2015 Şubat Anneleri

Merhaba canım hoşgeldin. Şeker testi yaptırmış mıydın?
evet canım şekerim yok ödemde olmadı çok şükür toplamda 10 kilo aldım gerçi hala bu mide bulantılarıyla yaşıyorum sadece geçen tesadüf nette bir haber okudum hamileyken portakalı fazla kaçırmayın fruktoz şekeri hem çocukta kilo yapıyor hemde şeker Allahım korusun:(ona taktım kafayı çünkü inanılmaz çok yiyordum onu okuyana kadar napayım bulantıma iyi gelen tek şey:(dualarınızı esirgemeyin bu güzel kandil günü inşallah sağlıklıcakla kucağımıza alırız bebişleri iyice evhamlı oldum:mad:

Canım gözün Aydın bebişini görmüşsün ve dönmüş. Seninle aramızda üç dört gün var canım. Sen benden öndesin. Aynı haftada sayılırız. Biz de gittik bugun Dr a bebiş yandı Dr başı yukarı da gelebilir aşağı doğum pozisyonuna da dedi. Eşimin seyahatinden bahsettik sezeryan olucak olursak 39. Haftayı bekleyecekmişiz. Bebişleri hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah eşlerimiz de yanımızda olur.
Sağol canım benim, en hayırlı doğum hangisi ise o olsun.Son ana kadar zaten hangi doğum şekli olacak yine belli olmuyor ki.Dediğin gibi hayırlısıyla kucaklarımıza evlatlarımızı alalım, eşlerimiz de o anlarımızda hep yanımızda olsunlar inşallah..Ben artık ille de normal olsun diye isteyemiyorum, tek önemli şey evlatlarımız olduğu için hiç farketmez zaten.Ayağını gözüne sokuyordu bugün (: Nasıl o şekillere giriyorlar hiç anlamıyorum

masallah canim neyle besledin kuzunu? Bnm bebisim 32+0 da 2 kilocuktu. Kusuratida var ama 2 kilo diyelim . Ekstra yedigin biseyler var mi
canım işin ilginç tarafıda o zaten bu hamileliğimde bırak beslenmeyi vitamin kan hapı dahi içemedim kusmaktan.şimdi kusmuyorum ama yine bulanıyor en bol yediğin şey ne dersen o da meyve:)portakal başta

Valla canım benim doktorum sezaryende kız bebekleri 38. Haftada, erkekleri 39. Haftada alıyormuş. Benim tahminime göre ocak 31, şubat 1-2 gibi geliyor. Senin normalmi sezaryenmi?
Benim 1 şubatta alacakmış ama ilk diye. Senden bir hafta da öndeyim.
2.olsa 38 de alırmış.

Hayrlı kandiller hayrlı geceler arkadaşlar..acil bi sorum olacaktı saat 7 de ve biraz önce lavaboya gittim ikisindede az da olsa peçeteye kan geldi..endişelendim doğrusu sancı ağrı falan yok bebekte hateketli çok şükür anlam veremdim ..doğum başlamış olamaz demi

Hayrlı kandiller hayrlı geceler arkadaşlar..acil bi sorum olacaktı saat 7 de ve biraz önce lavaboya gittim ikisindede az da olsa peçeteye kan geldi..endişelendim doğrusu sancı ağrı falan yok bebekte hateketli çok şükür anlam veremdim ..doğum başlamış olamaz demi
Bence dr unu aramalisin.nisan fln olmasin?

seneçeğim de yok .. Bunun hastanesi iyi, iyi doktorun hastanesine gitsen pis duramazsın.. O kdr Çaresiz kaldım ki gülüyorum sadece meryemkuzu meryemkuzu
Hayırlısı olsun ne diim :/

Hemeroıd falan olmasın? Sen yine de bi doktorunu ara sor bence.

Kaç haftalıksın Nişan bozulması olmuş olabilir

bugün çarşıya çıktım nihayet eksiklerimi tamamlamak için. lohusa şerbeti bardaklarımı aldım kurdale aldım onları süslemek için. bebek çikolatası sordum kilosu 87 dediler bende aynı yersen paketlenmemiş aynı kalitede çikolatayı 45 tl ye aldım 65 tane var içinde. süs şeyleri satan yerden çikolaya sarma kağıdı aldım.fiyonk yapacam üsüne aynısı olacak yarı yarıya kar etmiş olacam :D kapı süsüm için kumas ve taş aldım kızımın adını yazıp çerçeve yaptıracam. bunların hepsi bitince foto çekip koyacam inşallah.
bebek eşyalarını koymak için çanta aldım doğunca anneler taşıyo ya yanında o çantalardna. civilde kraft marka çantalar çok kullanışlı geldi bana ondan aldım tavsiye ederim almayan varsa.
yarın arkadaşlarım bana baby shower yapacakmış :) balonla süsleyecem bende masanın üstüne denk gelen tavanı. lohusa tacı aldım ve yarın takmak için pembe kokoşş bir taç aldım :D son hazırlıklar yorucu ama çok güzel :):) iyi şeyler düşünelim iyi şeyler olsun kızlar ve bu gece birbirimize çok dua edelim. sonuçta herşey rabbimin takdiri, bu mucizeyi içimize veren kudret elimize sağ sağlim almamızı da nasip eder inşallah.

Acil doktorunu ara ve sor lütfen bekleme.

dogumun baslayip baslamadigini bi Allah bide dr bilir
hemen dr a gidin bence, haftamiz erken daha dogum için, baslayacaksada engel olurlar
belkide onemsizdir ama riske atmaaya degmez

Dönerken sancı.mı yapıyor.

Ara ara keskin agrilarim oluyor zaman zaman da kasılmalar oluyor eşim hastaneye gidelim bi baksinlar dedi ama gitmek de istemiyorum ama bilemiyorum ne yapicagimi biliyorsun rahmimde problem var ve bu üçüncü bebek doktora da bayagidir gitmedim yani herşey oluyor olabilir benim doğumlarım hep sanciyla başlıyor zaten.hastane de biraz uzak bize.ne bileyim aman. Kızımı salliyorum bi yandan da o sırada da geçer belki :KK42:

Kesinlikle doktorunu aramalısın. Belli olmaz bu bebeklerin işi.

bencede dr ara veya hastaneye git bişeyde çıkmayabilir ama yinede ihmal edilmemeli kaç haftaliksin bu arada geçmiş olsun umarım önemli bişey değildir

Bence mutlaka doktora görün canım.kaçıncı haftandasin?

Hepinize yşk ederim ama Salak ben drun nosunu almadım...burası da küçük bi ilçe acil dr na gitsem anlamaz sanırım..off Allahım içim içimi yiyor sancı ya da kasılma olması gerekmez mi..hemeroid falan yok çok şükür..acaba kaşınma falan olmuştu peçete tahriş edip kanama mı yaptı ne düşüneceğimi şaşırdım...

Back
X