2015 Şubat Anneleri

Günaydın
Hayırlı Cumalar , Hayırlı Kandiller olsun inşaallah.
Annem bugün geliyor kalmaya , pazar günü dönücek ama olsun iki gün iki gündür.
Dün geceden beri adet sancısının rahatsız edenini yaşıyorum. Ama sürekli değil. Mesela gece film izlerken oldu yatamadım kalktım geçmedi uzun sürdü. Ama yatağa geçtik eşim masaj yaparken uyumuşum. Sabah kalktım yine bi yokladı ama sonra geçti.
Beni hazırlamaya başladı anladığım kadarıyla Asya'm :)
Biran önce sarılıp koklamak istiyorum onu fakat bir yandan da evi taşımadan doğmasın diye dua ediyorum.
Kafam karışık , aynı şekilde eşiminde
Kıyamıyorum ona , ben ağlıyorum sızlıyorum naz yapıyorum o da en az benim kadar çaresiz yinede sesi çıkmıyor.

Hayırlısı neyse o olsun inşaallah
Bu arada mobilyamız bitti 3-4 haftadır depoda bekliyor ama en geç yılbaşında teslim ederiz denen ev hala bitmedi
Sözünün arkasında durmayan insanı Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın

Canım,bebeğin gelişiminin önde olması haftasını ve doğum tarihini değiştirmiyo,doktorum da söyledi aynı şeyi.. Benim yeğenlerimde hep öyleydi,40.haftalarında ve 4 kilo üstü doğdu 3ü de :)
Dr zamanını beklemeyeceğini söyledi kendini doğum Şekline sokmuş bile öle dedi aman ne fark eder doğsunda sağlıklı o yeter bana

doğum konusunda konuşulmuş baya dün bende baya tedirgin oldum,doktora gitmeye gerek görmedim bebek hareketleri vs herşey iyi olduğundan. 2 gündür vajinal bir ağrı yaşıyorum yatakta dönerken filan yani anlatılması zor ama değişik sonra dün akşam lavaboya gittiğimde her zamanki akıntıdan bir tık koyu olan nokta nokta kahverengi bir leke gördüm dedim bu nişan filan olamaz herhalde çünkü gözle görülmeyecek kadar açık renkte. herhalde kaşıdım diye oldu sanırım üstünde durmadım bugün herhangi bir leke vs yok. eğer devam etse idi beni acil yolları paklardı :) zaman yaklaştıkça kendimi daha fazla dinlemeye başladığımdanmıdır nedir en ufak şeyde artık tedirgin olmaya başladım. allah hepimize hayırlı ,sağlıklı ve zamanlı doğumlar nasip eylesin.

bende bebek düşerken altınma yaptım dıye ağlamaya başladım.
meğersem su gelmiş.
bu sefer yarım da olsa deneyimliyim.
Valla bazen diyom ki bi an önce doğursak attık 9 ay geçti artık zaman ilerlemiyor sanki sıkıntı geliyo Üstüme bügünde çalışmıyom Aklım işlerde ev basıyo sanki üstüme birilerine gitsem herkes grip olmuş bulaşcak diye ödüm kopuyo

Bugün üçüncü gün şeker yüklemesinden sonra ilk defa kabız oldum :( dün akşam bu sabah herşeyi denedim ama yok. Dr dan ilaç mı istesem ki? İlaç kullanan var mı?

Sonunda Bende kizimin camasirlarini etiklerini Kestim ilk makinayi calsitirdim 2 koca sepet dolusu cikti ablasininda kücükkükleri ve Yeni alinanlar baya Cokmus ya. Bide onlari ütülemek var ama olsun Cok Güzel bi duygu Rabbim cümlemize sag salim yavrularimizi icinde görmeyi nasip etsin.

gorumcemın ogluda 2 3 hafta onden gıdıyordu..dr zamanını beklemez demıs..cıdden 3hafta once normal dogdu 4 kıloya yakın..

