2015 Şubat Anneleri

Bence direnme. Ben direndim anlamsiz oldu, bi de zayiflamisim :KK43:
Bende haftada 750 gram alırdım en az bu hafta almadım verdim oğlumun uykuları mahvoldu benim iştahım kaçtı
Bu aralar herşey mide bulantısı yapıyo
Karnım bir acayip pazartesi doktora gideceğim Allahtan

• Beğen
Reactions: ydm
hayir canim hicbir sebebi yok dedi kordon dolanmis olabilir dedi ultrasonla kontrol etti ama orda da bisey cikmadi bunu anlayamayiz simdi dedi
canım benim esoba seni kastetmemiş sana olumsuz yorum yapan arkadaşa söylemiş sen bu durumdayken olumsuz bir hikaye anlatmasina kızmış sen üstüne alınma lütfen

Kizlarrr bebegim dönmeye mi çalışıyor ne oluyor anlamadım ama bi gariplik var gibi bu aksam. Sancilarim da geliyor ara ara... Bugün kendimi de öyle yormadim ama?

Karnım çok büyüdü, aşağı çok baskı yapıyo bebek, arada garip garip sesler çıkarıyorum:) gidio bi tarihimizi alsaydık hayırlısıyla.
canım bende aynıyım bebeğim ters kafayı aşağı dayamış vaziyette.doktorum 15 inde gel dedi kontrole.ama tarih ne zaman verirlerki senin az çok bi tahminin var mı?

Merhaba arkadaşlarım, hayırlı geceler hepimizin mevlid kandilini kutlarım, tüm dualarımız kabul olsun inşallah.
Bugün kontrolüm vardı. 35+3 olarak 2.600 gr. olmuş yavrum, ayrıca dönmüş , poposunu kaburgama dayadığını hissediyordum ama emin olamıyordum artık eminim :-) Suyumuz gayet iyi, plasenta doğal olarak yaşlanmaya başlamış, eşimin seyahatlerini söyledik korkmamamı söyledi şu an doğum söz konusu değil dedi.Alttan açılma var mı diye bakacaktı henüz doğum kanalına girmemiş kafişi bebişin o yüzden haftaya bakacak, bu hafta vajinal muayane olmadım.Herşey normal gözüküyor çok şükür, Allahım hepimizi ve bebiklerimizi korusun, pozitif olalım güçlü olalım hem kendimiz hem de yavrularımız için. Hepinizi ayrıca düşünerek dua ediyorum , negatif şeyleri aklımıza getirmeyelim. Litchi Litchi canım senin eşinin de seyahatları varmış 20 sine kadar yeni okudum, senin kaçıncı haftan şu an?
Ohh masallah kuzuna seninde gozun aydin cnm

amin canim insallah sag salim kavusalim hepimiz hersey cok guzel olucak bende tamamen tesaduf doktora gittim zaten endiselenicek bisi olsa eve gondermezdi heralde biz kendi kendimize panik yapiyoruz .

Yine de Dr a gitmek insanın içini rahatlatıyor. Sola yatınca bebişe daha çok kan gidiyormuş çoğu zaman sola yatalım ki beslensin bebişler. Yarın için rahat etmezse yine Dr a gidersin canım.

kızlaar merhaba bende aranıza yeni katıldım gerçi hergün okuyordumda yorumlarınızı.33.hafta başında gittim doktora 20 gün önde bebişimiz dedi,ama öyle pekte sevimli bir ifadesi yoktu.hoff korkmalı mıyım sevinmeli miyim bilemedim ama artık yerimden kalkamaz oldum hayırlısıyla hepimiz sağlıcakla doğururuz inş.bugün birde belime ağrı girip duruyo doğum sancısı yada değil bilemiyorumki..az olunca doktorada gitmedim du bakalım hayırlısı.bu arada bizim oğluş 2650 çıktı 32+5 te.analı oğullu büyümülşsünüz diye söylendi saolsun doktorum:nazar:
Hosgeldin masallah kuzunada tombis tombis seversiniz iste ne guzel

