2015 Şubat Anneleri

S Sond cnim onu yazan arkadas da dr hatasi oldugunu vurguladi. Oyle birsey varsa dr eve yollasa da baska dr.a gitmeli diye anladim ben. Seninle ayni sorunu olan birine dr onersen bastan ameliyat ol desen kotu birsey mi demis olursun. Artik son donemec korkularimiz artti sen de bu yuzden takildin bu kadar.
Litchi Litchi iste beynimiz yonetiyor deyip duruyorum hep bunu anlatmaya calisiyorum. Korkunun faydasi yok kotu sey olacaksa basa geliyor bize dusen anne olarak bebegimizi etkileme riskine karsi en iyisini dusunmek.
Cocuklarimi buyucek, korkuyla her dk yaninda olan ozgur birakmayan annelerden mi olucaz. Icimizde firtina koparak kenardan onun mucadelesini izleyecegiz.
Yani ben de cook korkuyorum. Riskleri yazmadim bile. Amniyosntez yaptirmadim diye kovuyor dr.lar. Bebekle ilgili bi suru kotu fikirleri var. Boyle mucadele ediyorum. Her duydugum olumsuzlugun pesine dussem panik olsam olmaz ki. Bu luksum yok. Bbegim.hissediyor stresime hakim olmaliyim.

Sana hayranım canım yaa. Iyi ki varsın :KK50:

Kiz bu kis kiyanette gunde 3 sefer banyoya giriyomussun ne pasagi olacak allasen :KK19:
Öyle valla. Hergün pijama,eşofman alıyorum. İki gece aynı şeyle uyumadım ama bu nerden çıltı anlamadım hep pasaklı hissediyorum.
Hep şu akıntı yüzünden. Geçmedi kokusu o kadar ilaç içtim.

Öyle valla. Hergün pijama,eşofman alıyorum. İki gece aynı şeyle uyumadım ama bu nerden çıltı anlamadım hep pasaklı hissediyorum.

O koku idrardan geliyorsa beta hcg den olabilir. Kız bebeklerde idrarda daha fazla oluyor. Hamileliği ondan anlamıştım biraz burun reseptörlerim fazla da ;) ayrıca çamaşırdaki koku kasıkların terlemesinden de olabilir. Ben çok terliyorum mesela. Eğer kasıklardan olduğunu düşünüyorsan talk pudrası sürebilirsin. Bence enfeksiyon yok sende. Çok su içiyorsun zaten.

O koku idrardan geliyorsa beta hcg den olabilir. Kız bebeklerde idrarda daha fazla oluyor. Hamileliği ondan anlamıştım biraz burun reseptörlerim fazla da :KK66: ayrıca çamaşırdaki koku kasıkların terlemesinden de olabilir. Ben çok terliyorum mesela. Eğer kasıklardan olduğunu düşünüyorsan talk pudrası sürebilirsin. Bence enfeksiyon yok sende. Çok su içiyorsun zaten.
Evet kasıklarım çok terliyor ama akıntımda çok.
Çok rahatsız edici bir koku. Antibiyotik içtim iki kutu hep aynı koku azalmadı.
Hamileliğini kokudan mı anladın?

Evet ya o koku cok kotu oluyo ama seninki psikolojik olmus biraz da sen degistir ic camasirini cok takilma..

hamişler günaydın c.tesi çalışmaktan nefret ediyorum yaa...geceleri wc için uyanıyorum tam dalacağım sırada sevgili kocacım kıpırdanmaya başlıyor bir daha ne uyku kalıyor ne bişey sarılmasını bile istemiyorum artık uykumu kaçıracak diye....3 haftam kaldı doğum iznine çıksam da doya doya uyuyabilsem keşke...bu arada acayip mide yanması kaynaması gibi bişiler yaşıyorum....akşam hastane çantamı hazırladım şükür bir tek hastaneye gideceğimiz sırada bikaç parça eşya kaldı konulacak çokta önemli değil ama telaştan unutmam inş....

Ben bu aralar hepinizde sağlıkla kucağımıza alamama korkusu olduğunu düşünüyorum ve normal görüyorum. Hepimiz endişeliyiz sıkıntılı hamilelik heçirende rahat geçirende. Birimiz stres yapınca birimiz teselli edersek hiçbir problem olmaz. Kimse kimseye alınmasın destek olalım birbirimize. Burda kimse birini üzmek için bişi yazacak karakterde insan değil zaten.
Zaten bilerek yapılıyor demedim ama korkularımızın üstüne bide şurda şu yaşanmış burda bu olmul demek insanı daha çok sıkıyor bunu anlatmaya çalıştım yoksaki bu sorunum var şu sorunun var diyenlere bişey dediğim yok kimseyi de zan altında bıraktığımı sanmıyorum. Kimin ne yazdığını bile hatırlamıyorum ama genel olarak yazanlara sesleniyorum
ben illa rahat ol demedim. KOtu deneyimlilerden hatta su an buyuk risk altinda olanlardan biri benim. Korkularimi kndimden bile sakliyorum. Sen bastan beri icimizde en stresli olanlardandin dedim kordonla.ilgili dr.un birsey soylemese de baska seye takilirdin normal demeye calistim. kendini uzme takila korka bitircez bu hmileligi kucagimiza almadan bitmeyecek. Ben hala ogluma bakip sukrediyorum doguklari andan itibaren sukredicez saglikla kavustugimuza.
Sen yanlis anladin ama bni. Zaten ne zaman seni teselli edicek birsey yazsam msjimi gormezden geldin. Sana gore az stresli bir tarzim var diye korkmuyorum saniyorsun sanirim. Korkmayan olamaz kotu deneyimi olup da.
Allah hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
seninle ilgili hiçbişey düşünmemiştim söylediğin gibi. Msjlarını görmezden geldiğimi nerden çıkardın bilmiyorum ama öyle bişey de yok yanlış bi izlemim bıraktım heralde . Stresli olduğum doğru bu hamilelik konusu söz konusu olunca elimde değil önüne geçemiyorum rahat düşünebilenlere özeniyorum yalnızca. Ama bu konular nasıl buraya geldi anlamadım . Söylemek istediğim yalnızca ordan burdan duyulan hikayelerin paylaşılmaması isteği. Eğer stresimi ve endişemi burda paylaşmak sıkıyorsa kusura bakmayın bir daha paylaşmam.

Back
X