Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oneymıs kızz...aksam ablamla konuşuyorum dıyorum kesecekler benı bu pipili yüzünden keseceklerse dikecekler de oyle acık bırakacak degıller ya dıyorYeni doğum sebebim ; senin psikolojin normal Doğumu kaldırmaz cherish, sezaryen en rahatı oldu . doktorum <3 ben
Doktorum <3 neşter
sen sımdı haftalık kıızını gordugunden bızım kadar heyecan da yapmıyosundur..Zaten bebiş dönmemiş. Bilmeyince öyle bişey oluyor sanmıştım. Ikınmayyı da doğru düzgün bilmiyorum ki küçüklüğümde tuvalet eğitimi tam olmamış sanırım. Ne güzel şeker yüklemesinden sonra rahatlamıştım yine mi yaptırsam ki.
Hamilelik evet herkesin kendisine ozel ama bu forumda gebelik diye baslik atilmis ibsanlar kebdi ozelini rahatca paylasip birbirlerinden destek alsin diye ben de en basindan beri okuyup bircok sey ogrendim burada bende panik bir insanim ve burda tecrubeli olanlar yada ayni sey basindan gecmis olan insanlardan destek gormek ve bilinclenmek icin yazdim sonucta tercih meselesi korku filmi izlemek gibi bana cevap veren herkese tesekkur ederim Allah hepimizr yardimci olsun
Muhteşem.dr. Doktorları değiştirelim.Yeni doğum sebebim ; senin psikolojin normal Doğumu kaldırmaz cherish, sezaryen en rahatı oldu . doktorum <3 ben
Doktorum <3 neşter
Elbette burda çoğu kişinin sıkıntılı geçmişi var bizde onlardanız yaşadıklarımızı anlatsm anlardınız ama gerek yok can sıkmaya bebeğim benim mucizem onun sağlıkla dünyaya gelmesini istediğim kadar başka birşey istemedim hayattan. Herkesin endişelei oldu benimde ama son zamanlara yaklaşmışken son kontrole kadar benim içimde böyle bişey yoktu ama empatiyle anlarsınız ki kim olsa rahat olamazdı.Sen ilk gunden beri boylesin canim. Huyunu kolay degistiremiyor insan. Hamilelik zaten stresli illa takilcak birsey buluyor insan. Dua et bbegini hayal et. Rahatlarsin belki
bu kan ve vıtamın ılacını fazla ovdumbılıyorum ama..cıdden ben vıtamın ıcemezdım normalde bağırsaklarım cok ıyı calısır ama vıtamın ıcınce kanamaya bıle baslardı kabızlıktan.. sımdı dusunkı patates ayva hamur ısı ne bıleyım kabız yapan cogu yıyecegı hemen hergun yıyorum ama bu kan ılacımıdır yoksa vıtamınden kaynaklımıdır nedır sabah yataktan kalkar kalkmaz vc ye koşuyorum..sonra kahvaltıdan sonra bırdaha..bazen aksam bırdaha ..
normalde 1 dı ılactan sonra 1 aydır 2 3 oldu
İyi.demişoneymıs kızz...aksam ablamla konuşuyorum dıyorum kesecekler benı bu pipili yüzünden keseceklerse dikecekler de oyle acık bırakacak degıller ya dıyor
bu kadının espırı kabılıyetı benı benden alıyor yemın ederım![]()
oneymıs kızz...aksam ablamla konuşuyorum dıyorum kesecekler benı bu pipili yüzünden keseceklerse dikecekler de oyle acık bırakacak degıller ya dıyor
bu kadının espırı kabılıyetı benı benden alıyor yemın ederım![]()
:))Muhteşem.dr. Doktorları değiştirelim.
sen sımdı haftalık kıızını gordugunden bızım kadar heyecan da yapmıyosundur..ne guzel
Kimin yazdığını hatırlamıyorum.ama arkadaşlardan birisi bebek hareketsiz diye dr gitmiş dr eve göndermiş.ve 30 haftalık bebeğini kaybetmiş. Hareketlerine dikkat edin yazmıştı.Be yazdın ki bu kadar kırıldın yaw?
kirilmadim ama gercekten bugun cok uzuldum herkesin stresli donemi insan birbirinden destek almak istiyo ve hamileligimi burayi okumakla gecti herkesin zor durumuna dua ettim . Ve zaten hersey Allahtan biz burda dadecr birbirimize destek oluyoruz . Ilk defa sikintimi yazdim.Be yazdın ki bu kadar kırıldın yaw?
