- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
Banada ebeler öyle demişti. Kakan geliyomuş gibi hissedersen bizi çağır diye. Aynı his:)
allahım yaaa neler öğreneceğiz
ben olsam tuvalete koşardım hemen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banada ebeler öyle demişti. Kakan geliyomuş gibi hissedersen bizi çağır diye. Aynı his:)
O zaman topiktekilerin çoğu 40 ı göremicek :)) sırada esoba ve sen varsıngorumcemın ogluda 2 3 hafta onden gıdıyordu..dr zamanını beklemez demıs..cıdden 3hafta once normal dogdu 4 kıloya yakın..
Dr zamanını beklemeyeceğini söyledi kendini doğum Şekline sokmuş bile öle dedi aman ne fark eder doğsunda sağlıklı o yeter banaCanım,bebeğin gelişiminin önde olması haftasını ve doğum tarihini değiştirmiyo,doktorum da söyledi aynı şeyi.. Benim yeğenlerimde hep öyleydi,40.haftalarında ve 4 kilo üstü doğdu 3ü de :)
valka ben altıma yapıyom diye ses etmem heraldeallahım yaaa neler öğreneceğiz
ben olsam tuvalete koşardım hemen
Yok kız ben hepınızden sonra doğururum kesın. ayın 15 gecsın bır vergıler bıtsın sonra.O zaman topiktekilerin çoğu 40 ı göremicek :)) sırada esoba ve sen varsın![]()
bende bebek düşerken altınma yaptım dıye ağlamaya başladım.V
valka ben altıma yapıyom diye ses etmem heralde
Valla bazen diyom ki bi an önce doğursak attık 9 ay geçti artık zaman ilerlemiyor sanki sıkıntı geliyo Üstüme bügünde çalışmıyom Aklım işlerde ev basıyo sanki üstüme birilerine gitsem herkes grip olmuş bulaşcak diye ödüm kopuyobende bebek düşerken altınma yaptım dıye ağlamaya başladım.
meğersem su gelmiş.
bu sefer yarım da olsa deneyimliyim.
gorumcemın ogluda 2 3 hafta onden gıdıyordu..dr zamanını beklemez demıs..cıdden 3hafta once normal dogdu 4 kıloya yakın..
izne cıkıcam dıyorsun ama 5 dk evde duramıyorsun.Valla bazen diyom ki bi an önce doğursak attık 9 ay geçti artık zaman ilerlemiyor sanki sıkıntı geliyo Üstüme bügünde çalışmıyom Aklım işlerde ev basıyo sanki üstüme birilerine gitsem herkes grip olmuş bulaşcak diye ödüm kopuyo
ne yapıyorsun evde sesin çıkmıyor.Bugün üçüncü gün şeker yüklemesinden sonra ilk defa kabız oldumdün akşam bu sabah herşeyi denedim ama yok. Dr dan ilaç mı istesem ki? İlaç kullanan var mı?
erken doğumu kafandan silersen aşağıdaki takvime gore bir ayın var daha.doğum konusunda konuşulmuş baya dün bende baya tedirgin oldum,doktora gitmeye gerek görmedim bebek hareketleri vs herşey iyi olduğundan. 2 gündür vajinal bir ağrı yaşıyorum yatakta dönerken filan yani anlatılması zor ama değişik sonra dün akşam lavaboya gittiğimde her zamanki akıntıdan bir tık koyu olan nokta nokta kahverengi bir leke gördüm dedim bu nişan filan olamaz herhalde çünkü gözle görülmeyecek kadar açık renkte. herhalde kaşıdım diye oldu sanırım üstünde durmadım bugün herhangi bir leke vs yok. eğer devam etse idi beni acil yolları paklardı :) zaman yaklaştıkça kendimi daha fazla dinlemeye başladığımdanmıdır nedir en ufak şeyde artık tedirgin olmaya başladım. allah hepimize hayırlı ,sağlıklı ve zamanlı doğumlar nasip eylesin.
Bana diyene bak bi işkolik te sensin :) valla bilmiyom nasıl durcam Kalktım temizlik Yaptım yağçöz koktum resmen :) Allah bana sabır versin :)izne cıkıcam dıyorsun ama 5 dk evde duramıyorsun.
nasıl bekleyeceksen evde bakalım
erken doğumu kafandan silersen aşağıdaki takvime gore bir ayın var daha.
bir ay erken neden doğsun sıkıntın yoksa.
hadi 5-10 gün erken doğdu dıyelımde sanmıyorum o kadar erken dogsun. doğanlarada yatış vermıslerdı zaten.
melike ne yaptı acaba.
Ben de küçük kız asansorden korkunca çok etkilendimKeşke kiz öyle ölmeseydi.onun yüzünden gece çok değişik rüyalar gördüm.hem izledim hem de acayip etkilenirim ama napiyim.o sahneyi aslında hic de dramatize etmemişler ama oğlan ellerine bakıp titreyince boyle içim acayip tuhaf oldu.
ben evde çok tembelım. öyle derın temızlık yapamıyorum cam perde gıbı. yanı düşündüğüm zaman yer yer temız degılse bir sey yapmanında anlamı yok.Bana diyene bak bi işkolik te sensin :) valla bilmiyom nasıl durcam Kalktım temizlik Yaptım yağçöz koktum resmen :) Allah bana sabır versin :)