2015 Şubat Anneleri

Ciddiyim. Dedim insan bebeğe bir çorap alırdı bari.
Bilmiyor öyle şeyleri. Kıyamam yaa yıllarca abilerinin küçülen kıyafetleri ile büyümüş hiç dememiş bende şunu istiyorum.
Şimdide hiç kıyafet alayım kendime ya da şuyum yok demez. Her şeyini ben alıyorum.

benim eşim de hiç hediye almayı beceremez :) seninki yine ihtiyaç dahilinde bir şey almış olsun :) düyor ki dün gezdim gezdim sana alacak bişey bulamadım hamilesin ya... çünkü benimkinin hediye anlayışı lcw den yün kazak almaktan ibaret :) bir keresinde aynı kazağı 2 kez almıştı. bir açtım paketi eee dedim bunu almıştınya bana aynısını. hadi yaaa o kadar da çok düşündüm alırken diyo gel de sinir olma :/ yani insan bi çiçek alır bi kitap alır en kötü ihtimal bebeğe bi çorap alır . erkeklerin beyninde ince düşünce kısmı zamanla körelmiş bence :D:D 15 ocakta doğum günüm geliyor çok merak ediyorum nasıl hediye alamayacak yine bana ahhh ahh:KK12:

H
Kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Taburcu olduk iyiyiz biz, sadece emme sorunumuz var, onu çözmeye çalışıyoruz. Çok küçük olduğu için emme refleksi çok az ve sütüm yok gibi, mama veriyorum ve zorla emzirmeye çalışıyorum.

Doğumum aşırı kanamayla başladı ve hastaneye gittiğimde 7 8 santim açılmam olduğunu söyledi, ve sancılar başladı... hemen doğuma aldılar ahh o sancılar diyorum başka bir şey demiyorum :) yine de çok çekmedim hamd olsun.

Canımı sıkan sadece bebeğimi emzirememek. Bunu da aşacağız inşallah.
Hayirli saglikli mutlu bir evlat olsun ins emzirme konusunda sakin vazgecme emmesi icin elinden geleni yap insallah sadece senin sutunle doyar annesi :)

Kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Taburcu olduk iyiyiz biz, sadece emme sorunumuz var, onu çözmeye çalışıyoruz. Çok küçük olduğu için emme refleksi çok az ve sütüm yok gibi, mama veriyorum ve zorla emzirmeye çalışıyorum.

Doğumum aşırı kanamayla başladı ve hastaneye gittiğimde 7 8 santim açılmam olduğunu söyledi, ve sancılar başladı... hemen doğuma aldılar ahh o sancılar diyorum başka bir şey demiyorum :) yine de çok çekmedim hamd olsun.

Canim Allah anali babali buyutsun insallh
Emzirirsin canim kendini uzme emziremiceksin diye dusunme bol su ic ve sık sık emzir. Zor bir surec ama yılma....

Kızlar değişik bi film izlemek isteyenlere i origins'i tavsiye ederim daha yeni bitirdikten esimle.son zamanlarda izledigim en ilginç filmlerden biri..

Hadi tamam alalım kıyamam.
Dukan ekspres yaparız beraber emzirenler için olandan.

https://eskikilomadonuyorum.wordpress.com/ ben bu siteyi takip ederek doğum sonrası beslenme düzenimi oluşturmayı düşünüyorum. hamileliğinde 35 kg almış ve bu kiloları nasıl verdiğini anlatan bir arkadaş ki kendisi taylan kümelinin kızı elif ezgi uzmansel. çok tatlı bir şahış insanı motive ediyor aynı zamanda. instgrmda da takip ediyorum. güzel faydalı bilgiler var diyet listeleri var. Litchi Litchi S Sond incelemenizi tavsiye ederim kızlar ;) ben hamilelikte 12 kg aldım şimdilik tmm çok abartı bişey değil ama evlendiğim kiloya dönmek istiyorum yani 55 e. şuan 75 im. kafadan 20 kg fazlam var. bir de birsürü çatlaklarım :( :(

Ben hiccc kilo vermek istemiyorum ilk defa kilo aldim ne kadar kotu bir durum tahmin edemezsiniz :( oglum sayesinde boyuma gore normal kiloma dondum dogumla kaybetmek istemiyorum lutfen yanlis algilamayin bu konu beni cok uzdu siz verilecek kilolari yazimca eski halime donme durumu beni kasti rabbim saglik versin cumlemize

Ben hiccc kilo vermek istemiyorum ilk defa kilo aldim ne kadar kotu bir durum tahmin edemezsiniz :KK43: oglum sayesinde boyuma gore normal kiloma dondum dogumla kaybetmek istemiyorum lutfen yanlis algilamayin bu konu beni cok uzdu siz verilecek kilolari yazimca eski halime donme durumu beni kasti rabbim saglik versin cumlemize