Kimin yazdığını hatırlamıyorum.ama arkadaşlardan birisi bebek hareketsiz diye dr gitmiş dr eve göndermiş.ve 30 haftalık bebeğini kaybetmiş. Hareketlerine dikkat edin yazmıştı.
Allah kimsenin başına vermesin ama burda da hareket,kordon vb.konularda problem yaşayan kişiler var,hassasız fazlasıyla biliyorsun bizimde acı hikayelerimiz var.
Elbette herkes derdini paylaşacak
Bende üzdüysem özür dilerim. Ben genel olarak yazdım. Kimin yazdığını bile hatırlamıyordum.
Neyse batırdım.
Bende üzüldüm şimdi. Birini kırdım diye.
he bıde ole bıraksalarahaha Allah razı olsun en azından derleyiptoplayp çıkıyorlar
maasallah yavruya.Yapmaz olur muyum özellikle kalp atışını duyana kadar nefesim bile kesiliyor heyecandan. Yüzünü sürekli plesenta tarafına çevirdiği için fotoğraf alamadık yine. Ikibin yediyüz gram olmuş canım. Tam olarak yan yatıyordu Dr doğuma doğru ya başı aşağı gelir ya yukarı çıkar dedi. 38e kadar dönmezse sezeryan dedi tekrar. Eşimin yirmi ocağa kadar seyahatlerinin olduğunu söyledim 39 u bekler miyiz dedim o da zaten 39 olunca alırız dedi. Hayırlısı bakalım Allah büyük canım.
Çok sukur benim simdilik problemim yok sadece bi tedbir insallah bi problem olmaz hepimiz icinKimse kırılmamıştır. Hatta az önce eşim elimde telefonu GÖRDÜ yine mi kadınlar kulübü dedi. Ben de evet bir arkadaşımız geçmişteki olumsuz deneyimlerinizi yazmayın hepimiz etkileniyoruz demiş dedim. O da helal olsun onu yazana dedi![]()
Yeni doğum sebebim ; senin psikolojin normal Doğumu kaldırmaz cherish, sezaryen en rahatı oldu . doktorum <3 ben
Doktorum <3 neşter
canım sorun senın yazmanda degıl..hepımız bır sekılde olumsuzbırseyler yazdık zaman zaman..ama son donemde ozellıkle bugun farkettım kı bu kadınlar cok alıngan olmuskirilmadim ama gercekten bugun cok uzuldum herkesin stresli donemi insan birbirinden destek almak istiyo ve hamileligimi burayi okumakla gecti herkesin zor durumuna dua ettim . Ve zaten hersey Allahtan biz burda dadecr birbirimize destek oluyoruz . Ilk defa sikintimi yazdim.![]()
enıste tam esımın kafadan bu konuda..ben esıme soyle olmuş böyle olmuş dıye daha anlatmadan lütfen kötü bıseyse anlatma dıyor..kursağımda kalıyor bu seferde onakızıyorum..duşundum de ben bu adama sureklı kızıyorum yavv..Kimse kırılmamıştır. Hatta az önce eşim elimde telefonu GÖRDÜ yine mi kadınlar kulübü dedi. Ben de evet bir arkadaşımız geçmişteki olumsuz deneyimlerinizi yazmayın hepimiz etkileniyoruz demiş dedim. O da helal olsun onu yazana dedi![]()
zaten ben kotu eski bi animi yazmadim baska birisi yazmisti cok sukur bende oyle bisey yok Allah korusun ben bugunku gecirdigim stresi paylastim sadece okadarcanım sorun senın yazmanda degıl..hepımız bır sekılde olumsuzbırseyler yazdık zaman zaman..ama son donemde ozellıkle bugun farkettım kı bu kadınlar cok alıngan olmusben hıc ole degılım mesela
saka bıryana..kımse kırılmasın..madem hassaslaştık hepten bundan sonra yazmayıverırız her duyduğumuzu olur bıter
enıste tam esımın kafadan bu konuda..ben esıme soyle olmuş böyle olmuş dıye daha anlatmadan lütfen kötü bıseyse anlatma dıyor..kursağımda kalıyor bu seferde onakızıyorum..duşundum de ben bu adama sureklı kızıyorum yavv..![]()