haftaya doğururum la öyle birşey olsa D: hiçç inanmıyorum bu duruma diye diye geliyormuş benim pipili :P aman Rabbim bilir ne zaman geleceğini sağlıklı sıhhatli olsunlarda ha 1 hafta önce ha 2 hafta sonra. sadece artık eski rahatlık yok bende kendimi dinlemekten doğum vs nasıl birşey diye bilmediğimden her şeyi doğum başlangıcı sanmama az kaldı ateş basıyor içim sıkılıyor oturup kalkamıyorum sanki doğurcam gibime geliyor :D

Valla bazen diyom ki bi an önce doğursak attık 9 ay geçti artık zaman ilerlemiyor sanki sıkıntı geliyo Üstüme bügünde çalışmıyom Aklım işlerde ev basıyo sanki üstüme birilerine gitsem herkes grip olmuş bulaşcak diye ödüm kopuyo
izne cıkıcam dıyorsun ama 5 dk evde duramıyorsun.
nasıl bekleyeceksen evde bakalım

Bugün üçüncü gün şeker yüklemesinden sonra ilk defa kabız oldum :KK43: dün akşam bu sabah herşeyi denedim ama yok. Dr dan ilaç mı istesem ki? İlaç kullanan var mı?
ne yapıyorsun evde sesin çıkmıyor.
ıspanak ye.

doğum konusunda konuşulmuş baya dün bende baya tedirgin oldum,doktora gitmeye gerek görmedim bebek hareketleri vs herşey iyi olduğundan. 2 gündür vajinal bir ağrı yaşıyorum yatakta dönerken filan yani anlatılması zor ama değişik sonra dün akşam lavaboya gittiğimde her zamanki akıntıdan bir tık koyu olan nokta nokta kahverengi bir leke gördüm dedim bu nişan filan olamaz herhalde çünkü gözle görülmeyecek kadar açık renkte. herhalde kaşıdım diye oldu sanırım üstünde durmadım bugün herhangi bir leke vs yok. eğer devam etse idi beni acil yolları paklardı :) zaman yaklaştıkça kendimi daha fazla dinlemeye başladığımdanmıdır nedir en ufak şeyde artık tedirgin olmaya başladım. allah hepimize hayırlı ,sağlıklı ve zamanlı doğumlar nasip eylesin.
erken doğumu kafandan silersen aşağıdaki takvime gore bir ayın var daha.
bir ay erken neden doğsun sıkıntın yoksa.
hadi 5-10 gün erken doğdu dıyelımde sanmıyorum o kadar erken dogsun. doğanlarada yatış vermıslerdı zaten.
melike ne yaptı acaba.

izne cıkıcam dıyorsun ama 5 dk evde duramıyorsun.
nasıl bekleyeceksen evde bakalım
Bana diyene bak bi işkolik te sensin :) valla bilmiyom nasıl durcam Kalktım temizlik Yaptım yağçöz koktum resmen :) Allah bana sabır versin :)

erken doğumu kafandan silersen aşağıdaki takvime gore bir ayın var daha.
bir ay erken neden doğsun sıkıntın yoksa.
hadi 5-10 gün erken doğdu dıyelımde sanmıyorum o kadar erken dogsun. doğanlarada yatış vermıslerdı zaten.
melike ne yaptı acaba.

yani şükür kasılmalar dışında bir riskim yok doktor kasılmalara dikkat et demişti. kasılmalar yine aynı şekilde sürüyor ama ağrı vs yok . şu 2 haftayı bir atlatalım da ondan sonra erken olmuyor zaten yeter ki sağlıklı olsunlar ben tam 40ı bile doldurabilirim :)

Keşke kiz öyle ölmeseydi.onun yüzünden gece çok değişik rüyalar gördüm.hem izledim hem de acayip etkilenirim ama napiyim.o sahneyi aslında hic de dramatize etmemişler ama oğlan ellerine bakıp titreyince boyle içim acayip tuhaf oldu.
Ben de küçük kız asansorden korkunca çok etkilendim

Bana diyene bak bi işkolik te sensin :) valla bilmiyom nasıl durcam Kalktım temizlik Yaptım yağçöz koktum resmen :) Allah bana sabır versin :)
ben evde çok tembelım. öyle derın temızlık yapamıyorum cam perde gıbı. yanı düşündüğüm zaman yer yer temız degılse bir sey yapmanında anlamı yok.

Back
X