- 21 Ağustos 2008
- 2.430
- 908
- 398
Benim ilk doğumumdaki korkumu duysan ölürsün gulmekten.ya sezeryan olursam o arada deprem olursa beni karnıyarık gibi ortada bağlı bırakıp kaçarlarsa diye düşünüyordum.insan ilk doğumunda psikopata bağlıyor.yaşadığını kaygılar normal.abartip kendini sıkıntıya sokma yeter.Kizlar hepinize saglikli mutlu haftasonlari diliyorum gecmis kandiliniz de mubarek olsun allah tum dualarimizi kabul etsin :)
Cok dua ettim ben de saglikla ve kolayca gelsin kizim diye. Beni korkular sarmaya basladinormal dogum yapmayi cok istiyorum ama cok da korkuyorum. Bebegim daha uc hafta oncesinden bas asagi pozisyonunu almis zaten hatta kafasi rahmime cok baski yapio diye hafif kanamam bile oldu.
Hep aklimda deli sorular. Ya sorun olursa ya cok zor bi dogum gecirirsem. Kendimi rahatlatmaya calisiyorum her sey yolunda gidecek korkma diyorum rabbime siginiyorum ama o dusunceleri atamiyorum kafamdanhepiniz boyle oluyo musunuz? Bu ilk dogumum olcak nasipse acaba ondan mi? Ne dogum hikayeleri duyuyoruz kimi neler cekio kimi cok kolay geciriyo.
Ben bu korkulari endiseleri nasil yenicemhaftalar gectikce hep bi sorun olcakmis gibi geliyo allahim gonlumuze ferahlik versin insallah
![]()