2015 Şubat Anneleri

aciyi ne için yedin canim ? kabizlik için mi
pul biber falan mi direk aci bibermi yiyorsun

bende kaç gundur kabizim anca arada karnima agri giriyor geçiyor gelen giden yok :KK43:

Acı biber turşusu yedim canım. Kaç gündür devam ediyor?

Apar topar Dr a gittim aslında randevu yarındı da bu akşam gittim bebiş döndüyse baskı yapıyorsa diye düşünmüştüm. Dönmemiş bu rahim ağzıyla ıkınabilirsin dedi Dr. Rezil oluyorum yaw tuvaletini yapamıyor diye gülüyolardır herhalde. Sıkıntı yaptım durup dururken. Ispanak yarına kaldı alıyım insallah onu. Dr reçeteli bir ilaç yazdı ilacın bebişe etkisi olur mu içmesem mi dedim o da kabızlık daha etkili olur dedi. Bakalım biraz daha uğraşayım diyorum.
Bir şey olmaz iç ilacını
Ben öyle ilaçlara takılmıyorum.fazla diyorum benim dolaşım sistemime etki ediyorsa en fazla onunkine de etki eder.
Bebek iyi ise problemm yok

Acı biber turşusu yedim canım. Kaç gündür devam ediyor?
en son ne zaman çkdim wc ye hatirlamiyorum ama 3 gunden fazla olmustur
iremin tarif ettigi gibi oluyor bende, ihtuyaç hissi var ama çikamiyorum iste nereye kadar gider boyle bilmiyorum valla

Niye burda kimse yoookkkkkkkk!!
Hepiniz izne çıktınız uyuyor musunuz.?
4 gunluk haftasonu rehaveti

Kadınlarda özellikle teyze olanlarındA öyle bir özellik var illa Gözünü dikip bakıyor bişey de söylemiyor. Ne düşünüp de bakıyorlar acaba.
Hic bozulmadi niye baktin deyince bir de. Garip

Apar topar Dr a gittim aslında randevu yarındı da bu akşam gittim bebiş döndüyse baskı yapıyorsa diye düşünmüştüm. Dönmemiş bu rahim ağzıyla ıkınabilirsin dedi Dr. Rezil oluyorum yaw tuvaletini yapamıyor diye gülüyolardır herhalde. Sıkıntı yaptım durup dururken. Ispanak yarına kaldı alıyım insallah onu. Dr reçeteli bir ilaç yazdı ilacın bebişe etkisi olur mu içmesem mi dedim o da kabızlık daha etkili olur dedi. Bakalım biraz daha uğraşayım diyorum.
kabizligin baskisi ile bebegin baskisi karismaz canim. Arkadaslarin anlattigi dogum sirasinda sancilarla gelen ikinma hissi. Ki bana olmadi.

Canım çocukken içmedim ama şimdi çok hapçıyım
Başım,dişim,karnım.ağrısın.hemen dayanırım ağrı kesiciye.
: ))))
yok ben çekerim agriyi sanciyi ilaç içmem direnirim
ama disim agrimaz hiç onu bilemiycem, bas agriisnada katlnioyorum
ilaç içmesini hiç ama hiçç sevmiyorum
alarm kurdum ssate kan ilaci içiuyorum duzenli bi kaç haftadir , hatuirlaidigm duzenli içtigim tek ilaç bu valla : ))

Üff kızlar zaten acayip sıkılganım bazen aacayip daralıyorum endişeler basıyo bide burda bazı şeyleri okuyunca çok korkuyorum evdekilere de belli edemiyorum kızıyolar bana panik olma stres yapma diye ama kafamda tilkiler... Şu kordondan beridir kafam iyi değil o kadar depresifim ki anlatsmam bide çaktırmamaya çalıştıkça daha fena oldum diceksinix rahat ol ikimiz için rahat olmam lazım ama gel de ol nasıl oluyo o biri bana söylesin? Şu güzel günde Rabbime emanetiz bebeğimle .
Sen ilk gunden beri boylesin canim. Huyunu kolay degistiremiyor insan. Hamilelik zaten stresli illa takilcak birsey buluyor insan. Dua et bbegini hayal et. Rahatlarsin belki

