

boyum cok degil 1.65
72 ile basladim su an 86 yim. En azindan 65 olmam lazim. Kosu bandim var firsat olsa iyi veriliyor da ne zaman firsat olcak. Yazin sicaginda iki cocukla 80 kilo kendimi goruyorum su an ve kendimden nefret ediyorum. Veririz ins.

celenk gibi buyuk cicek aldi benimki de. Taki alirdi baslarda hep begenmedigimden almaz oldu. Zevki tutturamama sorunu var bir de
bende 1.63 um
az once pilleri degistirdim takdim etdim,72.5 geldim, wc ye gittim , soyundum dokuldum 71.5 a inmeyi becerdim : )))) yarin sabah 71 gelirim belki ama kaç gundur kabizlik var , kabizlik çok etkiliyor tartida cfazla oynayabiliyor , diyet yaparken çok takip ederdim ben oyle seyleri

ama tabi 71 in altina zor inerim , boyle giderse kendi rekorumu kirip 75 i geçerim doguma kadar : ((( iki dogumda da 75 le dogum salonuna girmistim

çok teşekkürler
ama hamileliğimin başından beri aynaya bakasım yok
tabi çok kutsal bi görev için bu şekle büründüm ama yinede söz geçiremiyorum kendime

biz neden böyle çöktük acaba , hamile kaldım çok güzelleştim diye hisseden varmıdır
ben oyle hhissetmiyorum ama seni oyle gordum canim
moral olsun diye demiyorum bence çok ho$ bi hatunsun su an
ben zayifkende kendimi begenmedigim için bi sorun yok simdilik :KK67:

Bence sen doğumdan sonra eskisinden kat kat zayıf olacaksın. Evine dönünce kızın var zaten çok hasta oluyor,sen de aynı.
Bebek var ve iş var.
Yemek yemek için şimdi zor zaman buluyorsun.
Birde ilk bebek emmemiş bu emecek birde ordan kilo vercen

hay agzini opeyim.insallah. aslinda ilk gebelikte kilo almadim 6 kg hepi topu ama lohusalikta emmeyince sütü devam ettrmek icin yedim ictim bir de agir depresyona girdim yasadiklarimdan hep evde mahkum bir hayat yasadik beslenme sorunu yüzünden bir yıl o dönem hayatimin en yuksek kilosunu gördüm. Su an o rakama yakinim ama vucudumda dunya kadar fark var su an normal görünüyosam o ddönem ayni.kiloyla duba gibi duruyormusum yüzüm bile bi tuhaf ben degil. O yuzden gebelik kısmını veririm diye umuyorum. Hele bu kuzum emecek rabbimin izniyle ya o zaman degme keyfime yedigime de dikkat edeceğim inşallah daha kolay olur hersey

hay agzini opeyim.insallah. aslinda ilk gebelikte kilo almadim 6 kg hepi topu ama lohusalikta emmeyince sütü devam ettrmek icin yedim ictim bir de agir depresyona girdim yasadiklarimdan hep evde mahkum bir hayat yasadik beslenme sorunu yüzünden bir yıl o dönem hayatimin en yuksek kilosunu gördüm. Su an o rakama yakinim ama vucudumda dunya kadar fark var su an normal görünüyosam o ddönem ayni.kiloyla duba gibi duruyormusum yüzüm bile bi tuhaf ben degil. O yuzden gebelik kısmını veririm diye umuyorum. Hele bu kuzum emecek rabbimin izniyle ya o zaman degme keyfime yedigime de dikkat edeceğim inşallah daha kolay olur hersey
ben kizimda 25 kg alip 75 e çikdim
kizim 10 aylikken ben 62 kg yken hamile kaldim ve bi kaç kg verdim abslarda sona yine 75 e çikdim
oglum 2.5 yasindayken 63 kg civari idim bigun ani bi kararla diyete absladim 2 ay içinde 54 kg ya indim, boyum 1.63 ideal kg 54 gorunsede baya bi ince olmustum , sonra yurume isini birakinca kg aldim verdim derken bunada 57 kg yla hamile kaldim

simdi 71 im, 75 de kalirsam insallah dogumda ki insalalh oyle olur yine diyet yapicam hemde emziriyorken , emzirme olunca çok kaolori yakiypruz belki extra yurumeye gerek kalmadan zayiflayabilirim tek umudum emzirmek : )))))