Amin canim ben seni anlıyorum kızıma hamile kalmadan önce 42ye kadar dusmustum ne yaptiysam kilo alamadım daha sonra zarr zor bi bicimde 44 kg oldum ve hamile kaldım.çok şükür hamileligimde 24 kilo aldım ve 68le tamamladım hamileligimi.daha soNra zayıfladım biraz ama eskisi gibi olmadım en azından kizim 14 aylıkken ben 50 kiloyla 2 aylik hamile buldum kendimi :KK48: simdi 68 kg olmuşum İstahim da açık bayağı doktorum ikinci çocuktan sonra kilo vermenin zor olacağını söyledi ama çok zayıf olmak da hic iyi değil 42 kiloyken sadece kemik kalmistim diyebilirim ve alamiyordum ne yapsam.herşeyin ortası iyi canim Allah sağlık sıhhat versin

benim sorunum giyinmek değilde saç tarayıp kurutmak

bnde saç kurutmaktn dolayı eriniyorum banyo olmaya çok uzunlar kurutmak çok zmn alıyor.

çokk teşekkür ederim ama keşke ben de öyle hissedebilsem
valla bunalıma girdim
ben baya değiştim hamile kalınca,annem gibi 1 kilo alır doğururum zannediyordum
beklentilerim yüksek diye böyle oldu heralde

Canım sen çok zayıf olduğun için çok kilo almışsındır bakma sanki ben 5 kilo aldımda zayıfmıyım birde senin boy uzun gibi duruyordu ben 1.60 boyundayım 67 ile hamiş kaldım 72 yim şimdi ama topaç gibiyim. Senin kadar zayıf olmak nerdeeee ama cidden hamişlikten önce çok zayıfmışsın doğunca bebek okadr zayıflama yav azcık ele gelen hatunlar olun :KK48:

bu hesap pek carsıya uymaz canım..
58 le hamıle kaldım 15 kılo aldım 73 le doğuma gırdım.ertesı gun evegeldıgımde 68 dım(3300 bebek dogdu+demekkı 1700 de esı ve vs. ımıs) tartıdaki o rakamı gorunce karalar bağladım..sonra hergun tartıldım..muthıs derecede de yedım,normalde yedıgımden cok daha fazla kızım 6 günlükken 58 dım..

yanı herkeste aynı netıce olmuyor..
Ahh bnm ideal kilo kıvamında 55-58 arası eşim diyor 58 kiloya inince sana hediye alacam çok zayıf olmamı istemez ama 58 memleketinin sivasın plakası die hediye alıyor :KK48:

Canım ya benim topikte doğum tarihi aynı olduğun kişi sendin ay geldim okudum geçmişi ilk msjını gördüm çok şaşırdım RAbbim şükür ki sağsalim bebeğine kavuşmanı nasip etti. İnşAllah moralini bozma bak emzirme işi süt artması işi stresten etkilenen bişeymiş moralini yüksek tut inşAllah bebişinde büyücek sütünde gelecek Ayy sen bebişine kavuştun nasıl bir şey canım aylarca karnında kımıldanan o minik mucizenin kollarında yanında olması onu görmek :anneadayı::KK46:

Allahimmmm sana geliyorum :KK42: ilk kizimdada doguma giderken bi davul zurnam eksikti nasil mutluydum.nasil bir heyecan anlatamam ama sirf kasintilarimdan kurtulcam diye kesilmek bile korkutmuyodu beninyeterkinkasintilarim bitsin diye dusunuyodum simdide ayni olay vallahi doguma hiderken bu sefer evden cikarken davulla ciimak istiyorum :KK70:hatta kina falan bile yakarim su kasintilar gitsin bitsinde baska ne isterimki:confused:

Uyuyamıyorum. Çöktü içime sıkıntı 3 ten beri dön dön yoruldum.
Birde doğumu.çağırdım.sanki belime ağrı giriyor.
Gözlerim kapanıyor ama uyuyamıyorum.

Bu arada mevlid kandilimiz ve cumamiz mubarek dualarimiz kabul olsun insallah allahbhepimize saglikli hayirli elinayagi duzgun evlatlar agrisiz sizisiz vaktinde dogumlar nasip etsin allah herkezinn ginlune gore en hayirlusini versin insallah su magdurada bi dua edinde kizlar kasintim.icin sevaben:KK70:

I ideal canim ya insallah tez zamanda emer bebisin sen vazgecme allah sabir versin cnm kac kilo dogduki minnos kuvezede girmemis bak saglikli evladin allahbahyirli omurler versin ins

Aklima eskiker geldi simdi dogumda narkazun etkisiyle uyanip kizimi gorunce biri sunu sustursun alin bunu burdan demisim:KK57: :KK70:

Back
X