Bir şey olmaz iç ilacını
Ben öyle ilaçlara takılmıyorum.fazla diyorum benim dolaşım sistemime etki ediyorsa en fazla onunkine de etki eder.
Bebek iyi ise problemm yok

Akşam eczaneler kapalıydı yarın alıcam inşallah ihtiyaç kalmaz diyorum ama bulunsun yine de.

en son ne zaman çkdim wc ye hatirlamiyorum ama 3 gunden fazla olmustur
iremin tarif ettigi gibi oluyor bende, ihtuyaç hissi var ama çikamiyorum iste nereye kadar gider boyle bilmiyorum valla

Tatil modu yüzünden saatler kaydı gibi geliyor bana. Bir de kuru yememek lazımdı ben birkaç gündür kuru yiyorum hep :(

Üff kızlar zaten acayip sıkılganım bazen aacayip daralıyorum endişeler basıyo bide burda bazı şeyleri okuyunca çok korkuyorum evdekilere de belli edemiyorum kızıyolar bana panik olma stres yapma diye ama kafamda tilkiler... Şu kordondan beridir kafam iyi değil o kadar depresifim ki anlatsmam bide çaktırmamaya çalıştıkça daha fena oldum diceksinix rahat ol ikimiz için rahat olmam lazım ama gel de ol nasıl oluyo o biri bana söylesin? Şu güzel günde Rabbime emanetiz bebeğimle .
Ya ben çok kızıyorum şurda olup bitmiş olumsuz olayların paylaşılmasına.
Yani bir sorunumuz olmasa bile acaba diyoruz
Birde olacağa çare yok biz en iyisini düşünelim diyoruz ama olur olmaz bir şey okudumu insanın kafasının bir köşesine yer ediyor.
Herkes hamileliği kendine özel,kendini tanıyor herkes ve Doktorlarda her seferinde şu şu olursa bunlar önemli gel diyor.
Biri öyle bir olay yaşadı diye bütün hamileler yaşayacak değil. bence şu anda var olan sıkıntılarımız dışında olmuş bitmiş olumsuz ve acı olayları fazla paylaşmayalım.
Çünkü benzer problemler yaşay
Çook.uzun yazmıştım.ama.silindi.
Demek.birileri kırılacaktı. Hayırlısı buymuş.
Neye takıldığını anladım. Benim şu.anda bir endişem olmadığı halde ben bile bir ara endişelendim.
Şu olmuş,bitmiş olumsuz hikayeleri paylaşmasak çok memnun olacağım.
Bunun bize bir faydası yok.

Dr kan ilacini ikiye cikardi oyle kabiz oldum ki. Toto elden gidiyordu. Bir taneye az cok alismistim. Ben de biraktim tamamen. Yarin ne dicek bakalim dr. Ama kabizlik falan yok simdi sabah gozumu aciyorum wc ye kosuyorum.

kabizligin baskisi ile bebegin baskisi karismaz canim. Arkadaslarin anlattigi dogum sirasinda sancilarla gelen ikinma hissi. Ki bana olmadi.
Ben çalıştım bugün ondan mı baana çökmedi.

Sen de iyilesemedin mi hala benm antibiyotik bitti ama sinuzit gecmedi tam eskiye oranla bin şükür de nalet bir bas agrisi var hep kaslarimin üstünde bir de geniz akintisi malum. Antibiyotik mantar yaptı galiba bir de akıntı yok da kaşıntı yanma oluyor vajinada deli oluyorum
Yok ya ölüyorum, cok kotuyum. 10 gundur, nefes alamadigim gibi, hic tat ve koku da alamiyorum. Ayrica hemoroidim de cosmus durumda, sakir sakir kaniyo...sendeki kasinti yillar once olmustu bende, Allah kolaylik versin o da cok zor :(

Canım o konuda rahat olunmuyor maalesef. Yaşayan bilir o yüzden Allah'a sığınmaktan başka çare yok. Rahat olunmuyor maalesef. Ben başından beri senin bu düşündüklerini düşünüyorum. Allah yardımcımız olur inşallah. Allahım Bebişlere sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah.