:KK15:
tabii ben onsuz tartılmıyorum,önce o çıkar , eğer kilo aldıysa tartıya çıkarım almadıysa çıkmam :-) eee anca beraber kanca beraber , onlarda alsın tabi :KK45:
evet aslında zayıftım şuan bile gören hiç kilo almamışsın diyor ama 18 kilo aldım , en kötüsü ise inanılmaz derecede çoook çatladım :mad:

Çatlaklara birşey diyemem canım.ben de aldım senin kadar 50 kiloyla başlamıştım sen kaçla basLadin?kililar veriliyor da çatlaklara çözüm yok maalesef.

beni boyle goren herkes sen beceririsin yine eski halin donersin diyolar, zayiflayamazsam karatayin yuz karasi olucam havam sonecek : )))))))))))))))

Ne kadar sureydi iki kez yüklü kg verisinin arasi. Ikisi de büyük rakam vücut direniyor diyorlar ya. Ben cok zor kilo veriyorum cok çabuk alirim aslında hamilelik haricinde cok duzensiz de yemiyorum öyle hamur isi vb yapmam gelenim gidenm de yoktur ama az yemeye de alirim oyle nalet bi metabolizma var. Demir depom bos genelde butun kiloyla ilgili tahliller temiz cikiyor bi ondan veremedigmi düşünüyordum bir de insukin direnci olablr bi donem pko tedavisi gördüm çünkü. Neyse ömrü hayatim bu kilo ver al döngüsü ile geçti bitek dukanla büyük kg verdim zorlnmadan gerci deli gibi de spor yaptim o dönem. Fakat normal yemeye geçince ennihayetinde patir patir gelmeye basladi kilolar ki gercekten aman aman yemeyle degil standart menulerle 7 8 kg geri aldım sonra da hamilelik iste. Korkum su ki tekrar o kadar kg verebilir mi bunyem onu merak ediyorum
Benim arası 2-3! Yıl. Ne zaman hamile kaldım işte 3,5 ayda 20 kilo aldım.sigara sayesinde.
Yoksa 2-3 kilo alıp veriyordum.sonra 3 ay ameliyat nedeni ile diyet yapmadım. 2 ayda falan 15 kilo verdim tekrar.

bende 1.63 um
az once pilleri degistirdim takdim etdim,72.5 geldim, wc ye gittim , soyundum dokuldum 71.5 a inmeyi becerdim : )))) yarin sabah 71 gelirim belki ama kaç gundur kabizlik var , kabizlik çok etkiliyor tartida cfazla oynayabiliyor , diyet yaparken çok takip ederdim ben oyle seyleri

ama tabi 71 in altina zor inerim , boyle giderse kendi rekorumu kirip 75 i geçerim doguma kadar : ((( iki dogumda da 75 le dogum salonuna girmistim
senin kilon iyi yine. Ben baya fazlayla basladim bu hamilelige. Ilkine 56 ile baslamistim 85 le doguma gitmistim ama simdi gectim 85 i.
Neyse saglikla doguralim da spor yapip vericem ins. Keske emzirirken kilo verenlerden olsaydim.

Kız bebek 3,5 kg olsa. Şuyu buyu 6-7 kilo gidecek. Ve arkadaşım.diyor paso yiyorum ama emzirdikçe eriyorum. Yani sen eskisinden 5 kilo zayıf olacaksın.
Ben senle diyet yapmam.
Sen çıtırlarla yaparsın.
Küstüm.
Ben eslaa ile yapıcam o da 18 kilo aldı ama hala zayıf Hoş.

98 olmuşum ben :kk77: beni unutmayınno_O
hem zamanında 105ten 78 e sonra da 88 den 67 ye düşmüştüm ben de

yaza 80le girsem yeter bana 40 beden oluyorum zaten. yaz sonu da 70 e düşsem tamamdır :KK66: aşağısını eşim istemiyor zaten

bu arada annem moralimi düzeltti, sabah uyandığımda yüzümü falan gördü birazda inceledi; ödem var sende hemen verirsin dedi :) dedim dalga geçip ümitlendirme; zamanı gelince görürsün dedi :KK37: bööyyle pembe gözlüklerle bakıyorum şimdi :KK48:

Kizlar ben kizimin adinda degisiklik yaptim .
Eslaa özel mesaj atmammi gerekiyo.
Ezra koycaktik vazgectik Elif Mira istiyoruz sizcce NAsil. Kizlmda elif Mira diyo kardesin adi olsun diyo.

Back
X