2015 Şubat Anneleri

günaydınn güzel annelerrr,özledim sizleri gerçi hala evde değilim annemlerdeyim ama eve gitmeye niyetim yok hafta sonuna kadar baya dinlendim burada,eşim nasıl olsa gidip geliyor :)
hepinizin Cuma'sı ve Mevlid Kandili Mubarek olsun. Rabbim bu hayırlı gün hürmetine yavrularımıza sağlık, sıhhat ve hayırlı doğumlarla kucağımıza almayı nasip eylesin :KK68:

S Sond arkadaş geçen gün doğum yaptı aklıma sen geldin kız ailesiyle kavgalı yani ailesi ikinci çocuğu istemiyorlar yapma dediler buna onlara neyse artık eşinin aileside ankarada kızında diğer çocuğu 4 Yaşında neyse bunun doğum başlıyo oğlu Kocası kendi gidiyorlar hastaneye kız doğum yapıyo hemşireler yakının yokmu bebeği kim giydircek diyorlar odada diğer kalan kadınların refakatçıları giydiriyo Kocası ve oğlu sabaha kadar hastanede bankta yatıyo sabah kız imza atıp çıkış istiyo eve geliyolar utanmaz ailesi arıyo napıyon diye haberleri yok tabi kızda diyo napayım doğurdum geldim çocuklarıma bakıyom herkes şok oldu biz yemek götürdük kıza kimsesi gelmedi yani şimdi o istemiyo kimseyi Ağladım durdum demekki tek başınada oluyomuş kendimi gördüm kızda :)

ay yazık günah yaaaa valla ben bile kötü oldum ne arsız aileler var
benim ablamla kayınvalidem allahtan yanımda onları ararım diyorum
ama ablam teli hayatta duymaz gece olursa
kv de panik yapar kocamı hayatta bekletemem benden önce doğurur yatar yatağa :KK53:

Canım sen o kadar değilsin. Ablan var çocuğu olsada elbet o çocuklarına bakacak birini bulur. Ya da babana bakar annen gelir.
Benim k valide kaçtı ama hastaneye çok meraklıdır. Tanımadığı insanların bile yanında refakatçi kalır. Aşırı hastane sevgisi var. Misafirlik için gittiği şehirlerde bile ameliyat olup gelir.
Cidden güçlü ol kimseye ihtiyacınız yok. Benim hamilelik ruhumu etkiledi de böyle oldum yoksa kimseye eyvallah etmem.

ay esoba Allah ta seni güldürsün emi :KK70:
misafirliğe gittiği şehirlerde ameliyat olur gelir demene çok güldüm vallahi:KK70:

Günaydın kızlarrrr bol tepikler hepimize :) uykusuz gecelere artık baya uyum sağladım önceden 10 saat uyumasam kendime gelemezsdim o gün şimdi ise 10 dakka dalınca rahatlıyorum ama oğluşuma feda olsun ömrümün bundan sonraki kısmında hiç uyumayabilirim umrumda olmaz

kahvaltı edeceğim ama hazırlamaya üşeniyorum
canım bir sürü şey istiyor
biri hazırlasada getirse keşke önüme
hatta çay bile içesim var bugün razıyım yani herşeye :kk77:

hepinizin mevlid kandili mübarek olsun. Allah'ım bize kolay doğumlar ihsan eylesin. çabucak toparlanalım, bol bol sütümüz gelsin ve bebeklerimiz emsin.
aile huzurumuz bozulmasın, bozuksa da düzelsin. bizimle birlikte, ailemiz ve bebeklerimiz de sağlıklı olsun. evimizin bereketi artsın. borcu olanların borcu bir an önce bitsin. darlık, yokluk görmeyelim inşallah.

Canım sen o kadar değilsin. Ablan var çocuğu olsada elbet o çocuklarına bakacak birini bulur. Ya da babana bakar annen gelir.
Benim k valide kaçtı ama hastaneye çok meraklıdır. Tanımadığı insanların bile yanında refakatçi kalır. Aşırı hastane sevgisi var. Misafirlik için gittiği şehirlerde bile ameliyat olup gelir.
Cidden güçlü ol kimseye ihtiyacınız yok. Benim hamilelik ruhumu etkiledi de böyle oldum yoksa kimseye eyvallah etmem.
Söyledim zaten kimse gelmesin ablam çalışıyo babama bakamaz çocuklarıda kimseye bırakmaz diğer ablamın gelebilmesi için okulun veya eniştemin işlerinin olmaması Lazım bende kimseye eyvallah etmem umrunda olmaz zaten Allah o kuvveti verir bize

ay yazık günah yaaaa valla ben bile kötü oldum ne arsız aileler var
benim ablamla kayınvalidem allahtan yanımda onları ararım diyorum
ama ablam teli hayatta duymaz gece olursa
kv de panik yapar kocamı hayatta bekletemem benden önce doğurur yatar yatağa :KK53:

