- 23 Temmuz 2014
- 1.726
- 931
- 198
Esim 2 yil oldu eyup sultan diye basininyedim goturcemde goturcem.bi firsat olmadi ya iyi yapmissiniz ama hava gercekten cok soguk hasta olmasan bari seninnyine bak 2 gunde bir falan okuyomus sukret ben hergun deli gibi kasiniyorum 2 bucuk saatlik uykuyla oynatmaya az kaldiCanım eşime tatil evde ya pek nette takılmıyorum. Bugün her kandil isteyip yapamadığımız bişi yaptık bu soğukta bni eyüp camisine götürdü akşam ezanına gittik yatsıdan mevlüt prog dinledik snra yemek yedik eve geldik ama gelirken ben artık son otobüs beklerken kötü oldum karnım iyice gerildi karnımın alt kısımlarına ağırlık ağrı gerginlik bişiler oldu belim ağrıdı üşüdüm bide. Geldik eve uyumuşum 1 saat kadar uyandım bu kezde kaşıntıyla uyandım tabi ki deli gibi kaşınıyorum bacaklarım kaşınıyor bu gece ve göbektn ulaşamıyorum eşim kaşıyor bacaklarımı ayaklarımı diyorum millet bakıma temizliğe adam tutar ben kaşınmaya adam arıyorum deli gibi bu gece yine 2 gündür çok iyiydm bu gece geldi yine kaşıntı deli gibi senin gibi hem bebek içerde dursun iyice gelişsin istiyorum hemde kaşnıtıdan doğursam biran önce diyorum inş doğurunca geçer kaşıntılar
Allah kolaylık vermiş canım sancı çekmemişsin fazla sancı zor diyor herkes emzirme konusunda stres etkiliyor lütfen olumlu potizif düşün çaba sabret emecek bebişte inş.
Kaşıntıdan uyuyamıyorum bacım geçmişte bırıkmış oku oku ancak yazdım kocişte tepemde garibim hadi yatalım diyor ama bn kaşınıyoruuuumm![]()