canım bende aynıyım bebeğim ters kafayı aşağı dayamış vaziyette.doktorum 15 inde gel dedi kontrole.ama tarih ne zaman verirlerki senin az çok bi tahminin var mı?
Valla canım benim doktorum sezaryende kız bebekleri 38. Haftada, erkekleri 39. Haftada alıyormuş. Benim tahminime göre ocak 31, şubat 1-2 gibi geliyor. Senin normalmi sezaryenmi?

Valla canım benim doktorum sezaryende kız bebekleri 38. Haftada, erkekleri 39. Haftada alıyormuş. Benim tahminime göre ocak 31, şubat 1-2 gibi geliyor. Senin normalmi sezaryenmi?
benimki sezeryan 1-5 şubat arası gün beğenin dedi doktorumuz ama işte bebek 20 gün öncen gidiyormuş öyle olunca acaba durum değişirmiki?doktora dedim görücez dedi ama işte merak ediyorum son günlerim çok zor geçiyo çünkü:KK17:

Merhaba arkadaşlarım, hayırlı geceler hepimizin mevlid kandilini kutlarım, tüm dualarımız kabul olsun inşallah.
Bugün kontrolüm vardı. 35+3 olarak 2.600 gr. olmuş yavrum, ayrıca dönmüş , poposunu kaburgama dayadığını hissediyordum ama emin olamıyordum artık eminim :-) Suyumuz gayet iyi, plasenta doğal olarak yaşlanmaya başlamış, eşimin seyahatlerini söyledik korkmamamı söyledi şu an doğum söz konusu değil dedi.Alttan açılma var mı diye bakacaktı henüz doğum kanalına girmemiş kafişi bebişin o yüzden haftaya bakacak, bu hafta vajinal muayane olmadım.Herşey normal gözüküyor çok şükür, Allahım hepimizi ve bebiklerimizi korusun, pozitif olalım güçlü olalım hem kendimiz hem de yavrularımız için. Hepinizi ayrıca düşünerek dua ediyorum , negatif şeyleri aklımıza getirmeyelim. Litchi Litchi canım senin eşinin de seyahatları varmış 20 sine kadar yeni okudum, senin kaçıncı haftan şu an?

Canım gözün Aydın bebişini görmüşsün ve dönmüş. Seninle aramızda üç dört gün var canım. Sen benden öndesin. Aynı haftada sayılırız. Biz de gittik bugun Dr a bebiş yandı Dr başı yukarı da gelebilir aşağı doğum pozisyonuna da dedi. Eşimin seyahatinden bahsettik sezeryan olucak olursak 39. Haftayı bekleyecekmişiz. Bebişleri hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah eşlerimiz de yanımızda olur.

kızlaar merhaba bende aranıza yeni katıldım gerçi hergün okuyordumda yorumlarınızı.33.hafta başında gittim doktora 20 gün önde bebişimiz dedi,ama öyle pekte sevimli bir ifadesi yoktu.hoff korkmalı mıyım sevinmeli miyim bilemedim ama artık yerimden kalkamaz oldum hayırlısıyla hepimiz sağlıcakla doğururuz inş.bugün birde belime ağrı girip duruyo doğum sancısı yada değil bilemiyorumki..az olunca doktorada gitmedim du bakalım hayırlısı.bu arada bizim oğluş 2650 çıktı 32+5 te.analı oğullu büyümülşsünüz diye söylendi saolsun doktorum:nazar:
masallah canim neyle besledin kuzunu? Bnm bebisim 32+0 da 2 kilocuktu. Kusuratida var ama 2 kilo diyelim . Ekstra yedigin biseyler var mi

Merhaba canım hoşgeldin. Şeker testi yaptırmış mıydın?

Back
X