ay esoba Allah ta seni güldürsün emi :KK70:
misafirliğe gittiği şehirlerde ameliyat olur gelir demene çok güldüm vallahi:KK70:
kız valla cıddıyım. bir kez tekirdağa bir akrabalarına gıtmısti. aradı ben ameliyat oldum kafamdaki yag bezelerını aldırrdım dedı.
bende dedım böyle basıt bır seydır . enjektörle falan cekmıslerdır.
kadın bır geldı kafada yedi yerde kesık. kocaman kocaman kafa paramparça.
yine bir gun doğum gunum. aradı eşimi annecıgım ben ameliyat oldum. hastaneden cıkıcaz bızı alır mısın dıye.
kadın gıtmiş anjiyo olmuş. eşim dedı taksiye bın gıt ben parasını verırım. gece 12 de zorla eşimi bakmaya goturdum.
kafasına gore iş yapmasın dıyor.
cidden biz en ufak operasyonda evham yapıyoruz onun ıcın açık kalp amelıyatı bıle 5 dk da karar verılıp yapılabılır.

Canım cok güzel hızlı bir dogumun olmus 7 8 cm ile gitmis olmak harika gerçekten rabbim cok cektirmeden kurtarmis masallah. Emme sorunu için tavsiyem emzik verme drlar emme refleksi icin ver diyor ama o memeyi yabancılaştiriyor. Mamayi veriyorsan bile kasikla akit agzina zorlansin biberon kolaylarina gelince memeye döndürmek daha zor. Tüm beslnme yöntemlernde göğsünü ac oraya koy emdirir gibi kokunla besle ki iliski kurup şartlansin melegin. Sütun artar zamanla sen simdi stres yapmışsındir kafanı boşalt emecegine inan ve odaya kimseyi alma o stres yaratiyor cok ya rezzak ya fettah bunlari söyle emzirmeye ugrasrken esmaul husnadan zikir bunlar. rabbim yardimcin olsun dilerim tez yapisir memeye zor bi pskolji oldugunu cok iyibbiliyorum sakin pes etme

Cok Güzel anlatmissin ya duygulandim .

biri bana ev yemeği getirse ona on sene kahvaltı hazırlayabılırım.
kahvaltı hazırlamayı cok sevıyorum. tek üşenmedıgım sey o.

Öylede zor sizin de çevrenizde başka kimse yok.
Sizin her şey normal ocak 15 i geçer. Hoş benimde kesin geçer.
Benim eşim büyük ihtinalle zaten yanımda olmaz,telini açmaz, bir işi olur kesin.ondan çok takılmıyorum ona

Benimde kimsem yok en Cok ondn korkuyorum esime herzaman ulasamiyorum ya toplantida oluyo ya o an büroda acamiyor Bide kizim var sancilanirsam erkenden kizi kime birakirim :((( ins zamaninda olurda annem evde olur.

Çok şükür iyi canım. 31+4de 2 kilo 43 cmdi. Doktor bi hafta önde ama çok takılmıyorum bu önde muhabbetine :KK66:
Senin bebişin nasıl?
Evvet cnm tam bir jafta onde:) benimki 32+4 de 43 cm 2 kkloydu tam haftasiyla uyumlj cikmisti masallah kuzulara

Ah ah ne Güzel olurdu kizima diyorum Hadi kahvalti hazirla yiyelim (3 bucuk yasinda) Bana diyo anne ben yapamam dökerim yanarim Sen yap.:))

kız valla cıddıyım. bir kez tekirdağa bir akrabalarına gıtmısti. aradı ben ameliyat oldum kafamdaki yag bezelerını aldırrdım dedı.
bende dedım böyle basıt bır seydır . enjektörle falan cekmıslerdır.
kadın bır geldı kafada yedi yerde kesık. kocaman kocaman kafa paramparça.
yine bir gun doğum gunum. aradı eşimi annecıgım ben ameliyat oldum. hastaneden cıkıcaz bızı alır mısın dıye.
kadın gıtmiş anjiyo olmuş. eşim dedı taksiye bın gıt ben parasını verırım. gece 12 de zorla eşimi bakmaya goturdum.
kafasına gore iş yapmasın dıyor.
cidden biz en ufak operasyonda evham yapıyoruz onun ıcın açık kalp amelıyatı bıle 5 dk da karar verılıp yapılabılır.

ayy valla enteresanmış kayınvaliden
aslında sizi arayıp sürekli sızlanmasından iyidir ama hakikaten ciddi durumları bile haber vermemesi ilginç
ona göre bizim doğurmamız hapşurmak gibi bişeydir heralde

biri bana ev yemeği getirse ona on sene kahvaltı hazırlayabılırım.
kahvaltı hazırlamayı cok sevıyorum. tek üşenmedıgım sey o.

kahvaltı hazırlamayı seviyorum ama yalnız yemek yemeyi sevmiyorum
kahvaltı hazırlasam tek başıma elimi bile sürmeden kaldırdığım şeyler olur
bende bu yüzden hemen açlıktan öldürmeyecek şeyleri çıkarıyorum kendime

Günaydın hatunlar.. Hayırlı cumalar hayırlı kandiller olsun inşaAllah. Kocam namaza gitti. Kahvaltı hazırlamak bana düşer. Bugün biraz temizlik yapasım var ama bakalım.

Back
X