Ya ben çok kızıyorum şurda olup bitmiş olumsuz olayların paylaşılmasına.
Yani bir sorunumuz olmasa bile acaba diyoruz
Birde olacağa çare yok biz en iyisini düşünelim diyoruz ama olur olmaz bir şey okudumu insanın kafasının bir köşesine yer ediyor.
Herkes hamileliği kendine özel,kendini tanıyor herkes ve Doktorlarda her seferinde şu şu olursa bunlar önemli gel diyor.
Biri öyle bir olay yaşadı diye bütün hamileler yaşayacak değil. bence şu anda var olan sıkıntılarımız dışında olmuş bitmiş olumsuz ve acı olayları fazla paylaşmayalım.
Çünkü benzer problemler yaşay

Çook.uzun yazmıştım.ama.silindi.
Demek.birileri kırılacaktı. Hayırlısı buymuş.
Neye takıldığını anladım. Benim şu.anda bir endişem olmadığı halde ben bile bir ara endişelendim.
Şu olmuş,bitmiş olumsuz hikayeleri paylaşmasak çok memnun olacağım.
Bunun bize bir faydası yok.
Bende katılıyorum sana tam içimi rahat tıtayım diyorum biri bişey yazıyor moral kalmıyor zaten iyş bi ruh halinde değiliz üstüne bide hikayeler iyica canımızı sıkıyor empati yapmak lazım ben doktor kontrolünden beri kendimdd deilim zaten iyi şeyler düşünmeye çalıştıkça bişey canımı sıkmaya yetiyo. Baxen okumayayım biraz foruma girmeyeyim diyorum ama sohbetinden hoşlandığım insanları da merak ediyorum

Zayıflama
Bence direnme. Ben direndim anlamsiz oldu, bi de zayiflamisim :KK43:
olayını sordum doktora normal , olabilir dedi. Doğum konusunu cok taktın kafaya psikolojin de bozuldu, doğum kurtuluş dedi, o konuyu düşünmeye gerek yokmuş

• Beğen
Reactions: ydm
Hamilelik evet herkesin kendisine ozel ama bu forumda gebelik diye baslik atilmis ibsanlar kebdi ozelini rahatca paylasip birbirlerinden destek alsin diye ben de en basindan beri okuyup bircok sey ogrendim burada bende panik bir insanim ve burda tecrubeli olanlar yada ayni sey basindan gecmis olan insanlardan destek gormek ve bilinclenmek icin yazdim sonucta tercih meselesi korku filmi izlemek gibi bana cevap veren herkese tesekkur ederim Allah hepimizr yardimci olsun

Zaten bebiş dönmemiş. Bilmeyince öyle bişey oluyor sanmıştım. Ikınmayyı da doğru düzgün bilmiyorum ki küçüklüğümde tuvalet eğitimi tam olmamış sanırım. Ne güzel şeker yüklemesinden sonra rahatlamıştım yine mi yaptırsam ki.

Mısır bana etki etmiyor mesela. Bana da erik etki ederdi dün akşam yedim ama etkilemedi bu sefer.
bu kan ve vıtamın ılacını fazla ovdumbılıyorum ama..cıdden ben vıtamın ıcemezdım normalde bağırsaklarım cok ıyı calısır ama vıtamın ıcınce kanamaya bıle baslardı kabızlıktan.. sımdı dusunkı patates ayva hamur ısı ne bıleyım kabız yapan cogu yıyecegı hemen hergun yıyorum ama bu kan ılacımıdır yoksa vıtamınden kaynaklımıdır nedır sabah yataktan kalkar kalkmaz vc ye koşuyorum..sonra kahvaltıdan sonra bırdaha..bazen aksam bırdaha ..

normalde 1 dı ılactan sonra 1 aydır 2 3 oldu

Back
X